-
تایید صلاحیت ۲۰ نفر برای انتخابات لاهیجان و سیاهکل
-
طرح جهش تولید در دیمزارها افرایش درآمد کشاورزان را به دنبال خواهد داشت
-
خودکشی دختر جوان در لاهیجان
-
یک سیاهکلی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان شد
-
قتل عمو توسط برادرزاده در لاهیجان
-
تصاویری جالب از یک زوج جنگل نشین در سیاهکل/ از کودکی با شکار ارتزاق میکردم/ صدای اکثر حیوانات جنگلی را شنیده و حتی آنها را از نزدیک دیدهام
-
بیشترین خسارت سیل هفته گذشته در فومن، سیاهکل و شفت بود
-
توقیف بیش از ۴ تن آرد قاچاق در سیاهکل
-
«حجت حاجی پور» معاون عمرانی فرمانداری سیاهکل شد + سوابق
-
استقبال از ورزشکار تاریخ ساز و قهرمان جهانی فیتنس در سیاهکل + تصاویر و سوابق
-
یادواره ۲۲۴ شهید والامقام شهرستان سیاهکل برگزار شد + گزارش تصویری
-
«مهدی قیاسی» بخشدار مرکزی سیاهکل شد
-
یک سیاهکلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری املش شد + سوابق
-
نخبه جوان سیاهکل؛ مخترع آسفالت خودترمیم و ضدیخ برای اولین بار در کشور
-
«رضا نوربخش» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد
-
مادر شهید «ساسان انصاری» آسمانی شد
عالي بود سجاد جان
استفاده كرديم،ممنون كه وقت گذاشتي
اميدوارم هميشه موفق باشي دوست عزيز.
سلام.بسیار عالی بود.همشهری عزیز استفاده کردیم.چون بعضی مطالب قابل تامل بود لطفا در صورت امکان رفرنس هم بدید.بازم متشکر
مطالب خوبی نوشته اید و به واقعیت بسیار نزدیک است .. ولی نمی توان به عنوان مقاله ازش نام برد چون درد دل کرده اید و حرف دل را زده و نوشته اید و درد دل مقاله نیست .البته خودتان بهتر می دانید مقاله بایدعلمی باشد و یک سری آیتم های را رعایت کنیم ازجمله به قول شهروند سیاهکلی باید منابع را هم قید میکردید…باتشکر
باسلام وتشکر از آقای کوچکنیا
سخن راببین که چیست ……….مگوسخن ازکیست
متاسفانه دز اظهاراتمان در برخوردبا مسائل در لبه تند ونیز منفی نقادانه قرار میگیریم درحالیکه عزیزما موضوعی را مقایسه ایی مطرح نمودند که تلنگری به خودمان و مخصوصا” مسئولان باشد وگرنه هدف او قطعآ” نمره و پاس کردن واحد نبوده که نمره مقاله تحقیقی بدهیم یا پژوهشی که چرا منبع و تالیف ندارد. سخت نگیریم تا جوانان ما جرات ورود به میادین بالاتر رابه خودشان بدهند البته نواقص را هم آینه وار به همدیگر گووشزد کنیم حتما” شایته استه.
بسیار زیبا بود . استفاده کردیم
نمره اش عالی است سخت هم نمی گیریم نقد منفی هم نمی دهیم ولی مثلا درمورد پسته گفته اند که بیست و سه هزار تولید داریم …و بزرگتر ین تولید کننده پسته هستیم … آیا شما می دانید که آمریکا بهترین و مرغوبترین و در آخر می نویسم بزرگترین تولید کننده پسته در دنیا هست پسته ای تولید می کند که ما فکرش را هم نمی کنیم بسیار درشتر از پسته ایران و مرغوب … همین طوری که نمیشه آدم هر چیزی را بدون منبع بنویسه…
با سلام و تشکر از حسن توجه دوستان
لازم دیدم چند نکته رو خدمت سروران گرامی عرض کنم
اول که اگر خوب توجه کنیم از مطالب نگاشته شده در #در سیاهکل به عنوان یادداشت نام برده میشود نه عناوینی همانند مقاله و یا …
پس سخنان این حقیی دارای ارزش کمتری نسبت به تحقیقات علمی و جامع و فقط درحدیست که یادمان باشد
دوم اینکه با توجه به منابع بنده که این یادداشت هم برگرفته از مطالب متعدد علمی و اقتصادی و … میباشد و با یک جستجوی ساده میتوان به بسیاری از این مطالب دست یافت و انبوه منابع و تالیفات موجود “تولید پسته در ایران در سال ۲۰۰۵ معادل ۱۹۰،۰۰۰ تن بوده که ایران را در مقام یکم در جهان قرار میدهد. بعد از ایران آمریکا با تولید ۱۴۰،۰۰۰ و ترکیه با تولید ۶۰،۰۰۰ تن در مقام دوم و سوم قرار داشتهاند.
تولید پسته اغلب در شهرهای رفسنجان، دامغان، قزوین، یزد، سیرجان کاشت میشود که بیشتر تولید پسته در ایران در شهر رفسنجان میباشد و همچنین پسته دامغان از مرغوبترین پستههای جهان میباشد که طمع و چربی خاصی دارد.”
حال اگر شما منببعی از یک وبلاگ یا تاربرگ دارید که چیز دیگری میگوید حساب کار جداست
همچنین قصد بنده اصلا یک خودزنی فرهنگی نیست و فقط خواستم سعی کنم عده ای از دوستان را از خواب غفلت بیدار کنم
توجه تان را جلب میکنم به لیست ترین های ایران در کتاب رکورد های گینس
حالا شد یه چیزی ..بله سال 2005 …و جلب میکنم به لیست ترین های ایران .. متشکرم …عزیزم من اولش قید کرده ام مطالب خوبی است …
ممنون آقای کوچک نیا.
بسیار عالی داشته ها و نداشته هایه ایران امروز رو یادآوری کردین.متاسفانه بیشتر هموطنان عزیز با سیر در گذشته، شادابی و تلاش و موفقیت امروز رو به راحتی از دست میدهند در حالی که همواره از نداشتن رفاه نسبی شکایت دارند.
امیدوارم باز شاهد مطالب زیباو البته کاربردی از جناب شما باشیم.
موفق باشید.
شما کشور عزیز ایران را فقط از دیدگاه اقتصادی مقایسه کرددید در حالی که ما تلاش داریم ازنطر مذهبی پله های ترقی را در نوردیم .
سلام و عرض ادب خدمت سرور گرامي جناب فيگورسر
بله درست است و بنده هم سعي كردم با توجه و به معناي لغوي عنوان مطلب به نگاشتن بپردازم و تمام صحبت بنده اين بود كه نقش اصلي در پيشرفت علمي و اقتصادي يك كشور را شهروندان با همت و همبستگي خود ايفا ميكنند
روي صحبتم با خودم است، شايد برايمان كسر شان باشد كه در يك كارگاه ساختماني به عنوان يك مهندس دست به ابزار و مصالح بزنيم و فقط بايد نظارت كنيم و دستور بدهيم
درصورتي كه در يك كشور اروپايي هرگز اين شان و منزلت كاذب را مشاهده نميكنيم
آقا سجاد ، ممنون از اطلاع رسانی ات. نظارت مهندس ناظر ( طبق تعهدادش)، دستور دادن مطلق نیست . آیا پزشک جراحی که در اتاق عمل پنس و تیغ و قیچی می خواهد تا بیمارش را جراحی کند دستورحساب می شود یا مرحله ای از نجات جان بیمارش با کمک دیگران. از طرف دیگر چه اشکال دارد یک مهندس ناظر به کارگر آماتور غیر حرفه اش ( که تعددادشان کم نیست)دستور انجام صحیح کاری را که بلد نیست بدهد! اینکه چرا مهندس ناظر پژوهشگر نیست و نمی خواهد دست به وسایل و ابزار بزند ربطی به موضوع ندارد.و این را مطمئن باش در کشور اروپایی نیز یک مهندس ناظر به ابزار و مصالح به آن شیوه ای که فرموده ای دست نمی زند.
برداشتم از نوشته سجاد این هست که مهندسین هم می توانند دست به ابزار شوند این به منزلت کسر شان نیست باید درزمینه اقتصادی (صنعتی ،کشاورزی …)تلاش کنیم تا کشور عزیز را مترقی کنیم .اقا سجاد همینطوره؟
حالا این شد یه حرف منطقی! چون اشاره به کارگاه ساختمانی کرد این موضوع کمی دور از واقعیت بنظر می رسید.