• صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
    • صفحه اصلی
    • تبلیغات در سایت
    • گیلان
    • سیاهکل
    • دیلمان
    • روستاها
    • ورزشی
    • سیاسی
    • چندرسانه ای
    • مسیر گردشگری دیلمان
    • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
دوشنبه ۲۰ آذر ۰۲ - ساعت ۲۰:۳۲:۲۳
تاریخ انتشار خبر: ۱۱ آبان ۱۳۹۳
ساعت انتشار خبر: 6:22 ب.ظ

ما توافق کرده ایم

پایگاه خبری درسیاهکل (DarSiahkal.ir)

به قلم: مهدی خورسند

وابسته کردن این مذاکرات و توافق حاصل از آن بزرگترین خیانت به نظام و ملت است که مردم باید هوشیار باشند و در این مقطع تاریخی راه را از بی راهه تشخیص دهند.

درسیاهکل/مهدی خورسند: سخنرانی زاکانی، نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس که در تذکر شفاهی به رئیس جمهور اعلام کرد که اخباری را در دست دارد که تیم مذاکره کننده هسته ای کشور با غربی ها به توافق رسیده اند و در این توافق از خط قرمز نظام عبور کرده اند.

این سخنان 2 دقیقه ای زاکانی در صحن مجلس من را به فکر تحریر این مطلب انداخت. ابتدائا تصمیم دارم در کنکاشی، سخنرانی زاکانی را نقد کنم که آیا این سخنرانی استدلال و پایه و اساسی دارد یا خیر.

سخنرانی زاکانی دارای چند نکته مهم است که باید به آن توجه کرد.

نکته اول این است که زاکانی گفته “اخباری در دست دارد”، این یعنی یا یکی از اعضای طرف مذاکره (چه ایرانی و چه غربیها) خبر را به صورت مستقیم به آقای زاکانی داده اند یا ایشان برداشت و گمانه زنی اش این است که این توافق اتفاق افتاده است.

اگر حقیقتاً خبر را به صورت مستقیم گرفته باشد منبع خبر بر ما پوشیده است ولی بیاییم بنا را بر این بگذاریم که تحلیل آقای زاکانی از سخنان دو طرف مذاکره نشان از رسیدن به توافق دارد.

روحانی در سخنرانی های اخیر خود بشدت زمان رسیدن به توافق را نزدیک عنوان می کند و عملاً اعلام می دارد که تا سه هفته تا پایان زمان رسمی مذاکرات هسته ای که باقی مانده است، توافق جامعی صورت می گیرد. این توافق جامع قطعاً به یک توافق ضمنی و اولیه نیاز دارد پس این توافقات اولیه صورت گرفته که ایشان توافق جامع را نزدیک می بینند.

در طرف مقابل پالس های بسیاری دریافت می شود که غربی ها برای مذاکره با ایرانی ها در پوست خود نمی گنجند و هر وقت غربی ها این رفتار را از خود بروز می دهند نشان از آن دارد که امتیازات گسترده ای گرفته اند و در تلاش هستند نهایت امتیاز را بگیرند.
اینکه تیم مذاکره کننده ما از خط قرمز نظام که حفظ تعداد سانتریفیوژها، آب سنگین اراک، حفظ تأسیسات نطنز و فردو و حفظ میزان سوخت هسته ای 20 درصد تولید شده در داخل است عبور کرده یا خیر را ادامه ذکر می‎ کنم.
در گزارشی که توسط موسسه علوم و امنیت بین الملل که به ریاست “دیوید آلبرات” اداره می شود درباره برنامه هسته ای ایران از زمان ریاست آقای روحانی تا کنون انجام شده و بنده به اختصار خدمت شما عرضه می دارم آمده است: در حال حاضر از حدود 19هزار سانتریفیوژ نصب شده در ایران، حدود 9 هزار سانتریفیوژ نسل اول مشغول به کار است و برای افزایش زمان مورد نیاز ایران برای ساخت سلاح هسته ای باید تعداد سانتریفیوژ های ایران به 2 تا 6 هزار دستگاه محدود شود. ذخایر اورانیوم 20 درصد ایران به کمتر از صد کیلوگرم و ذخایر اورانیوم کمتر غنی شده به 500 تا 1500 کیلوگرم محدود شود. تفاوت در این اعداد به نوع سانتریفیوژهایی وابسته است که ایران اجازه استفاده از آنها را خواهد داشت.
دوستانی که در حوزه سیاست خارجی مطالعاتی را دارند “رابرت اینهورن” را می شناسند. اینهورن، سیاستمدار کهنه کار آمریکایی که نفوذ بسیار زیادی در تیم مذاکره کننده آمریکا و کنگره این کشور دارد.

وی در مقاله ای در زمینه خلع سلاح هسته ای با عنوان «جلوگیری از ایران مسلح به سلاح هسته ای» که توسط موسسه بروکینگز منتشر شده، توجه زیادی را در محافل سیاسی و دیپلماتیک به خود معطوف کرده است.

اینهورن مفاد یک توافق هسته ای قابل قبول با ایران را به شرایط زیر ذکر می کند:
– تاسیسات هسته ای در فردو به مکانی برای تحقیق و توسعه سانتریفیوژهای جدید و سایر تحقیقات هسته ای تبدیل شود. سانتریفیوژهایی که اکنون در فردو قرار دارند باید به مکان های مورد نظارت منتقل شوند.
– تاسیسات آب سنگین اراک باید به گونه ای تغییر یابد که توانایی تولید پولوتونیوم آن به شدت کاهش یابد. به گفته اینهورن، تغییر سوخت این راکتور به اورانیوم غنی شده، ضمن برآورده کردن این هدف، توانایی آن برای تولید ایزوتوپ های پزشکی را نیز افزایش خواهد داد.
– باید نظارت ها بر برنامه هسته ای ایران حتی از پروتکل الحاقی نیز فراتر رود. این نظارت ها شامل “دسترسی گسترده تر و در دفعات بیشتر نیروهای آژانس بین المللی انرژی اتمی، نصب گسترده تر تجهیزات نظارتی و کنترلی و نیز استفاده بیشتر از تجهیزات نظارت از راه دور و آنلاین” خواهد بود.
– باید رویه ای ایجاد شود تا اطمینان حاصل شود که هر پرسش در مورد عدم پایبندی ایران به تعهدات خود با جدیت مورد بررسی قرار گرفته و به آن پاسخ داده شود.
اینهورن معتقد است که طرف مقابل می تواند با ارائه کمک فنی هسته ای برای داشتن برنامه صلح آمیز می توان این توافق را برای ایران قابل پذیرش تر کند.

وی همچنین معتقد است که در مورد پاسخ به سوالات در مورد ابعاد احتمالی نظامی در گذشته برنامه هسته ای ایران می توان تا حدی انعطاف از خود نشان داد و برداشته شدن تحریم ها به تدریج و با بر طرف شدن نگرانی های آژانس همراه باشد.
موضوع مهم دیگر در توافق نهایی، مدت زمان آن است. در حالی که ایران مدت قابل قبول برای پذیرش بعضی محدودیت ها را حداکثر پنج سال می داند، ایالات متحده مدت بیست سال را مد نظر دارد. اینهورن از زمان های متفاوت برای محدودیت های مختلف سخن گفته است.
در حالی که اینهورن مدعی است که بعضی از محدودیت ها و از جمله نساختن تاسیسات بازفرآوری و یا غنی سازی بیش از پنج درصد می تواند دائمی باشد، محدودیت هایی دیگر و از جمله تعداد سانتریفیوژها یا تحقیق و توسعه در مورد آنها، می تواند مورد بازبینی و تغییر پس از چند سال قرار گیرد.
یکی از جنجالی ترین بخش ها در پیشنهاد مطرح شده توسط اینهورن چگونگی واکنش به نقض توافق توسط ایران است. وی توصیه کرده که شورای امنیت قطعنامه ای را تنظیم کند که بیان کند اگر ایران توافق را نقض کند، آنگاه شورای امنیت فوراً تشکیل جلسه خواهد داد تا اقدامات لازم برای مقابله با تهدید پیش آمده را اتخاذ کند.
از دید وی کنگره آمریکا هم نه تنها باید قوانینی را تصویب کند که در چنین وضعیتی، تمام تحریم ها علیه ایران را احیا کند و حتی بر آن بیفزاید بلکه باید به صورت پیشاپیش به رئیس جمهور آمریکا این مجوز را بدهد که در صورت مشاهده علامتی روشن از حرکت ایران به سوی نقض توافق و حرکت به سوی ساخت سلاح هسته ای از نیروی نظامی استفاده کند.
به گفته مقامات دو طرف، مذاکرات در حال پیشرفت است و قرار است دور بعد در چند روز آینده از سر گرفته شود، پیشنهادات ارائه شده توسط این مقام سابق آمریکایی گزینه های مطلوب طرف آمریکایی است و بخش هایی از آن از هم اکنون شانس کمی برای پذیرش از طرف ایران دارد.
در این شرایط ایران قرابت بسیار نزدیکی با آمریکا پیدا کرده است. دیدارهای مکرر جان کری و ظریف که در ادامه این دیدارهای سریالی قرار است 18 و 19 آبان در مسقط با هم دیدار داشته باشند نشان از نزدیکی ایران و آمریکا در مسائلی فراتر از مسائل و مشکلات منطقه ای است.

فارن پالسی، نشریه معتبر آمریکایی در شماره سوم اخیر خود آورده است: آمریکا و ایران هدف مشترکی برای حفظ وحدت عراق یافته اند. ایران به ائتلاف آمریکا علیه داعش نپیوسته اما مذاکرات میان مقامات ایران و آمریکا در مورد داعش که در حاشیه مذاکرات هسته ای 1+5 آغاز شده بود، ادامه یافته و مذاکرات مستقیم دوجانبه بر شکست داعش متمرکز بوده است. هم تهران و هم واشنگتن در مورد امور جاری، همکاری محدودی از خود نشان داده اند. برخی معتقدند این رابطه اندک به تبادل اطلاعات و همکاری مستقیم در اقدامات نظامی گسترش یافته است.
مقامات آمریکا تصدیق کرده اند که تهران از نفوذ خود برای کنار گذاشتن نوری المالکی از قدرت در سپتامبر 2014 استفاده کرد و سپس دولت حیدر العبادی را به تسهیم قدرت با سنیها و دیگر اقلیت ها ترغیب کرد. نتیجه این مسائل شکل گیری یک شرایط سیاسی مترقی اما شکننده بوده، درحالیکه سنی ها هنوز حس نمی کنند که حضور جدی در دولت ندارند و ارتش هنوز تحت تسلط شیعیان است.
فضای پس از مذاکرات امکان ارزیابی تمایل ایران به ایفای نقشی سازنده در پیشبرد یک راه حل سیاسی در سوریه را فراهم کرده است. واشنگتن با تصدیق اینکه کنفراس ژنو در مورد سوریه دیگر بدون ایران معنایی نخواهد داشت، از حضور ایران در کنفرانس ژنو 3 حمایت می کند. عربستان، روسیه، ترکیه و نمایندگان میانه روی اپوزیسیون سوریه و دولت اسد نیز در ین نشست شرکت خواهند کرد.
اتفاقات اخیر چیزی از یک تغییر تاریخی کم ندارند. تابوی همکاری ایران-آمریکا از بین رفته و تصور بازگشت به دوران پیش از توافق هسته ای سخت است. اما تفاوت های عمیق همچنان پابرجا هستند. مسائلی چون حقوق بشر، حمایت ایران از حماس و حزب الله علیه اسرائیل ادامه دارند.
یکی از مشکل ترین چالش های دوران پس از توافق برای دولت اوباما، مدیریت خشم و انتظارات اسرائیل و اعضای کنگره است که همچنان نسبت به انجام تجارت با ایران تردید دارند و با آن مخالفت می کنند.
موسسه رند، یکی از موسسات وابسته به وزارت امور خارجه آمریکا در گزارشی از مفاد توافقات صورت گرفته بین ایران و 1+5 خبر داده است. در این گزارش، مهمترین اصول توافق جامع هسته ای میان ایران و 1+5 را که احتمالا تا سه هفته دیگر نهایی خواهد شد، به شرح ذیل بیان کرده است:
1- ایران ممکن است به غنی سازی ادامه دهد، اما با محدودیت ها شامل درجه غنی سازی و تعداد و نوع سانتریفیوژها خصوصاً در سایت فوردو است.
2- رآکتور آب سنگین اراک به یک رآکتور آب سبک تبدیل خواهد شد که قابلیت بازفرآوری نداشته باشد و تحت نظارت کامل آژانس بین المللی انرژی اتمی باقی بماند.
3- این توافق شامل بازرسی های ناخوانده آژانس از تاسیسات هسته ای ایران خواهد بود؛ ایران متعهد می شود نسبت به امضا و تصویب پروتکل الحاقی معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (ان.پی.تی) اقدام کند. امضای این پروتکل به آژانس اجازه بازرسی سرزده از سایت های اعلام نشده را می دهد.
4- ایران متعهد می شود اطلاعات لازم درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه خود را ارائه کند.
5- کاهش تدریجی تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای ایران به اجرای توافق نامه منوط می شود. شامل رفع تحریم های یکجانبه آمریکا با تصویب قوانین جدید در کنگره این کشور، لغو تحریم های اروپا و حذف تحریم ها تحت قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل صورت خواهد گرفت.
موسسه رند اعلام کرده که ۵ اصل فوق را از محتوای توافق ژنو به دست آورده است. اهمیت فوق العاده این گزارش از آن سوست که پیش از این نیز عینا پیش بینی هایی در مورد توافق هسته ای اخیر عملی شده بود.

با توجه به همه این احوال، سخنرانی روز جمعه، 9 آبان ماه آقای جان کری که گفته بود چهار راه «تأسیسات نطنز»، «تأسیسات فردو»، «تأسیسات آب سنگین اراک» و «فعالیتهای پنهانی هسته ای ایران» باید به کنترل کامل آژانس و تیم مذاکره کننده هسته ای غربی در بیاید تا ایران نتواند به بمب هسته ای دست پیدا کند عامل بسیار مهمی در رسیدن به توافق جامع فوق الذکر است.

از طرف دیگر با رفتار دوگانه دولتی ها در داخل روبرو هستیم. از طرفی می شنویم بزرگان نظام در نامه به رهبری از ایشان می خواهند که خطوط قرمز ترسیمی مذاکرات توسط ایشان، را تغییر دهد و از طرف دیگر روحانی در دیدار اخیر خود با رهبری اعلام کرده اندکه اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، توان اداره کشور وجود ندارد.

گره زدن مسائل و مشکلات کشور به توافق هسته ای و انداختن توپ توافقات در زمین رهبر نظام از حربه ای است که عده ای در دولت فعلی قصد رقم زدن آن را دارند تا از این طریق اگر به توافق رسیدند بگویند که دیدید می شود به غربی ها اعتماد کرد و با آنها به توافق رسید و اگر به توافق نرسند می گویند خطوط قرمز ترسیم شده نگذاشت ما به توافق برسیم.

وابسته کردن این مذاکرات و توافق حاصل از آن بزرگترین خیانت به نظام و ملت است که مردم باید هوشیار باشند و در این مقطع تاریخی راه را از بی راهه تشخیص دهند.
امیدواریم در این بین دولت با تدبیر عمل کند چون آیندگان درباره این دولت قضاوت خواهند کرد و مطمئناً دولتی که رهبری همیشه به صورت قاطع از آن حمایت کرده، تمام تحلیل های فوق را نقش برآب کرده و با مقاومت در برابر زیاده خواهی های غربی ها از حق ملت ایران لحظه ای کوتاه نمیآید.

*** برخی از مطالب برگرفته از سایتهای خبری تحلیلی دیپلماسی ایرانی، برهان، ایران هسته ای و اشراف است که اسناد تمام این ادعاهای گفته شده در این مطلب در آنجا موجود است.

عضویت کانال تلگرام در سیاهکل

کلمات کلیدی :

توافقتوافق هسته ایما توافق کرده ایم
مطالب مرتبط

«تقریباً هیچ‌چیز» از برجام عاید ایران نشده است

سرنوشت «جنگ اُحد» در انتظار ماست اگر …

آشنا داند زبان آشنا آری آری جان فدای آشنا

توافق لوزان؛ یک توافق خوب نیست

جزئیات توافق هسته‌ای ظریف و ۱+۵ توسط وزارت خارجه آمریکا منتشر شد/ خبری از لغو یکباره همه تحریم‌ها نیست

تناقضات اساسی متن فارسی و انگلیسی توافق هسته ای لوزان

دیدگاه ها

۲۴ ديدگاه قبلا اظهار شده است

  1. ولایت گفت:
    2014-11-03 در 11:43

    انشاء الله که دولت مردان بافته هارا پنبه نکنند و ناتوانی خود را در تدبیر به جام شوکران تبدیل نکنندکه درآنصورت خشم وارثان خون شهدای دانشمندان هسته ایی و 8سال دفاع مقدس ایران عزیز چنگی خواهد بود برگریبان بی تدبیری و ناامیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     
    پاسخ
  2. محسنی گفت:
    2014-11-03 در 14:34

    خوب بود از سواد و تحصیلات اقای خورسند هم می نوشتید دوم اینکه اقای خورسند سعی کنند از خودشان بنویسند اینقدر مطالب و نوشته های دیگران رو به اسم خودشان مونتاژ نکند!

     
    پاسخ
    • مهدی خورسند گفت:
      2014-11-05 در 17:03

      با عرض سلام خدمت جناب آقای محسنی و با آرزوی قبولی عزاداری‌ های شما بزرگوار. منابعی که انتهای مطلب بنده خدمت شما عرضه کردم از منابع تمامی فعالین عرصه سیاسی کشور است. بنده مطلب تحلیلی از این سایت‌ها خدمت شما عرضه نکرده ام فقط نقل قول مستقیمی از نشریه فارین پالس، آقای اینهورن و موسسه رند رو از اون سایت ها که برگردان فارسی را به مردم ایران عرضه می کنند خدمت شما تقدیم کردم. به شما و همه عزیزان عرصه سیاست خارجی توصیه می کنم که حتما سایت های ایران هسته ای و اشراف رو مطالعه بفرمایید. البته باید خدمت شما عرض بکنم که این سایت ها کاملا مستند هستند. سایت برهان و ایران دیپلماسی رو هم از دست ندید. امیدوارم با بررسی انطباقی مطالب بنده با این سایت ها، جنابعالی از این سوتفاهم بیرون آمده باشید.

       
      پاسخ
    • سیاهکل بخشداریست نه شهرستان گفت:
      2014-11-06 در 23:29

      جناب محسنی سلام:
      باشناختی که از جناب خورسند دارم ایشون پاسخ شما رو اونطوری که شما پرسیدین نمیدن . البته من هم قصد جسارت ندارم ولی لازم دیدم از جانب جناب خورسند نکاتی رو عرض کنم .
      ایشون دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران هستن . وفردی رسانه ای هستن و کارمند یکی از خبر گزاری های رسمی کشور رو دارند . تا چند ماه پیش هم مسئول خبر گزاری نسیم در استان گیلان بودند ولی چون دانشگاه قبول شدند رفتند تهران . این حسن نیت هستش که ایشون منبع اخباری رو که مطالعه میکند ذکر می کند همین که شجاعت رو دارند جای تقدیر داره امیدوارم آقای خورسند راضی باشند که بنده این مطالب رو از جانب ایشون می نویسم

       
      پاسخ
  3. سیاهکل بخشداریست نه شهرستان گفت:
    2014-11-03 در 18:35

    مهدی خورسند :
    از مطالبی که برای آگاهی بیشتر مردم فهیم و انقلابی شهید پرور سیاهکل می گذارین کمال تشکر و سپاس را دارم و مطالب شما بسیار روشنگر و آموزندست .

     
    پاسخ
    • مهدی خورسند گفت:
      2014-11-05 در 17:05

      از لطف شما ممنونم. امیدوارم مطالب حقیر نظر شما و جامعه فرهیخته سیاهکل را جلب کرده باشد.

       
      پاسخ
  4. صاف و ساده گفت:
    2014-11-05 در 23:14

    آقای خورسند! اگر قرار بود تغییراتی در برنامه هسته ای ایران ایجاد نشود( یعنی همان مطالبی را که شما از موسسات مختلف گردآوری نموده اید) دیگر چرا مذاکرات صورت گرفته است. چون این موارد از ابتدا مورد اختلاف شدید بوده.
    در ضمن اگر توافق صورت بگیرد سران می گویند، به ملت خیانت شده و اگر نگیرد می گویند این دولت ،ملت را سرکار گذاشته! اینطور نیست؟! آقای خورسند

     
    پاسخ
    • مهدی خورسند گفت:
      2014-11-08 در 01:44

      دوست صاف و ساده من، مذاکره برد-برد یعنی اینکه در مقابل چیزی که داری از دست می‌دی یا به قول شما قراره تغییری در برنامه هسته‌ای ما اتفاق بیوفته، باید چیزی حداقل همسان و برابر با چیزی که از دست می‌دی رو به دست بیاری. این رو هر منطقی میپذیره. ولی الان داره اتفاقی میوفته که ما کل دستاورد 10 سال اخیرمون یعنی، دستیابی به غنی سازی 20 درصد، 19 هزار سانتریفیوژ فعال، آب سنگین اراک که خیلی مهمه، سایت فردو و تأسیسات نطنز رو تقریبا به حال تعلیق و سکون درآوردیم و در یک بازه 15 تا 20 ساله باید برا کشورهای 1+5 اعتمادسازی بکنیم که بمب هسته ای نمیسازیم اونوقت اگه اونها راضی بودن تحریمها رو لغو کنن. تازه اگه همه این فشارهارو بپذیریم چه تضمینی وجود داره که موضوع توان موشکی کشور و موشک های بالستیک ایران که سلاح دفاعی کشور هستش و بحث حقوق بشر رو پتک نکنن و به عنوان اهرم فشار استفاده نکنن؟. بخدا این جفاست. حداقل من نمیتونم این زورگویی رو بپذیرم و مطمئن هستم هر ایرانی آزاده هم زیر بار این ظلم نمیره.

       
      پاسخ
  5. کولی گفت:
    2014-11-06 در 13:50

    دادا یه بار پای حرف مردمی بشین که از زمان تحریم ها،هشتشون گرو نهشونه اونوقت بیا این حرفا رو بزن!
    چه گیری افتادیما،

     
    پاسخ
    • مهدی خورسند گفت:
      2014-11-08 در 01:52

      دوست عزیز، خداوند شاهده که بنده از روی شکم سیری این مطلب رو ننوشتم، حقیقتا بعضی چیزها از نون شب واجبتره. زمان جنگ تحمیلی، وقتی صدام به ایران حمله کرد، پدرهای ما خونه و زندگی رو ول کردن رفتن جبهه، اون موقع اوج گرونی و کمبود مواد غذایی بود و عده خیلی زیادی از مردم از نون شب میزدن میفرستادن جبهه ها. باور کنید الان جبهه جنگ ما تغییر کرده.امروز دشمن از هر حربه ای استفاده می کنه تا از افکار مغتلط قشر خاکستری جامعه نهایت بهره رو به نفع خودش ببره.قضیه هسته ای برای کشور هزینه های بسیار زیادی داشته ولی چون تبدیل به یک قضیه حیثیتی شده باید تا پای جان پاش وایستاد. همونطور که صدام با ادعایی واهی گفت من 3 روزه تهران رو اشغال میکنم ولی 8سال به همراه کل دنیا نتونست یک وجب از خاک این کشور رو اشغال کنه و مردم ما تنها با “مقاومت” جلوی اونها واستادن، امروز هم تنها با یک سلاح میشه جلوی زیاده خواهی دشمنامون رو گرفت؛ “مقاومت”

       
      پاسخ
  6. میثم میرزایی گفت:
    2014-11-06 در 19:36

    ممنون جناب مهدی خورسند، متن خوبی بود، همه رو خوندم.
    اما واقعا” یه سؤال ته ذهن من وجود داره:
    چرا ما برای داشتن حق مسلم هر انسانی در این دنیا(انرژی هسته ای) باید از آمریکا آدمکش که در یک ثانیه ۱۰۰هزار انسان رو کشت، اجازه بگیریم؟ واقعا” این همون ذلتی نیست که امام حسین علیه السلام به اون هیهات گفتند؟

     
    پاسخ
    • مهدی خورسند گفت:
      2014-11-08 در 02:04

      ممنونم جناب میرزایی که وقت گذاشتید و مطلب رو خوندید. حقیقتا دغدغه شما دغدغه شخصی بنده هم هست. اگر جواب این سئوال شما خوب برای مسئولین ما توجیح بشه، پرونده هسته ای ما یک هفته ای مختومه میشه. طبق قوانین بین المللی و معاهده NPT که ایران هم یکی از امضا کنندگان این پیمان و معاهده هستش، همه کشورها حق داشتن انرژی هسته ای صلح آمیز رو دارن و هیچ کشوری، تاکید میکنم هیچ کشور و نهادی حق سلب این حق رو نداره. البته تاسیسات هسته ای کشورها توسط یک نهاد فراملیتی بازرسی و بازدید میشه تا برنامه هسته ای کشورها از مقاصد صلح آمیز خودش خارج نشه.شما در نظر بگیرید، آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلیس و آلمان همه عضو NPT هستند ولی بمب هسته ای دارن.تاسیسات هسته ای ایران بیش از 7 هزار نفر ساعت بازرسی شده، هیچ انحرافی هم مشاهده نشده ولی باز گزارشات دو پهلو دستاویزی برای تحریم های ظالمانه علیه مردم ما میشه.

       
      پاسخ
  7. سياهكلي گفت:
    2014-11-07 در 21:03

    آقاي میثم میرزایی شما بخواي ي مغازه تو شهر بزني بايد بري شهرداري و دارايي واصناف و….. هزارتا مجوز بگيري جانم،ميبيني با اين كه:
    “كاسبي حلال حق مسلم همه مردم جهان هست”
    ولي نياز به سازوكار قانون‌مند داره و نياز به طي مسير خودش هست.
    حالا فك كن انر‍ژي هسته اي بخواد بدون مديريت تو دنيا ارائه بشه.
    نگو كه سازمان ملل و سازمان انرژي هسته اي وشوراي امنيت و….همه كشكه ومابايد انقلابي ومستقل عمل كنيم كه،همه ميدونن نتيجش چيه!!!!!!

     
    پاسخ
    • میثم میرزایی گفت:
      2014-11-10 در 20:08

      آقای سیاهکلی به نکته خوبی اشاره کردی:
      آدم باید برای شروع به یه کاری مجوز بگیره اون هم از کسی که در این زمینه مسؤلیت داره.
      اما شما اگه بخوای یه مغازه تو سیاهکل بزنی، می ری از سردسته باندهای تبهکاری و سارقان مجوز می گیری؟!!!
      اجازه ما اولا” از سازمان انرژی اتمیه و معاهده npt و باز رسی های آژانس همه چیز رو تموم می کنه.
      ثانیا” آمریکا و کشورهای جنایتکار اروپایی که خودشون کلاهک های هسته ای دارند می خواهند نظارت بر انرژی هسته ای کشوری کنند که رهبر اون کشور فتوی به حرام بودن استفاده از بمب اتم داده؟!!!!
      ضمن اینکه جواب «هیهات مناالذله» امام حسین علیه السلام اینجور توجیهات نیست عزیز من.
      اون حضرت هم بلد بود از این توجیهات بلکه بالاتر از این رو بیاره.

       
      پاسخ
  8. یه دانشگاه تهرانی دیگه گفت:
    2014-11-08 در 14:43

    قلمی که راست بنویسد جسارت میخواهد خوشحالیم هم برای شما برادر بزرگوار که وقت می گذارید در راستای سیر مطالعاتی خود می نگارید و هم برای سایر شهروند سیاهکلی که پیگیر یاداشت ها هستند ونظرات خود را درج می نمایند.
    از معرفی رفرنس و سایت های تحلیلی بسیار تشکر، در پناه حق موفق باشید

     
    پاسخ
  9. یک شهروند دلسوز گفت:
    2014-11-09 در 09:11

    با سلام من باید از افرادی نظیر آقای خورسند تشکر کنم که دلسوزانه مطالبی را جهت تنویر افکار عمومی ارائه می کنند.
    در هر موضوع یا مساله ای لا اقل دو نوع برخورد می توان انجام داد:
    الف – برخورد غیر مسئولانه و شعاری : که در این نوع برخورد فقط می خواهیم حرف بزنیم و به نتایج حرف و تاثیر این حرف زدنها بر زندگی افراد و جامعه و کشور و نسلهای آینده توجهی نداشته باشیم . این نوع ادبیات در دولت قبلی بوفور پیدا بود ، نظیر اینکه تحریمها کاغذ پاره ای بیش نیست یا اون ممه را لولو برده و یا …. که حاصل آن ادبیات بیکاری ؛ تورم لجام گسیخته ؛ تعطیلی کارخانه ها و … بود.
    ب- برخورد مسئولانه و شعوری: که در این نوع برخورد فرد گوینده قبل از گفتار به نتایجی که گفتارش می تواند بر زندگی آحاد جامعه بگذارد فکر می کند و به وحدت جامعه و رشد جامعه و کم شدن همه ناملایمتهایی که بر سر راه کشور وجود دارد می اندیشد.
    همین سیاهکل خودمان را ببینیم در طی سالیان گذشته با آن شعارها کدام حرکت اصولی و اساسی دنبال شد؟ و اینک کدام مسیر دنبال می شود؟ وحدت بین مردم شهر در آن برهه چگونه بود و اینک چگونه است ؟ خواهشم این است که قبل از نوشتار به عمق مطالب توجه نماییم و منافع و مصالح کشور و نظام را فدای شعارهای احساسی ننماییم.

     
    پاسخ
    • میثم میرزایی گفت:
      2014-11-10 در 21:16

      جناب شهروند دلسوز؛
      جمله دهان پر کنی گفتی:
      برخورد مسؤلانه و شعوری نه برخورد غیر مسؤلانه و شعاری!
      هرچند که این هم پاسخ «هیهات منا الذله» امام حسین علیه السلام نیست و کسی جوا ب بنده رو نداد اما عیبی نداره چند نکته عرض می کنم:
      اولا” این جمله شما خودش یه شعاره که در بسیاری از موارد توسط بسیاری از شعار دهندگان رعایت نمی شه، خواستی مواردش رو عرض می کنم.
      ثانیا”: شعار های اسلامی برگرفته از قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام است و برای عمل کردن بیان شده، مشکل اینه که برخی از نخبگان سیاسی ما به این شعارها عمل نمی کنند که اگر عمل می کردند مثلا” به این آیه قرآن( من یتوکل علی الله فهو حسبه) دیگه ما چنین مشکلاتی نداشتیم. همون جور که در 8 سال دفاع مقدس عمل کردیم و سربلند شدیم. در روایتی از امام صادق علیه السلام به نقل از تورات دیدم که خدای متعال به عزت و جلال خودش قسم خورده که امید کسی رو که به غیر من {مذاکره با آمریکا}امید بسته نا امید می کنم.
      ثالثا”: جمله حضرت امام رحمت الله علیه یادمون نرفته که بار ها فرمود: ما مأمور به وظیفه ایم نه مأمور به نتیجه.

       
      پاسخ
  10. یکشهروند گفت:
    2014-11-10 در 03:32

    در پاسخ به یک شهروند دلسوز الف-برخورد غیر مسولانه وشعاری یعنی بیسواد خواندن انتقاد کنندگان در مورد انرژی هسته ای وحق عدم اظهار نظر از سوی احاد مردم در بحث انرژی هسته ای -مردم تحمل خفت وخواری را ندارند در مورد انرژی هسته ای بروند جهنم تا سردشان نشود -انتقاد از دولت قبلی در مورد دریافت نامه در سفرهای استانی ودویدن در مسیر راه ولی تکرار این عمل از طرف دولت جدید – اظهار نظر تند در مورد بالا بودن قیمت خودرو و وعده کاهش ان ولی در عمل سکوت کردن – وعده دادن در صد روزه حل مشکلات ولی پانصد روز گذشته ومشکلات باقیست -وعده احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی در سه ماهه اول ولی خبری نبودن -وعده حذف پردرامدها از یارانه ولی فقط در حد حرف -وعده بالا بردن قدرت خرید کارمندان ولی انجام نشدن ان با قیمت سرسام اور کالاها -بالا رفتن کالاهای اساسی تا دوسه برابر قیمت ولی حرف زدن از ثبات بازار و…اقای شهروند دلسوز حداقل سری به فرمانداری بزن واماری را از فعالیتهای انجام شده در هشت سال دولت قبلی در زمینه عمران وشهرسازی – برق رسانی وابرسانی وگاز کشی به دورترین روستاها-پیشرفت بالای پنجاه درصدی بیمارستان در دولت گذشته -ساخت دوسالن ورزشی در سیاهکل که در طول سالهای بعد از انقلاب سابقه نداشت-ساخت دهها مدرسه -مسجد در هشت سال-…وحداقل انصاف اقای مطهری را داشته باش که با وجود تمام انتقادات وتوهین به دولت قبلی ایشان گفتند که در دولت قبلی پیشرفت عمران وشهرسازی بسیار بالا بود ودر زمینه انرژی هسته ای اگر اهل مطالعه هستی حداقل تحقیق کن ومصاحبه دکتر اکبر اعتماد ریس سازمان انرژی اتمی زمان شاه سابق که در روزنامه جمهوری اسلامی به کرات درج شده بود بخوان که ایشان در مورد سنگ اندازی امریکا در رژیم گذشته با توجه به نوکر امریکا بودن در مورد حق هسته ای ایران چه گفته بود .وفقط جمله اخر ایشان که گفتند اگر در بحث انرژی هسته ای از حق مان بگذریم ایند گا ن ما را نمی بخشند این صحبت دکتر اعتماد بود نه احمدی نژاد شما اگر اهل مطالعه باشی متوجه خواهی شدکه مسئله انرژی هسته ای ومنافع ملی نیست بلکه مسئله سر لحاف ملا نصر الدین است که با وجود کشتار کودکان فلسطینی صدای امریکا در نیامد ولی اعدام یک ادمکش خانم جباری باعث سروصدا در بین دولتمردان امریکا شد ودم از عدم رعایت حقوق بشر زدند فردا هم بایستی همجنس بازی در ایران رواج یابد وکسی حق اعتراض ندارد ایران نباید موشک داشته باشد ولی اسراییل باید کلاهک هسته ای داشته باشد متاسفانه بعضی در ایران غیرت اردشیر زاهدی را ندارند که گفته بود ایران نباید در بحث انرژی هسته ای از حقش بگذرد .

     
    پاسخ
  11. یک شهروند دلسوز گفت:
    2014-11-10 در 10:53

    جناب یک شهروند سلام.
    این سازندگیی که شما از آن در دولت قبلی دم میزنید در دور و بر خودمان آیا اثری از آن هست؟ آیا شهری زیبا و خیابانهای خوب و بیمارستان و سینما و … داریم ؟ آیا آب آشامیدنی و فاضلاب شهری و روستایی و … داریم ؟ آن در آمد هشتصد میلیاردی دولت قبلی چه شد؟سوای آن بدهیهایی که دولت قبلی برای دولت فعلی گذاشته آیا امکان حرکت به این دولت می دهد؟ آیا اجرای طرح عظیم و مردمی نظام سلامت را شاهد نیستید؟
    از این موضوع بگذریم . آیا در هر موضوع تخصصی هر فرد باید اظهار نظر بکند؟ مگر نظام ما متکی و دلگرم به وجود ذیجود مقام معظم رهبری و نظام ولایت فقیه نیست؟ مگر هر فرد می تواند بدون رعایت الگوها و خطوط قرمز نظام به هر کاری دست بزند؟
    خواهشم این است که موضوعات را قاطی نکنیم.من صلاح نمیدانم که موضوع بیشتر تشریح شود.

     
    پاسخ
  12. یکشهروند گفت:
    2014-11-10 در 22:50

    برادر بزرگوار شهروند دلسوز انشا ا…که فقط این کلمه اسم مستعار شما نباشد ویک شهروند دلسوز باشید همه ما واحاد مردم در مقابل عملکرد مسئولین وحتی شخص رئیس جمهور می توانند نظرات خود را بیان کنندوما نباید مردم وچه بسا اساتید دانشگاه را بیسواد فرض نماییم که حق اظهار نظر در مورد انرژی هسته ای را نداشته باشندوحضرت امام ره در کتاب صحیفه نور به احاد مردم توصیه نموده که اگر خدای ناکرده مسئولین دارند به راه خطا میروند مردم انان را نصیحت نمایند واگر اگر دولتمردان به نصایح مردم گوش نداده وفساد وانحراف در حال رخ دادن باشند خودشان وظیفه دارند که اقدام عملی نمایند وایا رئیس جمهور کشور باید بگوید انتقاد کنندگان در مورد انرژی هسته ای اگر میلرزند ومی ترسند بروند جهنم که سردشان نشود ما از ادبیات رئیس جمهور قبلی انتقاد میکردیم که ناشیانه حرف می زند ولی همان ادبیات واعمال در این دولت در حال تکرار است در حالی که دولت اعتدال است ما از حقوق شهروندی حرف می زنیم ایا فقط در موقع انتخابات لقلقه زبان مانیست چطور شهروند حق اظهار نظر در مورد انحرافات ومنکرات و…را نداشته باشد ولی حقوق شهروندی چه معنی دارد ؟ من نگفتم شهرستان ما بهشت است ولی امار ساخت وسازها در شهرستان در حوزه مسکن وراهها وعمران ورفاه اجتماعی در هشت سال دولت گذشته در طول تمام دولتها بی سابقه بوده وامارها موجود است واگر مشکلات زیادی شهرستان دارد مربوط به عملکرد ضعیف نماینده قبلی بود که نتوانست این اعتبارات را در شهرستان جذب وهزینه نماید. برادر عزیز ودلسوز شما اطلاع دارید که در دولت اقای خاتمی بیش از یک میلیارد تومان اعتبار که در ان زمان پول کلانی بود دود شد وبه هوا رفت وبه بهانه اشتغالزایی به هر کدام از بازاری وکاسب سه وچهار میلیون تومان وام دادند که یک نفر را در کارگاه ویا مغازه مشغول کند که این افراد به بهانه زیاد بودن پول بیمه کارگر زن وفرزند خود را به جای کارگر جا زده وبا بهره چهار درصد این وام را گرفته وصرف تفریحات خود نمودند ودر صورتی که شغلی ایجاد نشد ولی اعلام نمودن که با این وام بیش از چهار صد نفر درسیاهکل دارای شغل شده واز بیکاری در امدند وشما این را حساب کنید که در شهرهای دیگر استان چقدر این پولها حیف ومیل شد ودر گیلان بیش از صدها میلیارد تومان وام پرداخت گردید که نه کسی دارای شغل گردید ونه این پولها صرف اشتغالزایی گردید واین محاسبه را در سطح کشور کنید چه پولهای کلان با بی تدبیری دولت اقای خاتمی ازبین رفت ایا احمدی نژاد امد و جار زد که ایها الناس این پولها کجا رفت ویا درهر محفلی نشست از دولت خاتمی انتقاد کرد؟.ونمونه های فراوانی از این کارها در دولت اقای خاتمی ودولتهای دیگر وجود دارد که ناشی از بی تدبیری روسای جمهور بوده واست ودولت قبلی هم اشتباهات وخطا داشت ولی سیاه نمایی وچشم بر بسیاری از واقعیتها بستن کار صحیحی نیست واین برای دولتهای بعدی بدعت خواهد شد همانگونه که مقام معظم رهبری سفارش نمودند در طرح سلامت که شما ادعا دارید من نمی گویم کاری انجام نگرفته کارهای خوبی توسط وزیر بهداشت انجام شده که همگان اذعان دارند ولی شما اطلاع دارید که بیش از یک میلیون فرهنگی شش ماه پول بیمه تکمیلی از حسابشان کسر گردید ولی ریالی از ان استفاده نکردندوبه علت اختلاف با بیمه معلوم نشد که این پولهای کلان به جیب چه کسی رفت والان باتوجه به برداشت از حقوق فرهنگیان در مورد بیمه نود درصد بیمارستانها از قبول بیماری که پول بیمه تکمیلی را می پردازد خودداری می کنند.درست است که نظام ما متکی ودلگرم به وجود ذیجود مقام معظم رهبری ونظام ولایت فقیه است ایا مسئولین نظام در همه امور این مسئله را در نظر دارند ویا اگر پای منافع در میان باشد دم از ولایت فقیه می زنند ولی در جایی که منافع شخصی انان مورد تهدید واقع شوداین طرز تفکر را قبول دارن که جواب منفی است چطور اردشیر زاهدی که شاهش سالها نوکر امریکا بود از دست رفتن منافع هسته ای ایران نگران می شود ولی خیلی از افراد که خود را وطن پرست می دانند ککشان هم نمی گزد .در پایان باید عرض نمایم که تحریمها به خاطر سخنان احمدی نژاد که کاغذ پاره می دانستند نبود بلکه فتنه 88باعث شد که اسناد نشان میدهد در موقع شورشهای 88 بارها اسراییل وامریکا و…اعلام نمودند که مردم دو دسته شده اند وبا تحریم نظام وانقلاب سقوط خواهد نمود زهی خیال باطل.

     
    پاسخ
  13. یک شهروند دلسوز گفت:
    2014-11-12 در 07:55

    برادر عزیز یک شهروند.
    هدف از نوشتن این مطالب بحث با شما نیست بلکه هدف آن است که قدری مطلع شویم:
    1- نماینده قبلی یا فعلی مسئول جذب اعتبار در هیچ شهرستانی نیست بلکه دستگاههای اجرایی متولی جذب اعتبارات هستند.
    2- متاسفانع علیرغم همه ادعایی که در مورد کارهای عمرانی و اقتصادی که در دولت قبلی مدعی هستید در شهرستان سیاهکل انجام گرفته باید به عرض برسانم که در همه زمینه ها اعم از راه روستایی ، آب شهری ، آب روستایی ، گاز رسانی و … از میانگین استانی عقب تر هستیم یعنی حتی همه شهر های استان از ما وضعیت بهتری دارند و ما در مقام آخر هستیم.
    3-در زمینه احیای سازمان مدیریت نیز باید عرض کنم که قانون آن دیرئز توسط مجلس مصوب شد و انشاالله اجرایی می شود.
    4- در زمینه نصیحت مردم به مسئولین مصداق را فراموش نکنیم و بدانیم که موضوعاتی نظیر دانش هسته ای و مشتقات مربوط به آن در حد و اندازه تیمهای بزرگ تحلیلگر و کارشناس ان خبره است که در زیرمجموعه بزرگان نظام به تدبیر مشغولند و از جمله مواردی نیست که نحوه برخورد با آن توسط من و شما تعیین گردد.
    بقیه حرفها انشاالله در فرصتی دیگر.

     
    پاسخ
  14. یکشهروند گفت:
    2014-11-12 در 20:30

    شهروند دلسوز وگرامی هدف بنده حقیر بحث وجدل نیست بلکه هدف روشن شدن بعضی از واقعیتها ست در مورد اینکه نوشته اید جذب اعتبار مسئولش نماینده نیست باید عرض کنم که چرا همه در بحث اعتبارات نماینده را مقصر می دانند در صورتی که نماینده نفر اول در جذب اعتبار شهرستان است به فرض ادعای شما که اگر درست باشد مگر مسئولین دستگاههای اجرایی در شهرستان از طرف نماینده انتخاب نمی شوند ایا مسئول اجرایی در شهرستان ما در قبل والان مشغول به کار بوده که نماینده نظر مثبتی روی ان فرد نداشته باشد در جاییکه مسئول اداره برای انتخاب کارشناس بایستی استعلام نماینده را داشته باشد وتابع محض نماینده باشد وشما اگر مسئول اجرایی در شهرستان ما را چه در قبل والان سراغ دارید که نماینده انتخاب نکرده باشد ویا نماینده نظر مثبتی روی ان شخص نداشته باشد معرفی نمایید که ما هم بشناسیم ومردم سیاهکل هم بشناسند ضعف مدیران اجرایی شهرستان برمی گردد به نماینده شهرستان . اگر در اینکه شهرستان ما از همه شهرستانها عقب تر است نشان می دهد که نماینده اصلح را انتخاب نکرده ایمونماینده ما تلاشی برای شهرستان انجام نداده واگر هم داده ضعیف بوده است . چرا شما از این نکات شعاری وغیر مسئولانه همه را ول کرده وبه احیای سازمان مدیریت پرداخته اید جای سوال است؟ چرا قانون دیرتر تصویب شد چون ریس جمهور تمایلی به دادن این قانون به مجلس برای تصویبنداشت وبا فشار انتقاد کنندگان مواجه شد که انهم ناقص بوده وشورای نگهبان باان مخالفت نمود.من نگفتم که مردم در مورد انرژی هسته ای قانون تصویب کنند ویا تصمیم گیری کنند بلکه احاد مردم وظیفه دارند در کلیه مسایل مملکتی نظرات خود را بیان کنند اگر اساتید دانشگاه از مفاد قراردادها مطلع نباشند ویا نتوانند نظرات خود را بیان کنند پس چه کسانی باید اظهار نظرکنند .

     
    پاسخ
  15. یک شهروند دلسوز گفت:
    2014-11-13 در 16:31

    برادر ارجمند جنای یک شهروند.
    با سلام خیلی خوشحالم که سوالات خود را صادقانه می پرسی. من فقط به یک مورد اساسی آن پاسخ می دهم: نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، قانون گذار و ناظر بر اجرای قانون است ولی نکته منفی و عقب نگهدارنده در شهر سیاهکل همان است که گفتیدو باید این نکته اصلاح شود و آن این است که نماینده شهر متاسفانه بجای نظارت نقش منصوب کننده مدیران را ایفا می کند و این موضوع خلاف قانون است. و بنا بر این موضوع مدیران فقط بخاطر وابستگی به نماینده منصوب شده اند نه بخاطر شایستگی و امیدواریم که این موضوع اصلاح شود.

     
    پاسخ
  16. دیلم گفت:
    2014-11-28 در 17:37

    متاسفانه هر وقت زمان مذاکره و هم چنین بوی توافق به مشام می رسد ی عده هم در گروه ۱+۵ و هم در داخل کشور چون منافعشان در خطر است سعی بر برهم زدن توافق را دارند کما اینکه ما در خبرها میبینیم.بهر حال این مذاکره و موضوع بایستی ی روزی به پایان برسه نمیشه که سالها این همه وقتو زمان و هزینه هر دو گروه هدر بدهند و این مشکل همچنان ادامه داشته باشد. همه باید همکاری کنند همان موضوع برد-برد به این ماجرا خاتمه دهد.

     
    پاسخ


برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

* دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از تأیید توسط پایگاه خبری درسیاهکل منتشر می‌شود.
* پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
* پیام‌های به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط منتشر نمی‌شود.
* پذیرش پیام دلیل بر هم‌نظر بودن پایگاه خبری با نظر منتشر شده نیست.

اخبار برگزیده

«سعید بخشی دیلمی» رئیس شورای شهرستان سیاهکل شد

با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران؛

فرمانده سپاه قدس گیلان منصوب شد

«قوام تیمورنژاد» دادستان سیاهکل شد/ دادستان سابق سیاهکل به رضوانشهر رفت + عکس

‌شهردار اسبق دیلمان بخشدار رحیم آباد شد + سوابق

رئیس پلیس راه گیلان:

جاده سیاهکل به سنگر علیرغم مخالفت پلیس راه زیربار ترافیک قرار گرفت/ لزوم اصلاح جاده حادثه‌خیز سیاهکل به سنگر

«رضا نوربخش» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد

«مهدی قیاسی» بخشدار مرکزی سیاهکل شد

آیین نکوداشت و تجلیل از مفاخر شهرستان سیاهکل برگزار شد + تصاویر

«سیاوش خداپرست» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیاهکل شد

استقبال از ورزشکار تاریخ ساز و قهرمان جهانی فیتنس در سیاهکل + تصاویر و سوابق

  • پربازدید ترین
  • پربحث ترین
  • هفته
  • ماه
  • سال
  • «مهدی پورعاشور» سرپرست اداره صمت سیاهکل شد + عکس

  • رئیس سابق اداره صمت سیاهکل ریاست اداره صمت لاهیجان را عهده دار شد

  • طرح هادی روستای فشتال تصویب شد/ ۱۱۰ طرح هادی روستایی در حال بازنگری است

  • روابط عمومی فرمانداری لنگرود یک سال بدون مسوول است! / دستور استاندار همچنان خاک می خورد

  • تایید صلاحیت ۲۰ نفر برای انتخابات لاهیجان و سیاهکل

  • طرح جهش تولید در دیمزارها افرایش درآمد کشاورزان را به دنبال خواهد داشت

  • خودکشی دختر جوان در لاهیجان

  • یک سیاهکلی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان شد

  • قتل عمو توسط برادرزاده در لاهیجان

  • تصاویری جالب از یک زوج جنگل نشین در سیاهکل/ از کودکی با شکار ارتزاق می‌کردم/ صدای اکثر حیوانات جنگلی را شنیده‌ و حتی آنها را از نزدیک دیده‌ام

  • بیشترین خسارت سیل هفته گذشته در فومن، سیاهکل و شفت بود

  • توقیف بیش از ۴ تن آرد قاچاق در سیاهکل

  • «حجت حاجی پور» معاون عمرانی فرمانداری سیاهکل شد + سوابق

  • استقبال از ورزشکار تاریخ ساز و قهرمان جهانی فیتنس در سیاهکل + تصاویر و سوابق

  • یادواره ۲۲۴ شهید والامقام شهرستان سیاهکل برگزار شد + گزارش تصویری

  • «مهدی قیاسی» بخشدار مرکزی سیاهکل شد

  • یک سیاهکلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری املش شد + سوابق

  • نخبه جوان سیاهکل؛ مخترع آسفالت خودترمیم و ضدیخ برای اولین بار در کشور

  • «رضا نوربخش» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد

  • مادر شهید «ساسان انصاری» آسمانی شد

  • هفته
  • ماه
  • سال
  • «مهدی پورعاشور» سرپرست اداره صمت سیاهکل شد + عکس

  • رئیس سابق اداره صمت سیاهکل ریاست اداره صمت لاهیجان را عهده دار شد

  • روابط عمومی فرمانداری لنگرود یک سال بدون مسوول است! / دستور استاندار همچنان خاک می خورد

  • طرح هادی روستای فشتال تصویب شد/ ۱۱۰ طرح هادی روستایی در حال بازنگری است

  • بیشترین خسارت سیل هفته گذشته در فومن، سیاهکل و شفت بود

  • خودکشی دختر جوان در لاهیجان

  • قتل عمو توسط برادرزاده در لاهیجان

  • توقیف بیش از ۴ تن آرد قاچاق در سیاهکل

  • تایید صلاحیت ۲۰ نفر برای انتخابات لاهیجان و سیاهکل

  • طرح جهش تولید در دیمزارها افرایش درآمد کشاورزان را به دنبال خواهد داشت

  • کشف ۲۳۰ گونی آرد از یک انبار غیرقانونی در سیاهکل

  • یک سیاهکلی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان شد

  • آیا ساختمان بلندمرتبه در مرکز شهر سیاهکل ساخته می شود؟!/ شهرداری و نظام مهندسی: این ساختمان بدون دریافت مجوز در حال ساخت بود!

  • یک سیاهکلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری املش شد + سوابق

  • بالغ بر یک هزار و ۸۵۹ تن برگ سبز چای توسط چایکاران سیاهکلی تحویل کارخانجات شد

  • «شجاع صمدی» به عنوان سرپرست هیات کاراته سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • محورهای پیشنهادی جهت سفر و برنامه‌های احتمالی سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به چین

  • «رضا عبدالله پور» به عنوان سرپرست هیات ورزش های همگانی سیاهکل منصوب شد + حکم

  • «سیاوش خداپرست» سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیاهکل شد

  • یک سیاهکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان شد

یادداشت ها
مهدی خورسند

چهارضلعی نماینده تراز

معین رمضانی

تحلیل ماهوی جرم رعایت نکردن حجاب شرعی

مهدی خورسند لیه چاک

محورهای پیشنهادی جهت سفر و برنامه‌های احتمالی سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به چین

معین رمضانی

مهمترین پیامد و آسیب اجتماعی تورم و گرانی در جامعه چیست؟

    • مقام معظم رهبری
    • گیلان
    • سیاسی
    • تبلیغات در سایت
    • نماز جمعه
    • سیاهکل
    • ورزشی
    • مذهبی
    • دیلمان
    • اجتماعی
    • تودیع و معارفه
    • روستاها
    • حوادث
    • معرفی کتاب
    • انتخابات
    • مناطق دیدنی
روز
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
۱۴۰۲
Developed By

کلیه حقوق برای پایگاه خبری درسیاهکل محفوظ است. استفاده از مطالب این پایگاه خبری با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright© www.DarSiahkal.ir 2016 - All rights reserved

↑