• صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
    • صفحه اصلی
    • تبلیغات در سایت
    • گیلان
    • سیاهکل
    • دیلمان
    • روستاها
    • ورزشی
    • سیاسی
    • چندرسانه ای
    • مسیر گردشگری دیلمان
    • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
یکشنبه ۱۹ آذر ۰۲ - ساعت ۰۹:۰۳:۰۰
تاریخ انتشار خبر: ۲۷ آذر ۱۳۹۲
ساعت انتشار خبر: 10:14 ب.ظ

می خواهم در سیاهکل سرمایه گذاری کنم اما نمی گذارند/علی کریمی نیز قصد سرمایه گذاری درسیاهکل داشت+تصاویر

پایگاه خبری درسیاهکل (DarSiahkal.ir)
منتصر کوهساری در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سیاهکل گفت: در استان گیلان حرف زیاد زده می شود، اما کسی عملی نمی کند. ما بزرگان و افراد سرمایه دار زیادی داریم که حاضر هستند برای زادگاه خود سرمایه گذاری کنند، اما همه آنها را فراری داده ایم.

به گزارش خبرنگار درسیاهکل ، عصر امروز (چهارشنبه) جلسه ای با حضور شهردار، چهار عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل، تعدادی از بازنشستگان این شهر و ربیع منتصر کوهساری یکی از خیرین و سرمایه گذاران سیاهکلی در دفتر شورا برگزار شد.

dar_siahkal (1)

در این جلسه که به منظور دریافت یک قطعه زمین از شهرداری و ساخت یک واحد ساختمان برای بازنشستگان توسط منتصر کوهساری برگزار شده بود، وی اظهار کرد: من بزرگ شده سیاهکل هستم و پس از سالها تصمیم گرفتم تا به زادگاه خود برگشته و چراغ خانه پدری خودم را روشن کنم. اما پس از بازگشت به این شهر، هیچ تغییری در آن مشاهده نکردم.

kohsari

استاد دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: در زمین پدری خود شروع به ساخت یک شهرک با نام شهرک مینیاتوری کردم، تا آن را در اختیار اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه، رؤسای بیمارستانها و … قرار بدهم و با این کار آنها را به سمت سیاهکل کشانده و از آنها برای پیشرفت این شهرستان کمک بگیریم.

dar_siahkal

برخی می گویند که من در زمین پدری خود در حال زمین خواری هستم

منتصر کوهساری با اشاره بر اینکه می خواهم درسیاهکل سرمایه گذاری کنم اما نمی گذارند گفت: کارشکنی ها در گیلان زیاد است. برخی از افراد می گویند که من در حال زمین خواری هستم، در صورتی که این زمین پدری من است.

وی یادآور شد: تصمیم به ساخت درمانگاه در روستای کلامسر گرفتم و کار را به مردم همانجا سپردم، اما بعضی ها گفتند که من قصد به خصوصی برای ساخت این درمانگاه دارم و مردم آنجا نیز این کار را دنبال نکردند.

dar_siahkal (3)

در استان گیلان حرف زیاد زده می شود، اما کسی عملی نمی کند

در این جلسه صحبتهایی مبنی بر اینکه مسئولین شهرستانی و استانی از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت می کنند شد و منتصر کوهساری در پاسخ گفت: در این استان حرف زیاد زده می شود، اما کسی عملی نمی کند. همه دوست دارند که سرمایه گذار درسیاهکل و یا استان سرمایه گذاری بکند و جلسات زیادی نیز برگزار می کنند، اما هیچکدام از جلسات خروجی و صورت جلسه مناسبی ندارد.

dar_siahkal (5)

وی تصریح کرد: ما بزرگان و افراد سرمایه دار زیادی داریم که حاضر هستند برای زادگاه خود سرمایه گذاری کنند، اما همه آنها را فراری داده ایم. با این وضعیت سیاهکل، جوانان ما نیز منتظر هستند تا در یک موقعیت سیاهکل از این شهرستان فرار بکنند.

dar_siahkal (2)

می بایست کاری کرد که سرمایه داران به سیاهکل بیایند، نه اینکه آنها را فراری بدهیم

این سرمایه گذار بخش خصوصی با تأکید بر اینکه می بایست سیاهکلی هایی را که از این شهرستان دور شده اند را به سیاهکل کشاند ابراز کرد: یکی از سیاهکلی هایی که در بیرون از این شهر زنگی می کند به من گفت که چند سال قبل پیشنها ساخت یک استادیوم ورزشی را درسیاهکل دادم، اما کسی آن را پی گیری نکرد. علی کریمی نیز به من گفت که حاظر هستم در این شهرستان سرمایه گذاری کنم.

dar_siahkal (4)

منتصر کوهساری خاطرنشان کرد: من از زندگی درسیاهکل لذت می برم و این شهرستان برای من مانند بهشت است و سختی ها را نیز تحمل کرده و عقب نشینی نمی کنم.

dar_siahkal (6)

به گزارش درسیاهکل : در این جلسه تصمیم گرفته شد تا از سیاهکلی های مقیم تهران و همچنین افراد دیگری که به این شهرستان علاقه مند هستند دعوت بشود تا در یک جلسه با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سیاهکل شرکت داشته باشد.

همچنین شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سیاهکل روز جمعه به همراه منتصر کوهساری برای بازدید از چند نقطه در شهر بروند و زمین مورد نیاز برای احداث ساختمان بازنشستگان را تعیین و در اختیار منتصر کوهساری قرار بدهند.

ربیع منتصر کوهساری استاد دانشگاه امیرکبیر است. وی به همراه اردشیر و فریدون منتصر کوهساری کتابخانه مرحوم کتایون منتصر کوهساری (واقع در پارک شمس جهان) را ساخته و به مردم این شهر تقدیم کرد.

عضویت کانال تلگرام در سیاهکل

کلمات کلیدی :

دهکده مینیاتوریربیع منتصر کوهساریسیاهکلسیاهکلیهای مقیم تهرانشهرک مینیاتوریمنتصر کوهساری
مطالب مرتبط

تخریب تاسیسات گردشگری و یک واحد مسکونی در سیاهکل، رشت و ماسال

سیاهکل میزبان ۲ شهید گمنام

پیگیری برای تکمیل پروژه فاضلاب سیاهکل و لاهیجان/ حضور اعضای کمیسیون امور داخلی مجلس در حوزه انتخابیه

شهردار اسبق سیاهکل بار دیگر شهردار املش شد

گردشگری راه نجات بحران بیکاری در سیاهکل است/ هنوز برخی مدیران شهرستانی شرح وظایف مشترکی دارند اما بین آنها هماهنگی وجود ندارد

نبود مجتمع های گردشگری باعث اذیت گردشگران در سیاهکل می شود

دیدگاه ها

۲۸ ديدگاه قبلا اظهار شده است

  1. 007 گفت:
    2013-12-19 در 05:27

    در اين جلسه نيز همانند ساير جلسات سرمايه‌گذاران و مسئولين هستند ولي هنوز از كارشناسان كسي در جلسه حضور ندارند. تا زماني كه سه ضلع مثلث يعني كارشناسان، مسئولين و سرما‌يه‌گذاران در جلسات حضور نداشته باشند اينگونه جلسات حاصل و فايده‌اي ندارد يا به قول آقاي منتصري خروجي مناسبي ندارد.

     
    پاسخ
  2. اع گفت:
    2013-12-19 در 08:35

    برنامه بسیارعالی ولی درحدحرف نباشد

     
    پاسخ
  3. 16متری گفت:
    2013-12-19 در 09:09

    دست آقای منتصر کوهساری درد نکند ، اما از کتابخانه خبری نیست فقط در حد حرف است.قرار بود در سال 91 افتتاح شود و افتتاح هم شد ، ولی در حال حاضر کتابخانه نیست!!!

     
    پاسخ
  4. آفتابکار گفت:
    2013-12-19 در 11:18

    با سلام و عرض ادب خدمت همشهریان عزیز
    یکی از راهکار اساسی جهت پیشرفت سیاهکل جذب سرمایه‌داران، استادان ، ورزشکاران و مقامات سیاسی و … سیاهکلی است که در خارج از این شهر چه در تهران و چه در خارج از کشور زندگی می‌کنند می باشد. متأسفانه همانگونه که همشهری عزیز جناب منتصر کوهسار عنوان نمودند در گیلان و در سیاهکل نوعی حسادت در نهاد برخی از افراد و مسئولان وجود دارد که مانع از پذیرش افراد تأثیرگذار جهت مساعدت و پیشبرد امور می گردد. این در حالی است که بسیاری از گیلانی ها و سیاهکلی هایی که از موطن خود دور شده اند و در نهادها و بخش های مختلفی مشغول خدمت رسانی هستند انسانهای موفق و تأثیرگذاری هستند و مهمتر از همه اینکه مردم گیلان بر خلاف خیلی از اقوام دیگر قومی وطن پرست و میهن دوست هستند بعنوان نمونه شما ملاحظه کنید که ما چه قدر دانشمند ایرانی داریم که در خارج از کشور هستند اما عده اندکی مثل پرفسور رضا و پرفسور سمیعی و … همه ساله جهت کمک به جامعه علمی و فرهنگی چه به لحاظ مادی و معنوی به کشور مراجعت می کنند.
    حالا که خیلی از مقامات و مسولان به فکر مردم سیاهکل نیستند از مردم خوب سیاهکل و مسولان شهر و استان گیلان تقاضا می شود در جهت استفاده از این ظرفیت‌های ویژه نهایت اهتمام را به کار بندد./باتشکر

     
    پاسخ
  5. یه سیاهکلی گفت:
    2013-12-19 در 12:40

    من از شهردار محترم و اعضای شورا خواهشمندم که از سیاهکلی هایی که می خواهند در شهرشان سرمایه گذاری کننند حمایت ویژه کننند تا شهر ما هم یه تکانی بخورد .

     
    پاسخ
  6. s گفت:
    2013-12-19 در 16:41

    اگر مسئولین ما سیاهکلی بودن این افراد را میشناختن و راحتتر جذب میکردن ……..
    خدایی ازاین افراد استفاده کنید نگذارید از این شهر فرار کنند ..

     
    پاسخ
  7. سجاد کوچک نیا گفت:
    2013-12-19 در 18:20

    در پاسخ به دوست عزیزم آقاس 007 باید بگویم جناب دکتر کوهساری از اساتید بنام معماری شهرسازی و دارای مدرک معتبر دکتری از دانشگاه فلورانس هستند
    رزومه کاری بسیار درخشانی در پروژه های ساختمانی و شهرسازی کشور دارند
    همچنین مدتی مدیر دفتر عمرانی دانشگاه پلی تکنیک تهران بودند
    ورود ایشان یه عرصه سرمایه گداری و همفکری مدیران با ایشان خود می تواند همان کارشناسی که شما فرمودید باشد
    جهت اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت شرکت ایده آل سازه دیلم مراجعه نمایید
    http://www.is-deylam.ir

     
    پاسخ
  8. ولایت گفت:
    2013-12-19 در 21:53

    باسلام خدمت همشهریان و اعضائ محترم شورا و شهردارمحترم و خصوصا جناب استاد منتصر افتخار شهرستان ما . باید دست نیاز بسوی فرزندان ما دراز کنیم و اعلام نیاز در همه شئون مالی وعلمی وتجربی وووو را شامل میشود و انشاءالله تکرار نشود که باوجود قاری بین المللی جناب حسین رفیعی افتخار ایران رفتند کیک را از مصر آوردند کلی هم هزینه کردند و….. متاسفانه گاه مسئولان ما یا تو اوت میزنند ویا در آوسایت قرار میگیرند یاد دارم ازاجرای کنسرت آقای ……جلووگیری کردند که چرا فلان جور عکس گرفته است ویا از برگزاری همایش حاکمان آل بویه ممانعت بعمل آمد چراکه بعضی هاشون لغزش داشتند شما هم شنیدید که همایش سالار دیلمی در رشت بنام سالار گیلانی برگزارشد ممکن است بگوئید چه ربطی دارد ، بله ربطش اینست که خیلیهاتاب نمی آورند که ما روبه جلو حرکت کنیم بنابراین پیشنهاد میکنم شوراکارهای ازاین دست را پیگیری و دست در دست فرزندان ملت بزرگ سیاهکل بگذارند بهترین کارهاست باید تلاش کنیم که ملت باشیم و از گروه گرائی و تفکر جزیره ایی بدر رویم و به وحدت برسیم پس امور مردمی از کانال شورا پیش برود بهتراست تادر قالب نظام اداری ، چون صددرصد گیر خواهد کرد تا بعد یاحق.

     
    پاسخ
  9. پیام خوش طینت گفت:
    2013-12-20 در 20:39

    با سلام و عرض احترام خدمت همشهربان عزیر شهرستان کوچک سیاهکل با داشته ها ی بزرگ و ارزشمند از جمله افراد تحصیل کرده و مشاهیری که هم اکنون مایه افتخار ما در ایران و جهانند. در این شهر افراد خوش فکر و روشنفکران زیادی زندگی می کنند که در طول تاریخ همواره برای بیان دیدگاه ها و ایده های خود با فراز و نشیب هایی روبرو بوده اندکه بسی مایه افتخار است .
    اما همه می دانیم اتحاد و یکدلی حتی می تواند بزرگترین معماها را حل کند و گاهی آفرینش زیبایی را به همراه داشته باشد . بیاییم با حمایت از افراد بااصالت و با مسئولیتی همچون استاد عزیز، جناب آقای منتصر ،برای خلق آثار ماندنی و تاثیر گذار برای نسل های جدید تر با ایجاد انگیزه و تشویق در همشهریان خوش فکرمان بابی در خصوص همبستگی و ایجاد فرصت های شغلی مناسب باز کنیم و از تمامی راه کار های ارائه شده حمایت خود را با پیام های سازنده و انرژی بخش اعلام کنیم .باشد که در این راه به موفقیت روز افزون دست یابیم.

     
    پاسخ
  10. دوستداران ایران-گیلان گفت:
    2013-12-20 در 23:34

    با سلام ضمن تشکر و قدر دانی از آقای دکتر منتصر کوهساری انسانی وارسته و اندیشمند نه تنها برای سیاهکل بلکه برای استان گیلان افتخار می باشد شایسته است مسئولین شهرستان سیاهکل در اجرای پروژه ی پیشنهادی آقای دکتر منتصری حمایت کامل را عنایت فرمایند و از حواشی پوچ افراد فرصت طلب که در اجرای پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری سنگ اندازی دارند توجهی نداشته باشند به امید فردایی بهتر

     
    پاسخ
  11. حامد گفت:
    2013-12-22 در 19:44

    سلام.لطف کنید به آقای کوهساری بگید که 400.000هزار تومانی که بابت برقکاری کتابخونه سیاهکل رو بدهکار هستند و الان 2 سال شده.بیان پرداخت کنند.بعدش به فکر کارهای خیر باشند.خود آقای خیر در جریانه.

     
    پاسخ
  12. سیاهکلی گفت:
    2013-12-24 در 00:17

    یعنی من موندم این دوست عزیز آقای حامد بعد روت میشه ایشون اومدن کامنت شمارو دیدن چشم تو چشم بشی با ایشون؟؟؟
    من اصلا طرف کسی نیست ولی فکر نمیکنید نوشتن اینگونه باعث میشه شخصیت خودتون زیر سوال بره؟؟
    آقای کوهساری یه ساختمون برای این شهر ساختن حالا نمیدونم براشون منبع درامده یا نه ولی شما بابت 400.000 تومان اومدی اینجا کامنت زدی
    اگر به خودشون میگفتی جا 400000 به شما 500000 میدادن

     
    پاسخ
  13. م.کوهساری گفت:
    2013-12-24 در 00:58

    درپاسخ به حامد عزیز اولا ساختمان کتابخانه مرحومه کتایون منتصر کوهساری در بهار سال 92 به پایان رسیده است ثانیا برقکار محترم ان اقای رافعی نام دارد ورسید تسویه حساب ایشان برابر 12000000 ریال نزد من است.لذا خواهشمند است در صورت مغایرت با اینجانب تماس حاصل فرمایید.

     
    پاسخ
  14. روستایی گفت:
    2013-12-26 در 01:56

    دوستان سنگ دلسوزی را به سینه نزنید شما دنبال زمینهایی که اصلاحات ارضی بین مردم تقصیم کرده بود هستید. طرح مینیاتوری بهونه است برای مردم سراب درست نکنید

     
    پاسخ
  15. سیامک گفت:
    2013-12-27 در 13:26

    سلام به همه هموتنان
    باید بگم خیلی ازسیاهکلی های که خارج از سیاهکلن دوست دارن به شهر ومردمشون خدمت کنند ولی متاسفانه بعضی ها این اجازه رو نمیدن واقعا” جای تاسفه بعد سالها هنوز سیاهکل همون سیاهکل 30سال پیش فقطم به خاطر اینه که … این شهر به فکر موقعیتها شغلی ودرامدی خودشون هستن ،نه رسیدن به مشکلات مردم ضمن اینکه هنوز این فرهنگ غلط تو اکثر مردم این شهر وجود داره که اگر کسی بیاد توی این شهر سرمایه کذاری بکنه به فکر منافع خودش تا خدمت رسانی به مردم درحالی که اینها خودشون اهل همون شهرند و به زادگاهشون عشق می ورزد .
    به امید روزهای بهتر.

     
    پاسخ
  16. ناشناس گفت:
    2013-12-30 در 13:47

    سلام به همه ی بچهای با تعصب سیاهکل.
    مرد مینیاتوری خدا رحمت کند پدرتان را بقول خودتان زمینها مال پدر خودتان بود ولی در اوایل انقلاب توسط هیئت7نفره به طور رسمی تحویل مردم داده شده.خواب دیدی خیر باشه>تو همون زمینها بیش از10منزل مسکونی که بالای50سال سکونت دارند و این هم بدونید ایران فلسطین نیست.

     
    پاسخ
  17. آقای خاص گفت:
    2013-12-30 در 14:12

    سلام به همه ی بچهای با تعصب سیاهکل.
    مرد مینیاتوری خدا رحمت کند پدرتان را بقول خودتان زمینها مال پدر خودتان بود ولی در اوایل انقلاب توسط هیئت7نفره به طور رسمی تحویل مردم داده شده.خواب دیدی خیر باشه>تو همون زمینها بیش از10منزل مسکونی که بالای50سال سکونت دارند و این هم بدونید اینجا ایران است

     
    پاسخ
  18. آقای خاص گفت:
    2013-12-30 در 14:21

    مسئولین محترم
    درمورد شهرک مینیاتوری(باغ شهر)تحقیق و برسی کامل نماید تاحق هیچ روستایی زحمتکشی از بین نرود

     
    پاسخ
  19. بابایی گفت:
    2013-12-30 در 15:29

    سلام دوستان عزیز اگرکتابخانه اماده است بنده میتوانم دراهدای کتاب همکاری کنم

     
    پاسخ
  20. یوسف گفت:
    2013-12-30 در 22:37

    با سلام خدمت همه مردم زحمت کش (برخی)سیاهکل.من سیاهکلی نیستم ولی حدود هفت سال در سیاهکل ساکنم از یک استان و شهر بسیار پیشرفته به سیاهکل به دلیل شغلم مهاجرت کردم .خونه ساختم و خلاصه سیاهکل شد وطن دوم من اما خیلی از سیاهکلی ها را دیدم و میشناسم که هیچ تعصبی به شهرشان ندارند و لاهیجان را شهر خود می دانند و هر سرمایه گذاری که می خواهند انجام دهند در لاهیجان است (حتی محل سکونت ).لذا تا خود مردم در پیشرفت شهر خود را دخیل نکنند به همراه مسئولین و سرمایه گذاران وضعیت سیاهکل همین خواهد بود. پس باید از خودمان شروع کنیم و عدم پیشرفت سیاهکل را صرفا گردن این و آن ندازیم.

     
    پاسخ
  21. یکی از صدها خوان بیکار کلامسر گفت:
    2013-12-30 در 22:54

    مگر مقام معظم رهبری طرح باغ شهر ها را لغو نفرمودند چرا باز هم بعضی از مسئولین استان و این شهرستان چنین مسئله بسیار مهم و توطئه گرانه را
    با اسمی دیگر بنام شهرکهای مینیاتوری و امثالهم میخواهند فرامین رهبر را
    دور زده و بدنبال کسب منافع شخصی و پنهانی در لوای طرحهای اینچنینی
    هستند و بدینوسیله به ایشان و حامیان پشت پرده ایشان اخطار و هشدار
    میدهیم که حزب الله هرگز اجازه تضعیف دستورات رهبری را نخواهد داد و
    مسرا از تمام امکانات برای افشائ و جلوگیری از این زمین خواری آشکار استفاده
    میکند و در آینده ای نزدیک گزارش مبسوطی از زدوبندهای پنهانی ارائه خواهد شد .

     
    پاسخ
  22. 55 گفت:
    2013-12-30 در 23:25

    به نظر من این اقایان مینیاطوری به جای اینکه برن پولشونو توی روستا روی
    زمین (زمین)زمین مردم سرمایه گزاری کنن بهتر نیست که توی شهر سیاهکل یه هتل روی زمین خودشون درست کنن که هم یه کلاسی واسه شهر باشه وهم یه جایگاه برای جذب توریست باشه و هم یه در امد واسه خودشون……..!!!!!

    0 )زمین مردم سرمای گزاری کنن. بهتر نیست که توی

     
    پاسخ
  23. روستایی گفت:
    2013-12-30 در 23:38

    همشهریان من زمینهای کنار جاده بالارود یادتون هست که یه زمان به صورت تعاونی در اختیار معدن قرار گرفته بود؟ حالا در غالب طرحهای گردشگری بصورت بایر به زمینهای شخصی تبدیل شده…….!!!!پس از شما خواهش میکنم به نزدیکتر امده و نسبت به این سرابها(طرح مینیاطوری) احساساتی نشوید و هوشیار باشید

     
    پاسخ
  24. پیرمرد72ساله گفت:
    2013-12-31 در 02:08

    ازجناب آقای کوهساری تشکر میکنیم که بعداز چنددهه زحمت کشیده پرسان وجویان بالاخره زادگاه خودراپیدانموده وبه محض ورودزمین هایمان راتصاحب فرمودن ومارااز زحمت نگهداری آنها بعداز 50سال نجات داد !

     
    پاسخ
  25. جمشید حمیدی گفت:
    2014-01-05 در 15:12

    سرمایه گذاری در شهرستان سیاهکل نیاز به همآهنگی شورای شهرستالن – بخشدارمحترم دارد .لازم بذکر است کلامسر ازروستا های شهر ستان سیاهکل بوده و صدو رمجوز در روستا نیاز به مجوز بنیاد مسکن- محیط زیست- تبصره یک ماده یک تغییر کاربری اراضی- بخشداری و فرمانداری دارد. درر هر صورت مجریان امور بهتر است از سرمایه گذار ی با حفظ حقوق ملی و امنیت سرمایه گذاری حمایت کنند. سرمایه گذاری بایستی در حین حفظ منافع شخصی و منافع ملی تاثیر گذار بر اقتصاد منطقه نیز باشد.سرمایه گذاری در شهر سیاهکل بایستی متناسب با توسعه همه جانبه شهری (مثل شهر بازی- مراکز گردشگری و رفاهی- پارک های جنگلیو غیره باشد.

     
    پاسخ
  26. مجتبي رحيمي گفت:
    2014-01-06 در 23:59

    با عرض سلام خدمت دوستان
    ابتدا تعريفي از حفظ كاربري اراضي ارائه مي‌كنم و سپس اشاره‌اي به قوانين و برخي ابهامات موجود در قانون مي‌نمايم. البته اصل قانون بسيار طولاني‌تر و تبصره‌هاي آن نيز بيشتر است ولي تا جايي كه به آگاهي دوستان كمك كند ارائه مي‌كنم.
    حفظ کاربری اراضی عبارت است از جلوگیری از تغییر نحوه استفاده از زمین‌های خاص توسط مالکان یا متصرفین آن، در صورتی که تغییر کاربری آنها آثار منفی طبیعی، اقتصادی، سیاسی، علمی یا فرهنگی به دنبال داشته باشد.
    در بعضی از کشورها نظیر استرالیا، از اراضی مقدس بومیان و در نقاط دیگر مثل چین، از اراضی که احتمالاً دارای آثار باستانی و فسیل هستند محافظت می‌شود. با اینحال در اکثر کشورهای دنیا، معمولاً زمین‌های. کشاورزی، جنگلها، مراتع، اراضی باتلاقی و سایر اراضی طبیعی مورد محافظت قرار می‌گیرند. با توجه به نوع مالکیت در کشورهای خاورمیانه، حفظ کاربری اراضی در این کشورها بیشتر در رابطه با اراضی کشاورزی به کار برده می‌شود.
    اراضی کشاورزی املاکی هستند که عملیات کشاورزی، باغداری یا تاک‌داری به صورت تقریباً مداوم روی آنها انجام گیرد و یا به دلیل شرایط ویژه، استعداد بالایی برای کشاورزی داشته باشند. قوانین متعددی برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی تدوین شده و شیوه‌های تشویقی و بازدارنده نیز استفاده می‌شوند.
    حفاظت از کاربری زمین‌های کشاورزی در ایران به تازگی آغاز شده و به دلایل متعدد از جمله قانون‌های مبهم و ناقص، عدم انجام طرح‌های آمایش سرزمین، کمبود نیروی انسانی متخصص و قیمت بسیار بالای اراضی با کاربری مسکونی یا صنعتی، کارایی لازم را نداشته است. قانون گسترش قطب‌های کشاورزی مصوب ۵ خرداد ۱۳۵۴ اولین قانونی است که صریحاً روی حفاظت از زمین‌های کشاورزی تاکید دارد. با این حال این قانون صرفاً به زمین‌های کشاورزی واقع در قطب‌های کشاورزی محدود می‌شود. قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مصوب ۳۱ خرداد ۱۳۷۴ نیز جهت جلوگیری از تغییر کاربری کلیه زمین‌های کشاورزی تصویب شد. با اینحال به دلیل موارد ابهام و نقص‌های بسیار زیاد در این قانون از جمله موارد استثنای متعدد (کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، اراضی مالکین کم در آمد و تغییرات کاربری نیاز بخش کشاورزی) و محدودیت حوزه عمل آن به اراضی کشاورزی خارج از محدوده قانونی شهر‌ها و شهرک‌ها، تأثیر ناچیزی در حفظ زمین‌های کشاورزی داشته‌است.
    به عنوان مثال، عدم دریافت عوارض نیاز بخش کشاورزی، به منظور ایجاد تغییرات کاربری مورد نیاز مزرعه، باغ یا تاکستان (نظیر تأسیسات آبیاری آن مزرعه) در نظر گرفته شده است. با این حال به دلیل ابهام موجود، در عمل کلیه موارد تغییر کاربری که به هر نحوی به کشاورزی ارتباط پیدا می‌نمایند (از جمله احداث مرغداری یا گاوداری که نیاز بخش کشاورزی نمی‌باشند) نیاز بخش کشاورزی محسوب شده و از عوارض معاف می‌شوند.

    در سال 1374 قانون حفظ كاربري اراضي زارعي و باغ‌ها مصوب 31/3/74 به تصويب قانونگذار جمهوري اسلامي رسيد. به موجب ماده يك قانون، تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها در خارج از محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها جز در موارد ضروري ممنوع اعلام شد و حسب تبصره‌هاي آن و نيز تبصره 1 ماده 2 قانون مذكور: اولاً مرجع تشخيص اراضي كشاورزي (اعم از زارعي و باغ‌ها) خارج از محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها، وزارت كشاورزي اعلام گرديد. ثانياً، تعيين ضوابط حاكم بر تغيير كاربري اراضي موضوع قانون و همچنين موافقت با تغيير كاربري اراضي در روستاها با رعايت مقررات قانوني، بر عهده وزارت كشاورزي قرار گرفت. ثالثاً، ادارات ثبت و دفاتر اسناد رسمي، مكلف شدند در مواقع تفكيك اراضي مذكور و نيز تغيير كاربري آن در خارج از محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها از وزارت كشاورزي استعلام و بر اساس نظر وزارت مذكور عمل نمايند. رابعاً، تشخيص موارد ضروري تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها در هر استان به عهده كميسيوني مركب از نمايندگان وزارتخانه‌هاي كشاورزي، مسكن و شهرسازي جهاد سازندگي و سازمان حفاظت محيط زيست و استانداري قرار گرفت و كميسيون موظف شد حداكثر ظرف مدت دو ماه از تاريخ دريافت تقاضا يا استعلام نسبت به صدور پاسخ اقدام نمايد.
    سپس آئين‌نامه اجرائي قانون مذكور، مصوب جلسه 24/10/84 هيات محترم وزيران (منتشره در روزنامه رسمي شماره 14832 – 10/11/74) به تصويب رسيد، كه ماده 4 آئين‌نامه مذكور، ادارات ثبت و دفاتر اسناد رسمي را مكلف كرد، كه اراضي زارعي و باغ‌هاي خارج از محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها را، براساس نقشه‌اي كه به تائيد سازمان كشاورزي استان رسيده باشد، تفكيك كند و تاكيد نمود، كه ضوابط تفكيك اراضي زارعي و باغ‌ها توسط وزير كشاورزي تهيه و ابلاغ مي‌شود.
    پس از آن دستورالعمل اجرائي تبصره پيش گفته مصوب 1/5/75، به تصويب وزارت كشاورزي رسيده ( بدون اينكه آن، در روزنامه رسمي منتشر و شرايط قانوني مذكور در مادتين 2 و 3 قانون مدني را دارا باشد) و طي آن، ضوابط تغيير كاربري اراضي زارعي و باغ‌ها، و همچنين در بند ” و ” دستور العمل مذكور، ضوابط حاكم برتفكيك اراضي زارعي و باغ‌ها در خارج از محدوده قانوني شهرها، موضوع ماده 4 آئين نامه اجرائي پيش گفته، تعيين و مشخص مي‌شود. براين اساس، حداقل تفكيك باغات آبي، 5 هكتار؛ و حداقل تفكيك، باغات ديم 15 هكتار؛ تعيين شده است.
    وجود موارد ابهام و ايرادات بيشمار در قانون حفظ كاربري اراضي زارعي و باغ ها از جمله استثناي زياد وارده بر قانون، از قبيل محدوديت حوزه عمل آن به اراضي كشاورزي خارج از محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها، تفويض اختيار قانوني به كميسيون عاي موضوع تبصره ۱ ماده ۱ قانون، مبني بر تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها، آن هم با ديد كسب درآمد قابل توجه مذكور در ماده 2 قانون (وصول هشتاد درصد قيمت روز اراضي و باغ‌هاي مذكور با احتساب ارزش زمين پس از تغيير كاربري بابت عوارض از مالكين)، استثنا اراضي و باغات مالكين بي بضاعت ؟!! و ساير نيازهاي بخش كشاورزي و دامي، ضمانت اجراي صرف جزاي نقدي تا سه برابر بهاي اراضي زراعي و باغها به قيمت روز زمين با كاربري جديد – و حبس (در صورت تكرار جرم) بدون لزوم اعاده وضع سابق، و…. باعث گرديد تا قانون مذكور تأثير چنداني در حفظ اراضي كشاورزي نداشته باشد. و ابهامات موجود در قانون، باعث شد تا في المثل مواردي نظير تاسيس دامداري‌ها (گاوداري‌ها و مرغداري‌ها) كه اصولاً ارتباطي با بخش كشاورزي ندارد، در زمره فعاليت‌هاي كشاورزي محسوب، و از عوارض مورد بحث معاف ‌شود.
    به اين ترتيب، تمام ضوابط و مقررات موجود مبني بر وجود منع مورد نظر، ضوابط پيش گفته بود. تا اينكه قانون اصلاح قانون حفظ كاربري اراضي و زارعي و باغ‌ها، مشتمل بر هشت ماده در جلسه علني روز دو‌شنبه مورخ اول آبان ماه يك هزار و سيصد و هشتاد و پنج مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 10/8/1385 به تأييد شوراي نگهبان رسيد. تغييرات جديد، هر چند، چندان جدي و مثمر نبود. و همه اشكالات پيش گفته را مرتفع ننمود؛ ليكن به هرحال تغييراتي به شرح ذيل در قوانين حاكم بر موضوع ايجاد كرد. توجهاً به لازم الاجرا بودن مقررات مذكور، اجازه مي‌خواهد، اين تغييرات، تمامي احصاء و ذكر شود:
    1- تلقي نظر سازمان جهاد كشاورزي استان به منزله نظر كارشناس رسمي دادگستري براي مراجع قضايي و اداري (تبص 2 م. 1)
    2- تغيير كاربري محسوب نشدن، و مستثني كردن احداث گلخانه‌ها،‌ دامداري‌ها، مرغداري‌ها، پرورش ماهي و ساير توليدات كشاورزي و كارگاه‌هاي صنايع تكميلي و غذايي در روستاها از ماده 1 ( تبص 4 م. 1)
    3- مستثني نمودن اراضي داخل محدوده قانوني روستاهاي داراي طرح هادي مصوب، از كليه ضوابط مقرر در قانون (تبص 5 م. 1 الحاقي)
    4- تشكيل دبيرخانه مركزي در سازمان امور اراضي به منظور تعيين روش كلي و ايجاد وحدت رويه اجرايي و نظارت و ارزيابي عملكرد كميسيون‌هاي موضوع تبصره 1 م. 1 (تبص 6 م. 1الحاقي)
    5- قابل تجديد نظر دانستن تصميمات كميسيون‌هاي موضوع تبصره 1 م. 1 در مواردي كه مجوز تغيير كاربري صادرشده است با تشخيص و پيشنهاد وزارت جهاد كشاورزي، در كميسيوني در تهران، به رياست وزير جهاد كشاورزي ( تبص 7 م. 1 الحاقي)
    6- مستثني كردن تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها براي سكونت شخصي صاحبان زمين تا پانصد متر مربع فقط براي يك بار از عوارض موضوع ماده 2 قانون بجاي مالكين بي بضاعت ؟!! ( آمده در متن قانون)، در اصلاحيه تبص 1 م. 2 قانون
    7- مستثني كردن احداث دامداري‌ها، مرغداري‌ها، پرورش آبزيان، توليدات گلخانه‌اي و همچنين واحدهاي صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي و صنايع دستي از عوارض موضوع ماده 2 قانون بجاي عبارت كلي: ساير نيازهاي بخش كشاورزي و دامي (آمده در قبل) ، در اصلاحيه تبص 1 م. 2 قانون. كه متاسفانه به منزله توسيع دامنه مستثنيات قانون قبلي بود.
    8- مستثني نمودن اراضي زراعي و باغ‌هاي مورد نياز طرح‌هاي تملك دارايي‌هاي سرمايه‌اي مصوب مجلس شوراي اسلامي (ملي – استاني) و طرح‌هاي خدمات عمومي مورد نياز مردم از پرداخت عوارض موضوع ماده 2 قانون ( تبص 2 م. 2 اصلاحي )
    9- سلب حق تقويم و ارزيابي اراضي موضوع قانون بوسيله ادارات امور اقتصادي و دارايي استان، ( كه بايستي متعاقباً به تائيد هيات دولت مي‌رسيد)، و واگذاردن وظيفه موصوف به كميسيون سه نفره‌اي متشكل از: نمايندگان سازمان جهاد كشاورزي، استانداري، امور اقتصادي و دارايي استان در هريك از شهرستان‌ها ( تبص 3م. 2 الحاقي ،)
    10- يكي از تغييرات جدي و مثبت در قانون جديد، تعيين ضمانت اجراي كيفري شديدتر براي متخلفين از قانون (كسانيكه اراضي زراعي و باغ‌هاي موضوع قانون را به صورت غيرمجاز و بدون اخذ مجوز از كميسيون مربوطه تغيير كاربري مي‌دهند) است. زيرا در ماده 3 اصلاحي جديد، دادرس بدون چون و چرا موظف گرديده است، علاوه بر محكوميت متخلف به پرداخت جزاي نقدي و حبس (در صورت تكرار جرم)، در هر حال، وي را به قلع و قمع بنا محكوم نمايد (اعمال محدويت بر قاعده تسليط)
    11- پيش بيني ابطال مجوز صادره، در مواردي كه كاركنان دولت و بخش عمومي از مقررات قانوني تخطي كرده ‌باشند (اعمال قاعده نهي موجب فسادست). و همچنين تشديد مجازات سردفتران متخلف در صورت تكرار جرم (محكوميت به شش ماه حبس و محروميت از سردفتري)
    12- ايجاد بعض محدوديت‌ها – هرچند ناچيز – براي كميسيون موضوع تبص1 م.1 قانون است. كه امري مثبت بود.
    زيرا كميسيون مذكور موظف گرديده، به هنگام اتخاذ تصميم و در تشخيص ضرورت تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها مواردي را به شرح زير رعايت كند: اخذ مجوز لازم از دستگاه اجرايي ذي‌ربط متناسب با كاربري جديد توسط متقاضي. رعايت ضوابط طرح‌هاي كالبدي، منطقه‌اي و ناحيه‌اي مصوب شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران. مطالبه مصوبه ستاد فرماندهي نيروهاي مسلح در رسيدگي به درخواست نيروهاي مسلح. رعايت ضوابط حفظ محيط‌زيست و تداوم توليد و سرمايه‌گذاري باتوجه به روح كلي قانون مبني بر حفظ كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها. رعايت استانداردها، اصول و ضوابط فني مربوط مطابق مجوزهاي صادره از سوي دستگاه ذي‌ربط. (م. 8 الحاقي ،)
    13- موظف كردن دولت و شهرداري‌ها، به اعطاء تسهيلات و خدمات شهري به مالكان اراضي زراعي و باغ‌ها واقع در داخل محدوده قانوني شهرها و شهرك‌ها، مطابق تعرفه فضاي سبز، كه به اين ترتيب، به نحوي از مداومت كاربري كشاورزي اراضي شهري حمايت شد. (م. 9 الحاقي)
    14- در ماده 10 الحاقي قانون مي‌خوانيم: ” هرگونه تغيير كاربري در قالب ايجاد بنا، برداشتن يا افزايش شن و ماسه و ساير اقداماتي كه بنا به تشخيص وزارت جهاد كشاورزي تغيير كاربري محسوب مي‌گردد، چنانچه به طور غيرمجاز و بدون اخذ مجوز از كميسيون موضوع تبصره (1) ‌ماده (1)‌ اين قانون صورت پذيرد، جرم بوده و مأموران جهاد كشاورزي محل مكلفند نسبت به توقف عمليات اقدام و مراتب را به اداره متبوع جهت انعكاس به مراجع قضايي اعلام نمايند.
    تبصره 1 – چنانچه مرتكب پس از اعلام جهاد كشاورزي به اقدامات خود ادامه دهد نيروي انتظامي موظف است بنا به درخواست جهاد كشاورزي از ادامه عمليات مرتكب جلوگيري نمايد.
    تبصره 2 – مأموران جهاد كشاورزي موظفند با حضور نماينده دادسرا و در نقاطي كه دادسرا نباشد با حضور نماينده دادگاه محل ضمن تنظيم صورتمجلس رأساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعيت زمين را به حالت اوليه اعاده نمايند.
    15- اعطاء فرصت شش ماهه به دريافت كنندگان مجوز تغيير كاربري اراضي زراعي و باغ‌ها، بر اساس قانون قبلي، براي اجراي طرح مربوطه، و تاكيد بر تهيه و تصويب آئين‌نامه‌هاي اجرايي قانون و …

     
    پاسخ
  27. اسپهبد امینی اسپیلی گفت:
    2014-02-11 در 22:41

    سلام
    برايم مهم بود از شهرمان اگر مطلب بنويسم رد نكنيد .ولي اين كار را كرديد از هر طرحي كه براي مردم به خاطر مردم براي آباداني مطرح و اجرا شود يك افكار انساني بسيار بزرگ نياز دارد حتما ايشان از اين تبار هستند و ما بايد از چنين طرحهايي حمايت كنيم به آن آقا چه مربوط كه پول كارگر برق را نداده كسي كه بيش از يكميليارد يا كمتر سرمايگذاري ميكند ديگرز چهارصد هزار تومان را مطرح كردن هيچ دخالت در امور اجرايي پوزش مي خواهم اشتباهي بزرگ است كه شخصيت اجتماعيش را زير سوال ميبرد از همين بي اطلاعي هاست كه دور از خاندان منتصر كوهساري اگر يكي با هدف هم بيايد ديگر با اين حرفها راحت جا ميخورد و به اهداف خود ميرسند عزيزانم به كارهايي كه در تخصص ما نيست نظر ندهيم خيرين كار ميكنند ما حمايت ميكنيم كتابخانه به اين عظمتي را نديده گرفتن و اقاي رافعي كه با آقاي سياوش خان منتصري تسويه كرده را مطرح كردن خجالت آور است موفق باشيد فقط تصويري از ارشاد زديد سخنراني داشتند دكتر در ارشاد يا نه؟تشكر

     
    پاسخ
  28. سیاهکلی تهران نشین گفت:
    2014-03-14 در 14:22

    بچه محل
    وقتی حدود 80% کوچه های سیاهکل و 100% کوچه های جدید خاکیند، وقتی در شب ،یک پزشک متخصص در سیاهکل نیست ، وقتی در شهر 20.000 نفری حدود 3.000 نفر نیروی بیکار داریم وقتی ساعت 10 شب میشه غیر از بغالیا یا مثلا” سوپر مارکتا همه تعطیلند ، در حالیکه در همین لاهیجان و آستانه و رشت ، مردم برای شام و بستنی و خرید بیرون میان و خیلی چیزهای دیگر که در حوصله این مقال نیست
    تا حالا فکر کردی واسه چی ، اینجوریه ؟
    واسه اینه که شهر آباد نیست،و مردمی بزرگ (به روایت تاریخ حداقل 50ساله) که روز بروز داریم کوچکتر میشیم چون برای آبادانی این دیار سعی نمیکنیم یا حداقل راهشو بلد نیستیم
    اول بیایم همه با هم یکم گریه کنیم
    بعد بیایم راهها رو مطرح و به چالش بکشیم و نظرات همدیگر نقد کنیم
    ولی یادمون باشه هدف همه ما فقط آبادانی سیاهکل باشه

     
    پاسخ


برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

* دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از تأیید توسط پایگاه خبری درسیاهکل منتشر می‌شود.
* پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
* پیام‌های به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط منتشر نمی‌شود.
* پذیرش پیام دلیل بر هم‌نظر بودن پایگاه خبری با نظر منتشر شده نیست.

اخبار برگزیده

«سعید بخشی دیلمی» رئیس شورای شهرستان سیاهکل شد

با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران؛

فرمانده سپاه قدس گیلان منصوب شد

«قوام تیمورنژاد» دادستان سیاهکل شد/ دادستان سابق سیاهکل به رضوانشهر رفت + عکس

‌شهردار اسبق دیلمان بخشدار رحیم آباد شد + سوابق

رئیس پلیس راه گیلان:

جاده سیاهکل به سنگر علیرغم مخالفت پلیس راه زیربار ترافیک قرار گرفت/ لزوم اصلاح جاده حادثه‌خیز سیاهکل به سنگر

«رضا نوربخش» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد

«مهدی قیاسی» بخشدار مرکزی سیاهکل شد

آیین نکوداشت و تجلیل از مفاخر شهرستان سیاهکل برگزار شد + تصاویر

«سیاوش خداپرست» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیاهکل شد

استقبال از ورزشکار تاریخ ساز و قهرمان جهانی فیتنس در سیاهکل + تصاویر و سوابق

  • پربازدید ترین
  • پربحث ترین
  • هفته
  • ماه
  • سال
  • «علیرضا رستمی» دروازه بان سیاهکلی فصل گذشته گل گهر سیرجان به تیم بهمن تهران پیوست

  • تایید صلاحیت ۲۰ نفر برای انتخابات لاهیجان و سیاهکل

  • طرح جهش تولید در دیمزارها افرایش درآمد کشاورزان را به دنبال خواهد داشت

  • خودکشی دختر جوان در لاهیجان

  • یک سیاهکلی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان شد

  • قتل عمو توسط برادرزاده در لاهیجان

  • تصاویری جالب از یک زوج جنگل نشین در سیاهکل/ از کودکی با شکار ارتزاق می‌کردم/ صدای اکثر حیوانات جنگلی را شنیده‌ و حتی آنها را از نزدیک دیده‌ام

  • بیشترین خسارت سیل هفته گذشته در فومن، سیاهکل و شفت بود

  • توقیف بیش از ۴ تن آرد قاچاق در سیاهکل

  • «حجت حاجی پور» معاون عمرانی فرمانداری سیاهکل شد + سوابق

  • استقبال از ورزشکار تاریخ ساز و قهرمان جهانی فیتنس در سیاهکل + تصاویر و سوابق

  • یادواره ۲۲۴ شهید والامقام شهرستان سیاهکل برگزار شد + گزارش تصویری

  • «مهدی قیاسی» بخشدار مرکزی سیاهکل شد

  • یک سیاهکلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری املش شد + سوابق

  • نخبه جوان سیاهکل؛ مخترع آسفالت خودترمیم و ضدیخ برای اولین بار در کشور

  • مادر شهید «ساسان انصاری» آسمانی شد

  • «رضا نوربخش» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد

  • هفته
  • ماه
  • سال
  • «علیرضا رستمی» دروازه بان سیاهکلی فصل گذشته گل گهر سیرجان به تیم بهمن تهران پیوست

  • بیشترین خسارت سیل هفته گذشته در فومن، سیاهکل و شفت بود

  • خودکشی دختر جوان در لاهیجان

  • قتل عمو توسط برادرزاده در لاهیجان

  • توقیف بیش از ۴ تن آرد قاچاق در سیاهکل

  • تایید صلاحیت ۲۰ نفر برای انتخابات لاهیجان و سیاهکل

  • طرح جهش تولید در دیمزارها افرایش درآمد کشاورزان را به دنبال خواهد داشت

  • کشف ۲۳۰ گونی آرد از یک انبار غیرقانونی در سیاهکل

  • یک سیاهکلی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان شد

  • آیا ساختمان بلندمرتبه در مرکز شهر سیاهکل ساخته می شود؟!/ شهرداری و نظام مهندسی: این ساختمان بدون دریافت مجوز در حال ساخت بود!

  • یک سیاهکلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری املش شد + سوابق

  • بالغ بر یک هزار و ۸۵۹ تن برگ سبز چای توسط چایکاران سیاهکلی تحویل کارخانجات شد

  • «شجاع صمدی» به عنوان سرپرست هیات کاراته سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • محورهای پیشنهادی جهت سفر و برنامه‌های احتمالی سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به چین

  • «رضا عبدالله پور» به عنوان سرپرست هیات ورزش های همگانی سیاهکل منصوب شد + حکم

  • «سیاوش خداپرست» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیاهکل شد

  • یک سیاهکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان شد

یادداشت ها
مهدی خورسند

چهارضلعی نماینده تراز

معین رمضانی

تحلیل ماهوی جرم رعایت نکردن حجاب شرعی

مهدی خورسند لیه چاک

محورهای پیشنهادی جهت سفر و برنامه‌های احتمالی سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به چین

معین رمضانی

مهمترین پیامد و آسیب اجتماعی تورم و گرانی در جامعه چیست؟

    • مقام معظم رهبری
    • گیلان
    • سیاسی
    • تبلیغات در سایت
    • نماز جمعه
    • سیاهکل
    • ورزشی
    • مذهبی
    • دیلمان
    • اجتماعی
    • تودیع و معارفه
    • روستاها
    • حوادث
    • معرفی کتاب
    • انتخابات
    • مناطق دیدنی
روز
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
۱۴۰۲
Developed By

کلیه حقوق برای پایگاه خبری درسیاهکل محفوظ است. استفاده از مطالب این پایگاه خبری با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright© www.DarSiahkal.ir 2016 - All rights reserved

↑