-
جزئیات تصادف مرگبار فوتبالیست های سیاهکلی
-
عزاداری مردم سیاهکل در سومین روز درگذشت دو فوتبالیست سیاهکلی + گزارش تصویری
-
۲ فوتبالیست جان باخته سیاهکلی از برترین های گیلان بودند
-
سمیرا حسنی سرپرست فرمانداری شهرستان رودبار شد + سوابق
-
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیاهکل منصوب شد
-
علی جمالی بوکسور تیم ملی توسط برادرش به قتل رسید
-
سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت یک مجتمع خدمات عمومی در سیاهکل!
-
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سیاهکل برگزار شد + تصاویر
-
جزئیات تصادف مرگبار فوتبالیست های سیاهکلی
-
مرگ تلخ فوتبالیستهای جوان در جاده سیاهکل به لاهیجان
-
فیلم/بیان مشکلات شهرستان سیاهکل توسط سخنگوی حزب اعتدال توسعه
-
اعلام جرم دادستان سیاهکل علیه مدیر کل سابق راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان
-
برنامه بازنگری طرحهای هادی برای بیش از ۷۰۰ روستای گیلان
-
عزاداری مردم سیاهکل در سومین روز درگذشت دو فوتبالیست سیاهکلی + گزارش تصویری
-
امتیاز تیم فوتبال بزرگسالان کاریز در لیگ دسته اول گیلان به باشگاه دیلمیان سیاهکل منتقل شد
-
اولین زن سرپرست فرمانداری در گیلان منصوب شد
-
همسر شهید «سجاد طاهرنیا» درگذشت + فیلم
-
اسامی ۳۶ نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در لاهیجان و سیاهکل منتشر شد
-
یک سیاهکلی بهعنوان سرپرست اداره کل امنیتی، انتظامی و اتباع استانداری گیلان منصوب شد + سوابق
-
عضو شورای اسلامی شهر سیاهکل دار فانی را وداع کرد
-
یک سیاهکلی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شد
-
ارتباط حسن خان آلیانی با حیدرخان و قره خان فشتالی دیلمی برای ایجاد یک جنگل تازه / حیدرخان فشتالی دیلمی کیست؟!
-
دکتر «محمد زمانی» سرپرست بیمارستان غدیر سیاهکل شد
-
عضو اسبق شورای شهر دیلمان رئیس آب و فاضلاب کومله شد + سوابق
بازم گلی به جمال احمدی نژاد
احمدی نزاد جان در دوره بعدی دیگه سهام عدالت دست تو نیست که بخوای به مردم رو ستاها بدی تا بهت رای بدن و بعد کارت تموم شد سهام بی سهام .
بازم دورد بر احمدی نزاد
شاید شخص خوبی باشه…. ولی هر آدم خوبی مدیر نیست!!!! هر آدم خوبی نمیتونه رییس یک کشور بشه…. ایشون میتونه مدیر دبستان خوبی باشه ولی کشوری به پهنای ایران با عظمت ایران ومردم فهیم و دین دارش کشورداری باسواد و قدرتمند از لحاظ گفتار و رفتار و منش پهلوانی و اسلامی میخواد..امثال مردانی به قدرت وسواد ظریف و کابینه زحمت کش آقای روحانیو
آخه مردم با سهام (کاغذ باطله ) عدالت چقدر خوشحال بودند!!!!!!
خانم یا اقای صعود،خودتم میدونی همین الان برگه های سهام عدالت ۱ تا ۱ ونیم میلیون به فروش می رسه.چن تا ازین کاغذ باطله ها داری بهم بدی؟
اینجانب ضمن عرض تسلیت به دکتر محمود احمدی نژاد به علت درگذشت والده ماجده ایشان از مدیر محترم سایت درسیاهکل انتظار نداشتیم که بجای تسلیت به مناسبت درگذشت یک مادر ، آن هم مادر رئیس جمهوری که هشت سال به این نظام و دولت و ملت خدمت نموده ،بیاید و اینگونه او را به چالش بکشد.
احمدی نژاد را آیت الله ادیب یزدی شمشیر تیزِ اسلام خطاب میکند .
مقام معظم رهبری بارهابخاطر خدمات ارزنده ای که به ایران اسلامی روا داشتند از او تقدیر میکند و آنوقت شما اورا سرمست و متکبر قلمداد میکنید؟؟
کسی که خضوع و فروتنی و افتادگیش برای ملتش زبانزد خاص و عام است!
کسی که همیشه ملت ایران را ملتی قهرمان میگوید!
کسی که نتانیاهو و اوباما از او وحشت دارند!
کسی که مشت محکمی بر دهان ابرقدرتهای جهان زد!
آری او سرمست و متکبر و مغرور است اما نه برای ملت ایران
او متکبرترین و مغرورترین فرد در مقابل دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران است.
درود بر شجاعت دکتر محمود احمدی نژاد
مدیر محترم سایت اقای بابایی متاسفم از شما که بی موقع این بحث را وارد سایتتان کردید وقتی مصیبتی برای شخصی( رئیس جمهور که هشت سال مسئول اجرایی کشور بود ) پیش می اید حتی اگر مسلمان هم نباشد مردم وهمسایه ها به خانه او رفته وتسلیت می گویند ودر حالی که احمدی نژاد هشت سال برای ابادانی واعتلای کشور از هیچ کوششی دریغ نکرد ودر مسافرتهاییکه به شهرها واستانها می رفت حتی داخل سالن ورزشی نیز خوابید ودر ست است که اشتباهاتی داشت ولی نه به اندازه دولتهای قبلی که یکی سرمایه داری را رواج داد ودیگری با شعار توسعه سیاسی کشور را تا براندازی پیش برد خواسته ویا نا خواسته حادثه کوی دانشگاه -کنفرانس برلین وفرار وزرا ومسئولین ومدیران این رئیس جمهور که در خارج برعلیه نظام تبلیغ میکنند.ودر حالی که مادرش زن مومنه وسیده بوده وباتوجه به سنگینی مصیبت وفوت مادر در حالی که سید حسن خمینی پیام تسلیت میفرستد اقای روحانی برایش ارزوی صبر میکند وتسلیت میگوید وبراد ررئیس جمهور در مراسم ختم حاضر می شودو…درست نبود که این متن را در سایتت قرار میدادی حالا که تا انتخابات دوسال واندی باقیست چه عجله ای بود .تا دیروز گله داشتیم که چرا اسفندیار را از خود دور نمیکنی وحالا گله داریم که چر اسفندیار از تو دور شده وچراییش را میخواهیم درست است که سایت بی طرف است ولی قبول کن که این مطلب را بی موقع در سایت گذاشتی .انشا ا…که از سر خیر بوده است
ضمن تسلیت به دکتراحمدی نژاد
شهید چمران: “میگویند تقوا از تخصص لازمتر است، آن را می پذیرم،اما میگویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد بی تقواست.”
و احمدی نژاد مصداق بارز این جمله بود..
چقدر شبیه مردمی دکتر! مادرت را که از دست دادی اشک پهنای صورتت را گرفت و جامه سیاه پوشیدی، او را تشییع کردی و پیش از خاک سپاریش در آرامگاهش خوابیدی و دعا کردی.
چقدر شبیه مایی دکتر! ما نیز وقتی مادرمان را از دست دادیم اینگونه بودیم، مردم اینگونه اند.
مراسم ختم مادرت را هم در مسجد محله اش گرفتی، کار به مسجد نور فاطمی و الجواد هفت تیر نکشید و خبری از سالن های صندلی دار نبود. مثل همه مردم در مسجد محله ای که مادرت در آن زندگی می کرد به سوگ نشستی. بزرگ ترها هم که آمده بودند، باید کفش هایشان را در می آوردند و بر فرش مسجد می نشستند، کنار مردم. مجلسی که بزرگ و کوچک، پیر و جوان و خرد و کلان نمی شناخت. همه در کنار هم بودند و شبستان و صحن مسجد و خیابان پر بود از آدم هایی که برای عرض تسلیت آمده بودند. و تو چقدر شبیه مردم جلوی در مسجد ایستاده بودی و مردم را می بوسیدی.
کت بر تن نداشتی و گویا پیراهن مشکی ات همان بود که در عزای حسین (ع) بر تن می پوشی. لباست اصلا جلال و شکوه نداشت، چقدر شبیه مایی دکتر!
جوانی خواست دستت را ببوسد و من دیدم که مانع شدی و تو دستش را بوسیدی.
زنی را دیدم که در همان گیر و دار خودش را به تو رسانده بود و از دردش می گفت تا مرهمی باشی بر دل ریش و پر دردش.
و پیر مردی که دست در دستانت نهاده و می گفت: رحمت بر مادری که شیر مردی چون تو را به دنیا آورد، شیر داد و تربیت کرد.
چه خوب همه را می دیدی، چه خوب در چشمها نگاه می کردی و حرف ها را می شنیدی، چه خوب از همه ی آنها که قدم رنجه کرده بودند قدردانی می کردی. چقدر شبیه مردم بودی دکتر!
اصلا فکر نکردی که بگویند کارهایش پوپولیستی است! تیپش به رجل سیاسی نمی خورد! در قبر مادر خوابیدن عامیانه است! مسجد باید جایی انتخاب می شد که مسوولین بتوانند بیایند و کفش هایشان را هم در نیاورند! و جایی برای گل گذاشتن و پلاکارد چسباندن داشته باشد…
دکتر! باز هم تو به این فکر نکردی بعضی ها که ایسم ها و ایست های زاده غرب از دهان پر گویشان نمی افتد و مکتب ناسزاییسم! علیه ات به راه انداخته اند، باز هم بد و بیراه ببافند و دست به دست کنند. باز هم خودت بودی دکتر…
چقدر شبیه مایی دکتر، شبیه مردم. چه خوب خاک پای مادری شدی که از سلاله علی (ع) و فاطمه (س) است. چه خوب دور مادرت گشتی و چه خوب به آنهایی که در دامن پر مهر مادر بزرگ شده اند آموختی که همه ِ بزرگی ها در کوچکی نسبت به مادر است.
حضور با صلابتت در راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن و در کنار مردم شریف و انقلابی ایران در حالی که در همان روز مادرت دار فانی را وداع گفته بود ما را به یاد امام راحل (ره) انداخت که پاره تنش مصطفی را از دست داده بود و در همان لحظات برای اسلام و انقلاب می نوشت و کار می کرد.
چقدر شبیه مردمی دکتر! بی خود نیست که می گویند احمدی نژاد از جنس مردم است. بی خود نیست که تو را فرزند ملت می خوانند. بی خود نیست که رییس جمهور قلب هایی.
چقدر شبیه مردمی دکتر! مثل مردمی که دوستت دارند و از پروردگار بی همتا برای مادر مرحومه و جلیل القدرت رحمت واسعه و برای شما صبر و شکیبایی می خواهند.
می گویند مردم به خاطر سهام عدالت تو را انتخاب کردند مگر دور اول به مردم چه وعده داده بودی که تو را انتخاب کردند.مردم تو را به خاطر مردمی بودنت انتخاب کردند.تو متعلق به مردمی.واین ثابت خواهد شد.
روح مادر عزیزت شاد و دل دریایی ات آرام آرام باد.
بازم بهش رای میدیم.بازم انتخاب میشه
به امید خدا بازم میاد.
قربون هر چی مرده احمدی بر می گرده
منتظریم دکتر
باسلام خدمت آقای بابایی اگه شما واقعا خیلی سیاستهای آقای احمدی نژاد رو قبول نداری از دریافت یارانه هم بیا صرفنظر بکن. یارانه محمود رو میگیری و پشت سرش هم مطلب میگذاری واقعا که …
یه جور می گی یارانه احمدی نزاد انگار ارث آقای احمدی نزاد بود داره به مردم فضل و بخشش می کنه .
عزیزم پول این مردمه پول نفته .
والا ما باید یه چیزی هم روش بزاریم تا پول قبض آب و برق و تلفن و گاز بدیم .
اون از احمدی نزاد که می گفت با این پول خونه هاتون رو مبله نکنین اون هم از شما .
راستی احمدی نزاد تو گرانی میوه و سبزی یه بیشنهادی داده بود . اونم اینه که تو حیاط خونتون سبزی و میوه بکارین تا نیاین از بازار میوه و سبزی گران بخرید .
اگه شما فکر می کنی میوه و سبزی تو این دولت مثلا گرون شده به اندازه آقای احمدی نزاد لطف کن برو تو خونه احمدی نزاد نارمک اونجا میوه و سبزی هاش خیلی خوبه وتازه هستش .
حقایق جان.مثل این که فراموش کردی.پول نفت دوره هاشمی و خاتمی هم بود.اونا چرا به مردم نمی دادند.مهم طرح وبرنامه هست.که دکتر احمدی نزاد داد.الانم دکتر روحانی داره انجام میده.راستی این گونه طرح ها نشان دهنده دلسوزی مسئولی به مردم وملتشه.مثل طرح شهید رجایی.دکتراحمدی نژاد دو بار در انتخابات تو سیاهکل رکورد بیشترین رای رو تو استان زد وبشترین رای رو آورد ایشالا بازم رکورد میزنه.منتظریم دکتر جون
باسلام
هنوز هم که دوسال دولت اعتدال هرچه تلاش کرده پروژه های بالی ۸۰درصد احمدی نژاد را به بهره برداری نرسانده است وامهای روستایی و شهری مسکن مهر تعطیل شد تورم با شیب ملایم پیش میرود یارانه را که او حق مردم میداند حضرات درصدد حذفش هستند و باسیاست لبخند خارجی انرژی هسته ایی را تعطیل و پیچ ومهرهای سایتهارا هم روی میز گزینه با اونا خواهند گذاشت پیر و پاتالهای سیاسی پراید ۷ ملیونی را ۲۳ملیون عرضه مینمایند سری به چاف لنگرود بزنید سایت در حال ساخت تفریحی شخصی آقازاده را ببینید آن وقت به مرام و منش و روش زندگی احمدی نژاد (مردمی نژاد) را نیز بررسی نمایید به دکتر عزیز تسلیت عرض مینمایم و برای مدیر سایت بیدمنش متاسفم لااقل تنها رییس جمهوری بود که براما سیاهکلیها احترام قائل شد به شهرمان آمد و برایمان کارهم انجام داد ووووووووووووو
با سلام و درود خدمت ملت شریف ایران؛ در زیر به پارهای از دست آوردهای عظیم دولت نهم و دهم توجه بفرمایید:
۱-با توجه به شرایط ویژه فروش نفت در دولت نهم و دهم و درآمدزایی بسیار دولت از این محل انتظار میرفت که در دو دوره ریاست جمهوری قبل وضعیت اقتصادی شرایط بهتری داشته باشد. با اینکه کل درآمدهای ارزی کشور حاصل از فروش نفت از ابتدای سال ۱۳۰۳ تا پایان دولت اصلاحات ۵۴۰ میلیارد دلار بوده است و از زمان کشف نفت تا سال ۱۳۵۷ مجموعا ۱۱۳ میلیارد دلار نفت فروخته شده است. از ابتدای دولت نهم تا سال ۱۳۹۰ ایران ۵۳۲ میلیارد دلار نفت فروخته است. آیا توسعه اقتصادی و رشد صورت گرفته نیز به همین میزان افزایش داشته است؟؟رشد اقتصادی به عنوان شاخصی که مبنای ارزیابی سرعت ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد کشورهای مختلف تلقی می شود بر مبنای گزارش صندوق بین المللی پول ، نرخ رشد اقتصادی در سالهای ۸۴ تا ۹۱ به طور متوسط ۳٫۸۹ درصد بوده است.اما در سالهای ۷۶ تا ۸۳ متوسط نرخ رشد اقتصادی کشور به رقمی معادل ۴٫۸۹ درصد رسیده است. این در حالی است که درآمدهای حاصل از صادرات نفت خام در دولت اصلاحات معادل ۲۰۶ میلیارد دلار و در دولت محمود احمدی نژاد معادل ۵۶۰ میلیارد دلار بوده است یعنی با منابعی که در اختیار دولتهای هفتم و هشتم بوده، تحرک بیشتری در اقتصاد کشور ایجاد شده است.
۲- سال ۸۴ تورم در حدود ۱۰٫۴ درصد بوده است اما قم آن درسال ۹۱ به ۳۹٫۵ درصد رسیده است؛ همچنین درسال ۸۴ رشد اقتصادی ایران ۶٫۹ درصد بوده است که شاهد هستیم در سال ۹۱ رشد اقتصادی ایران به منفی ۵٫۸ درصد رسید. (رجوع شود به آمارهای اقتصادی کشور). آیا این دوران دوران طلایی این کشور بوده است؟؟
۳- دولت نهم و دهم را بدون تردید باید منتقد جدی نظام بانکی ایران در طول تاریخ دانست که از ابتدا سر ناسازگاری داشت تا آنجا که به سالی عمده مدیران شبکه بانکی به فرمان او تغییر داده شدند، در دوران ریاست جمهوری اش بانک مرکزی چهار رئیس کل را به خود دید و استقلال نیم بند عالی ترین نهاد پولی و ارزی کشور را نادیده گرفت تا آنجا که استقلال بانک مرکزی را برخاسته از اقتصاد سرمایه داری خواند و نظام بانکی ایران را مردمی و دخالت دولت را حق مردم دانست، از سوی دیگر بدیهیات علم اقتصاد در دولت نهم از جمله رابطه نقدینگی و تورم و … نادیده گرفته شد و نرخ سود بانکی هم پایین آورده شد و این ماجرا با تشکیل دوکارگروه برای آسیب شناسی و اصلاح ساختاری نظام بانکی هم ادامه یافت اما اکنون باید پرسید نتیجه چه شد؟؟ جز اختلاسهای سنگین و بانکهای ورشکسته و نیمه ورشکسته…..
۴-بی انضباطی بودجه ای، تزریق بی محابای نقدینگی و کم اثر دیدن پس لرزه های اقتصادی ناشی از تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران به ویژه دست کم گرفتن تنگناهای تشدید کننده التهابات ارزی که منجر به از دست رفتن کم سابقه ارزش پول ملی شد، را می توان سه خطای بزرگ اقتصادی دولت مذکور دانست. چه اینکه دست و دل بازی های بودجه ای دولت و هزینه کرد درآمدهای نفتی و تبدیل آن به ریال اثرات اقتصاد بیماری هلندی را در اقتصاد ایران نمایان ساخت و بخش زیادی از دلارهای ناشی از فروش نفت خام صرف واردات فاقد ضرورت و اضافه بر نیاز واقعی کشور شد و بسیاری از واحدهای تولیدی در اثر همین واردات، توان رقابتی خود را از دست دادند و نتیجه آن ورشکست شدن صنایع بزرگ و کوچک شد. اما این تنها اشتباه دولت نبود چه اینکه رشد حدود ۷۰۰ درصدی حجم نقدینگی در حالی که رشد اقتصادی ایران در هفت سال نخست حیات دولت نهم و دهم در خوشبینانه ترین وضعیت ۳۰ درصد هم نبوده، باعث شد تا موجی از رشد عمومی قیمت ها در جامعه نمایان شود.برآوردهای رسمی نشان می دهد که حجم نقدینگی از حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۸۴ به رقم خیره کننده ۴۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده که این نتیجه بی انضباطی های بودجه ای و انبساط در سیاستهای پولی و نادیده گرفتن رابطه بین نقدینگی و تورم است. که نتایج آن ورشکسته شدن بسیاری از صنایع کوچک و بزرگگردید.
۵- آیت الله آیت الله کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بزرگترین اشتباه تاریخی
احمدی نژاد را دفاع تمام قد وی از جریانی معرفی کرد که موجب شد تا دولت دهم غرق در حواشی هایی خود ساختهای شود که به تدریج جای اولویت های اصلی را گرفته و در نهایت مباحثی چون مکتب ایرانی، بیداری انسانی و پایان دوره اسلام گرایی از آن خارج شود.
۶- ظهور و رشد انسانهایی مانند محمد رضا رحیمی، مرتضوی، رحیم مشایی، بابک زنجانی، امیرمنصور آریا، پدیده شاندیز و……ارمغان اعتماد مردم به او بود.
۷- بحرانها و نوسانات شدید ارزی و همچنین رشد فزاینده قیمت طلا و مسکن که موجب متضرر شده آحاد ملت ایران گردید.
۸- اعطای تسهیلات تکلیفی از محل اضافه برداشت از بانک مرکزی برای پرداخت وام مسکن مهر که از مصادیق پول پرقدرت بود که موجب افزایش پایه پولی و ضریب تکاثر پول گردید که در نهایت باعث ایجاد تورم سنگین در کشور و کاهش ارزش پول ملی در کشور شد.
و صدها هزار نکته ناگفتهی دیگر که در این مقال نمی گنجد؛ حالا دوستان یارانه بگیر خودتان قضاوت کنید ۴۵ هزار تومان ارزش این همه مشکلات را داشت؟؟
جناب آقای آفتابکار تحلیل حضرتعالی عین سخنان آقای محسن بهرامی ارض اقدس مشاور ارشد رییس جمهور دکتر روحانی.اینا روش شون اینه سیاه نمایی بکنن واسه کارای نکرده شون.اینم لینکش:
http://baharnews.ir/prtgxz9w.ak9un4prra.html
کاش دلیل محکمه پسند می آوردین.متاسفم
_______________________________
_______________________________
سلام.بنده طرافدار سرسخت آقای احمدی نژاد بودم.حداقل در مدت ۶ سال اول ریاست جمهوری ایشان.
تفکرم این بود که چه کسی بعد از ایشان لیاقت ریاست جمهوری کشور را دارد وقتی در دور سوم نمیتوانند شرکت کنند و این موضوع واقعأ نگرانی بنده بود.
اما اقای احمدی نژاد در دو سال پایانی کار خود قدم های بدی گذاشت برای این ملت و مردم.
کارهای خلاف قانون زیادی انجام داد.
کشور رو به تنش کشوند.
روابط خارجی کشور به شدت تنزل پیدا کرد به جز چند کشور افریقایی که وسعتش به اندازه استان ما هم نیست!
ثابت قدم در مسیر ولایت نبود.
من تعجب میکنم از افرادی که هنوز هم از ایشان حمایت میکنند.در بینشان هم متأسفانه روحانیون محترم هم هستند.شما مگر با ولایت نیستید؟
کسی که دستور ولی فقیه رو ۱ هفته نادیده بگیره ، به تذکرات اهمیت نده حمایت داره؟
چرا حمایت کور کورانه انجام میدید؟
بنده با سیاستهای دکتر روحانی هم موافق نیستم زیاد در خیلی از مسائل.
اما سرسختانه میگم ، نه به احمدی نژاد نه به مشائی نه به روحانی در دور بعد رأی نخواهم داد.
منتظر میمانم تا افراد واجد شرایط معرفی شوند و بعد تصمیم درست از روی عقل و انصاف نه از روی تعصب بی دلیل.
اقای احمدی نژآد کارهای خوب زیادی انجام دادند اما مشکلات زیادی هم دارند و به وجود اورند.
انشاا… بخوانند دوستان نظر بنده رو.
باتشکر
____________________
سلام ناشناس جان.فرمودین دولت دکتر احمدی نژاد با کشورهای فقیر روابط داشت.یه قانون اقتصادی میگه اگه بازار کلان تو دستت نیست واسه موفقیت باید خرده بازار رو باید داشته باشی.مگه الان به جز همین کشورهای آفریقایی وآمریکای جنوبی کشورهای دیگه به جز چین وروسیه با ما دوست هستن.این همه امتیاز دادیم،منت شونو کشیدیم همان آش و همان کاسه.رییس دانشگاه وولفانگ المان در همایش اقتصاد خاور میانه در مورد کارهای اقتصادی دکتر احمدی نژاد میگه:هرکس الفبای اقتصاد را بداند ،احمدی نژاد را می ستاید.
در ضمن نامه مقام معظم رهبری رو در تسلیت مرگ مادرشون یک بار دیگه بخونین.اگه خوب فکر کنین یه چیزایی می فهمین.خوب فکر کنین.تو این شرایط اگه مدرک خلافی از احمدی نزاد داشتند حتما رو می کردند.حرف که نشد مدرک.آقای رحیمی به خاطر کارایی که دوران فعالیتشون تو بیمه داشتند محکوم شدند.
اقای محترمی که دلت را برای یارانه خوش کردی و روزگار می گذرانی اخه سیاهکلی غیور قیمت های اجناس الان با زمان اقای هاشمی و اقای خاتمی قابل مقایسه هستند سالی سه بار قیمت افزایش می یابد اما یارانه محمود جونتون همچنان ثابت است اقای هاشمی ودولت های قبل و بعدش با همان پول نفت ودرایت بالایی که داشتند هم کشور و هم هشت سال جنگ را اداره کنند و هم توانستند خرابی های بجا مانده از جنگ بسازند هنر حاج محمود همین قدر بس که معاون اولش الان در اوین بسر می برد یه خورده واقع بین باشم قیمت نان ۲۰تومانی شده ۳۰۰تومان ۰۰۰ اما ۴۵۵۰۰تومان حاج محمودتان همان است. الان هم اگر مشکلات حل نشده و ان شیب ملایم یه خورده تند شده فقط بخاطر این که کلید گم شده همین.
آقای سیاهکلی غیور حرفهای آفتابکار عین واقعیت است. و حرفهای شما هم عین حرفهای آقای مشایی و رحیمی و مرتضوی و جریان انحرافی است.
مسکن مهر
متاسفانه عده ای که خود را انقلابی معرفی می کنندو خود را دلسوز مردم می دانند ولی به فکر جیب خودشان هستند. بین مردم شایعه کردن که احمدی نزاد مردم را خانه دار و کارهای زیاد دیگری انجام داد ولی این دولت و دولتهای قبل ترش نه.
ما منکر کارهایی که احمدی نزاد کرده نیستیم ولی متاسفانه از پیامدهای که آقای احمدی نزاد با پول های هنگفتی که بدون برنامه ریزی روانه بازار کرد دچار تورم خیلی زیاد و باعث رونق گرفتن دلالان زیادی شد .
چند نمونه از پیامدها که باعث تورمهای زیادی در کشور شد که در دولتهای قبل بی سابقه بود باعث گرانی بیش از حد مصالح ساختمانی و غیره شد .
وضعیت مسکن در دولت احمدینژاد از موضوعات چالشبرانگیز در دولتهای نهم و دهم بوده است. در حالیکه این دولتمردان معتقدند که توانستهاند با کمک پروژه مسکل مهر، قیمت مسکن در کشور را مهار کنند، بر اساس مرکز آمار ایران، در خلال سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ متوسط قیمت هر مترمربع زیربنای مسکونی در تهران ۴۵۹ درصد افزایش یافته است. در حالیکه بر اساس نظر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، میزان عرضه مسکن به مراتب بیشتر از تقاضا بوده، با این حال قیمت مسکن در ایران در حدود ۵ برابر شده است که نشان از حضور پررنگ دلالان مسکن در دولتهای نهم و دهم در مقوله مسکن از جمله مسکن مهر بوده است. در این مدت هیئت وزیران سعی کرد با اعطای وامهای بلند مدت و افزایش سقف وام مسکن به ۳۰ میلیون تومان، به ادعای خود مبنی بر خانهدار شدن اقشار کم درآمد جامه عمل پوشاند که به دلیل تورم فزاینده قیمتها در این دولتها که موجب بالارفتن قیمت موارد اولیه ساخت مسکن و در نتیجه افزایش قیمت نهایی مسکن شد، این اقدام با موفقیت همراه نباشد.[۱]
مسکن مهر
مسکن مهر علیرغم تبلیغات وسیع سالهای گذشته، شوم ترین میراث به جا مانده از دولت محمود احمدی نژاد برای دولت حسن روحانی لقب گرفته و تاکنون مانند بختک روی اقتصاد نیمه جان کشور جا خوش کند. افزایش حجم نقدینگی، فشار تورمی و تشدید نوسان های قیمتی در بازار طلا و ارز، تخریب ترازنامه بانک مرکزی با وجود چاپ بدون پشتوانه هزاران میلیارد تومان اسکناس و کاهش منابع مالی در اختیار سایر بخشها از جمله اصلی ترین پیامدهای اقتصادی اجرای این طرح بوده است. گفته میشود حدود ۱.۲ میلیون واحد مسکن مهر نیمه کاره در کشور وجود دارد و بر اساس اعلام مسئولان اقتصادی کشور، دولت یازدهم ناگزیر شده است که برای تکمیل این واحدها ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع بانک مرکزی (یعنی دوبرابر کل بودجه ای که در دو دولت گذشته صرف این پروژه شد) اختصاص داده یا در بودجه آتی پیش بینی کند تا بلکه این میراث شوم دست از سر منابع مالی و اقتصاد کشور بردارد. هرچند که شواهد نشان میدهد که این شهرک ها به دلیل معارض اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آنها، هیچ گاه موطنی برای چند میلیون خانواده ایرانی نخواهند شد و مانند وصله هایی ناجور و خالی از سکنه در جوار بافت شهرهای مختلف کشور باقی خواهند ماند، اما دولت یازدهم ناگزیر است که تعهدات ناشی از این پروژه عظیم را تا تحویل آخرین واحد ساخته شده انجام دهد
متاسفانه از ۴۴ درصد کل پولی که در تاریخ کشور ایجاد شد در این تصمیمگیری، چاپ و در اختیار بانک مسکن قرار گرفت. آیا کسی آمد تا حساب کند برای مردم که این افزایش پایه پول برای مسکن مهر از پول متعلق به همه آنها بوده است.”
پیش از این علی طیب نیا وزیر اقتصاد ایران مقدار این پول را ۴۲ هزار میلیارد تومان عنوان کرده بود. از آغاز انتشار پول توسط بانک مرکزی در ایران تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان پول در این کشور چاپ شده است.
مسکن مهر: بالارفتن تورم، حجم نقدینگی و فشار بیشتر بر دهک های پایین
مسکن مهر تاثیر مهمی بر بالارفتن حجم نقدینگی، کاهش ارزش پول ملی، تورم عمومی و تورم در بخش مسکن داشت. و درعین حال دهکهای رده های یک تا ۳ درآمد را به عنوان فقیر ترین قشرهای جامعه به دلیل نداشتن قدرت خرید، از حیطه مخاطبان این طرح، که به گفته سعیدی کیا قرار بود «مخاطبان اصلی» باشند، خارج کرد.
استقراض سنگین دولت از بانک مرکزی، پرداخت یارانهها و تسهیلات بی رویه به مردم که به مسکن مهر اختصاص یافت از ویژگی های اشتباه این طرح بود که در نهایت هزینه تمام شده این واحدها را به طرزی شتابناک افزایش داد تا آنجا که به گفته فرزین یزدانی، کارشناس مسکن در گفت و گو با نشریه دنیای اقتصاد، «هرواحد مسکن مهر برای اقتصاد ملی یک صد میلیون تومان هزینه داشته است».
ولی الله سیف، رئیس بانک مرکزی نیز در حاشیه اجلاس بانک جهانی و صندوق بین المللی پول پایه پولی حجم نقدینگی ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۲ را یک صد هزار میلیارد تومان اعلام کرد که با ضریب فزاینده ۵ برابر به این میزان رسیده است. به گفته او«۴۸ هزار میلیارد تومان از این صدهزار میلیارد تومان دقیقا متعلق به مسکن مهر است. یعنی این حجم نقدینگی می توانست ۶۰ درصد باشد». او با انتقاد از کارشناسی نبودن این طرح گفت:« طرح مسکن مهر از جیب ضعفا ساخته شد زیرا تورم حاصل از آن را مردم ضعیف تحمل می کردند.
متاسفانه یک عده افراد که خود را انقلابی معرفی می کنند شایعه بین مردم راه انداختند که احمدی نزاد حداقل مسکن مهر برای مردم ساخت ولی دولت های قبلی چرا این کار رو نکردند .
ما منکر کاهایی که احمدی نزاد کرده نیستیم و نخواهیم بود ولی پیامدهایی که در ساخت مسکن مهر داشته به مراتب بالاتر از خانه دار شدن مردمه .
تورم بسیار بالا که در هیچ دوره ای سابقه نداشته . گران شدن مصالح ساختمانی و پایین آمدن قدرت خرید مردم و دهها نمونه دیگر .
مسکن مهر علیرغم تبلیغات وسیع سالهای گذشته، شوم ترین میراث به جا مانده از دولت محمود احمدی نژاد برای دولت حسن روحانی لقب گرفته و تاکنون مانند بختک روی اقتصاد نیمه جان کشور جا خوش کند. افزایش حجم نقدینگی، فشار تورمی و تشدید نوسان های قیمتی در بازار طلا و ارز، تخریب ترازنامه بانک مرکزی با وجود چاپ بدون پشتوانه هزاران میلیارد تومان اسکناس و کاهش منابع مالی در اختیار سایر بخشها از جمله اصلی ترین پیامدهای اقتصادی اجرای این طرح بوده است. گفته میشود حدود ۱.۲ میلیون واحد مسکن مهر نیمه کاره در کشور وجود دارد و بر اساس اعلام مسئولان اقتصادی کشور، دولت یازدهم ناگزیر شده است که برای تکمیل این واحدها ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع بانک مرکزی (یعنی دوبرابر کل بودجه ای که در دو دولت گذشته صرف این پروژه شد) اختصاص داده یا در بودجه آتی پیش بینی کند تا بلکه این میراث شوم دست از سر منابع مالی و اقتصاد کشور بردارد. هرچند که شواهد نشان میدهد که این شهرک ها به دلیل معارض اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آنها، هیچ گاه موطنی برای چند میلیون خانواده ایرانی نخواهند شد و مانند وصله هایی ناجور و خالی از سکنه در جوار بافت شهرهای مختلف کشور باقی خواهند ماند، اما دولت یازدهم ناگزیر است که تعهدات ناشی از این پروژه عظیم را تا تحویل آخرین واحد ساخته شده انجام دهد.
مسکن مهر: بالارفتن تورم، حجم نقدینگی و فشار بیشتر بر دهک های پایین
مسکن مهر تاثیر مهمی بر بالارفتن حجم نقدینگی، کاهش ارزش پول ملی، تورم عمومی و تورم در بخش مسکن داشت. و درعین حال دهکهای رده های یک تا ۳ درآمد را به عنوان فقیر ترین قشرهای جامعه به دلیل نداشتن قدرت خرید، از حیطه مخاطبان این طرح، که به گفته سعیدی کیا قرار بود «مخاطبان اصلی» باشند، خارج کرد.
استقراض سنگین دولت از بانک مرکزی، پرداخت یارانهها و تسهیلات بی رویه به مردم که به مسکن مهر اختصاص یافت از ویژگی های اشتباه این طرح بود که در نهایت هزینه تمام شده این واحدها را به طرزی شتابناک افزایش داد تا آنجا که به گفته فرزین یزدانی، کارشناس مسکن در گفت و گو با نشریه دنیای اقتصاد، «هرواحد مسکن مهر برای اقتصاد ملی یک صد میلیون تومان هزینه داشته است».
ولی الله سیف، رئیس بانک مرکزی نیز در حاشیه اجلاس بانک جهانی و صندوق بین المللی پول پایه پولی حجم نقدینگی ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۲ را یک صد هزار میلیارد تومان اعلام کرد که با ضریب فزاینده ۵ برابر به این میزان رسیده است. به گفته او«۴۸ هزار میلیارد تومان از این صدهزار میلیارد تومان دقیقا متعلق به مسکن مهر است. یعنی این حجم نقدینگی می توانست ۶۰ درصد باشد». او با انتقاد از کارشناسی نبودن این طرح گفت:« طرح مسکن مهر از جیب ضعفا ساخته شد زیرا تورم حاصل از آن را مردم ضعیف تحمل می کردند .
متاسفانه از ۴۴ درصد کل پولی که در تار خ کشور ایجاد شد در این تصمیمگیری، چاپ و در اختیار بانک مسکن قرار گرفت. آیا کسی آمد تا حساب کند برای مردم که این افزایش پایه پول برای مسکن مهر از پول متعلق به همه آنها بوده است.”
پیش از این علی طیب نیا وزیر اقتصاد ایران مقدار این پول را ۴۲ هزار میلیارد تومان عنوان کرده بود. از آغاز انتشار پول توسط بانک مرکزی در ایران تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان پول در این کشور چاپ شده است.
عذر خواهی نکردن احمدی نزاد از مردم و رهبری
محمود احمدینژاد در آبان ماه سال ۹۰ در دیدار با برخی اعضای ستاد انتخاباتی اش در سالهای ۸۴ و ۸۸ در مورد اتهامات محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت خود گفت: «دو سال است که رییس قوه قضاییه معاون اول دولت را متهم به فساد اقتصادی کرده است ولی نمی توانند این اتهام را ثابت کنند. من به رهبری هم گفته ام که اگر ثابت شود که رحیمی حتی یک ریال هم اختلاس کرده من به تلویزیون آمده و ضمن عذرخواهی اعلام می کنم که شایستگی این سمت را ندارم. این دولت به قوه قضاییه اعلام کرده که آبروی دولت را برده اید و اگر هم قرار به محاکمه است بایستی علنی صورت گیرد. بنده فقط ۱۰ درصد حرف ها را تاکنون زده ام و شاید ۲۵درصد دیگر را در آینده بگویم ولی مابقی را هیچگاه نمی توانم به دلایل مصلحتی و حفظ نظام و انقلاب بیان کن
متاسفم برای کسانی که خود را انقلابی می دانند .و از کسی دفاع می کنن که مخالف رهبری بوده ؟
غلامعلی میگلینژاد” در جمع شهروندان بوشهری ، با اشاره به تنشهای بهوجود آمده در تشکیلات مدیریتی کشور، به تشریح جزئیات دیدار احمدینژاد با یکی از مقامات عالیرتبه نظام پس از قهر ۱۱ روزهاش پرداخت و گفت: «احمدی نژاد ۱۱ روز قهر کرده بود و دولت را به امان خدا رها کرد و پس از آن به دفتر یکی از مقامات عالیرتبه نظام رفت و حرفهائی زد که در تاریخ این انقلاب نبوده است».
میگلینژاد میافزاید: «احمدینژاد گفت: ۴ شرط دارم اگر پذیرفتید برمی گردم و به عنوان رئیس جمهور این کشور ادامه کار میدهم. شرطهای احمدینژاد این بود که حجازی معاون رئیس دفتر مقام معظم رهبری برکنار شود، طائب نماینده ولی فقیه در سپاه برکنار شود، مشائی به عنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب شود و آقای مصلحی نیز تنها برای مدت ۳ ماه به وزارت اطلاعات بازگردد و پس از آن برکنارش می کنم و فرد دیگری جایگزین شود».
به گفته میگلینژاد ، احمدینژاد نیز بدون در نظر گرفتن بسیاری از مسائل گفته است: [در صورت محقق نشدن شرطهایم] میروم استعفا میدهم».
نماینده بوشهر در ادامه سخنانش در جمع مردم بوشهر که در مسجد قائم کوی بیسیم بوشهر به سخنانش گوشمیدادند گفت: «هنگامی که احمدی نژاد در حال ترک کردن دفتر آن مقام عایلی نظام بود، شخصی به وی گفت: “میدانی داری با این کارهایت مقابل نظام و رهبری این انقلاب ایستادگی میکنی؟ که احمدی نژاد با لحن تندی پاسخ داد: بنده میدانم دارم چگونه عمل میکنم، حالا شما ادامه دهید ببینید من متضرر می شوم یا شما».
در بحث عزل نابهجای آقای مصلحی و در آن اوضاع و احوال، ما ۱۲ ساعت کاریمان در مجلس شورای اسلامی، موضوع جلسه نداشتیم و به صورت گروههای چند نفره گرد هر میز نشسته بودیم و راجع به این اتفاقات گفتگو میکردیم.از سوئی منتظر حکم رهبری بودیم و از سوی دیگر به این فکر میکردیم که دولت میخواهد تا کجا پیش برود. مجلسیها به شدت مردد بودند».
این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی به فعالیتهای شبانهروزی مشایی در ایام قهر احمدینژاد هم اشاره کرده و گفته است: «رحیم مشائی به همراه احمدزاده استاندار فارس تمام کار خود را تعطیل کرده بودند و از طریق تماسهابی پیاپی با استانداران طوماری را نوشتند که نهایتاً به امضاء تنها ۱۳ استاندار رسید که متأسفانه جهانبخش استاندار بوشهر نیز یکی از آنها بود».
میگلی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: «نظام تاکنون هزینههای بسیاری برای احمدی نژاد داده و بیش از این نمیتوانیم ادامه دهیم
سیاهکل بخشداری ……دقت کن.هرکسی هم جای میگلی بود همچین حرفایی می زد هرچند بناحق.وگرنه این پست مهم گیرش نمی اومد که:
غلامعلی میگلی نژاد نماینده دور هشتم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی به سمت عضو اصلی هیأت مدیره و مشاور عالی مدیرعامل شرکت اروندان خوزستان – بزرگترین میدان نفتی و گازی کشور – منصوب شد.
همه تقصرها از احمدی نژاده….راستی پست من چی میشه؟منم پست می خوام
سیاهکلی غیور :
اول اینکه شما مرد باش و با یه اسم مستعار بیا در سایت نظر بذار نه با اسم های مستعار مختلف .
سیاهکلی غیور
غلام
۱۲۱ و غیره
مثلا می خوای بگی طرفدار زیاد دارین و این نظر ها رو مردم می ذارن نه عزیزم من کسی رو که نظر می ذاره می فهمم کی هست سوادش چقدره و غیره . محض اطلاع
شما چرا از کسای دیگه پست می خوای شما برو از مشایی و احمدی نزاد که پست های دروغین بهزیر دستانش دادند از آخرین روزی که می خواست دولت رو تحویل بده و دوستانش رو در دانشگاه جا زد . یا برو از وزیری که لیسانس هم نداشت و تقلبی آمده بود و گندش در آمده بود برو از اونا پست بگیر حتما پست خوبی بهت میدن .
شرطهای احمدی نزاد برای آمدن به ریاست جمهوری ( قهر ۱۱ روزه )
سمت معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی
برکناری حیدر مصلحی از وزارت اطلاعات
برکناری سعید جلیلی از دبیری شورای عالی امنیت ملی
( حالا خدا رو شکر در همه سایت و روزنامه های اصول گرا و طرفدار احمدی نزاد نوشتند احمدی نزاد قهر کرده بود وگرنه کی میتونست این سیاهکلی غیور رو حالی کنه با این ………
اگر مردم می خواستند به احمدی نزاد رای بدهند به جلیلی رای می دادند عزیزم شما خودتو ناراحت نکن .
با سلام .در پاسخ به یه دوست: جوحه رو اخر پاییز میشمارند…تا دوسال دیگه یکی دیگه میاد رو کرسی. بعد شروع میکنه به کشف اختلاس و مچ گیری دولت قبلیش .این دیگه طبیعی شده …زیاد هم خودتونو …
آقای سیاهکلی غیور اگر راغبی نکات تازه و به بیان شیواتر در خصوص شاهکارهای دولت مذکور گفته و شنیده شود پس گوش کن:
۱- رئیس دولتی که در جلسه استیضاح از وزیر دولتش به جای دفاع از فرد مذکور و پاسخگو بودن در برابر انتخاب خودش، نوار کاست علیه رئیس وقت مجلس در مجلس توزیع کرد و برای چندمین بار قلب حضرت آقا را جریحه دار کرد و موجب بدبینی مردم به نظام و همچنین شادی دل بدخواهان نظام شد. و کار را به جایی رساند که رهبر عزیز فرمودند” بنده فعلاً فقط نصیحت می کنم”
۲- رئیس دولتی که در برابر حکم مقام عظمای ولایت استنکاف کرد و یازده روز خانه نشینی را بر اجرای حکم ولی امر مسلمین ترجیح داد.
۳- تبلیغات و مناظره های تلویزیونی انتخابات سال ۸۸ را به یاد بیاورید که اتهامات اثبات نشدهای به خیلیها زده شد که هیچکدام اثبات نشد.
۴- آقای به قول خودت “غیور” پول نفت برای مصرف تو جیبی من و شما نیست بلکه باید از محل درامدهای کشور، زیرساخت اقتصادی، فرهنگی، آموزشی، رفاهی و …برای ملت ساخت و در نتیجه شرایط زندگی در کشور را آسانتر نمود نه اینکه با حرکات عامه پسند دنبال قدرت و مقام بود.
۵- آقای غیور آیا می دانی که تا حال چند درصد از اهداف هدفمند سازی یارانهها محقق شده است؟؟ شما که دست به search تان خوب است، بهتر است سری به سایتهای مرتبط هم بزنید تا ببینید که کمبود نقدینگی برای پرداخت یارانه از چه محلهایی تأمین شده است؟
۶-آقای غیور شما که در سایتهای مختلف سرک می کشید بهتر است ببینید که وضعیت دارو و بیماران خاص به دلیل سیاستهای غلط بهداشتی دولت گذشته به چه وضعی درآمده بود؟؟ حتی جانبازان جنگ تحمیلی و بیماران خاص با مصرف داروهای هندی و چینی به چه وضعیتی مبتلا شده بودند.
۷- سخنان حضرت آقا را به یاد بیاورید که ” ….برای رئیسجمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهایی که وجود دارد. این را همه توجه کنند! … آن چیزهایی که امروز برای دولت و برای رئیسجمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیسجمهور بعدی وجود داشته باشد، اینها را باید در خود تأمین کند. آن چیزهایی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ که ممکن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور کند.” آیا اشاره از این آشکار تر وجود دارد؟؟؟؟
۸- دولتی که با شعار مبارزه با فساد و مفاسد اقتصادی روی کار آمد و مردم دردمند این سرزمین دلشاد از این شعار شدند حاصلش اختلاسهای سنگین بانکی، انحراف از مصرف منابع در محل مربوطه و ….. چه قدر در راه مبارزه با فساد موفق شد؟؟
۹- دولتی که با شعار حفظ ارزشهای انقلاب روی کار آمد چه قدر در پایبندی به آرمانهای حضرت امام موفق بود؟؟ که در جلسات مجلس کلام نورانی حضرت امام را زیر سوابرد که ” مجلس در رأس امور نیست”!!!و در کنار او افردی مثله مشایی، مرتضوی و… بنیانگذار فرقهی جدیدی به نام “جریان انحرافی” شدند.
آقای به قول خودت غیور، غیرت متعلق به شیرمردان گمنانمی بود که آزادانه در جبهههای حق علیه باطل مردانه جنگیدند و به فیض شهادت نائل آمدند . غیرت مختص شیرزنانی است که فرزندان برومند این آب و خاک را به دنیا آوردند و رشد دادن تا این نظام و انقلاب که متعلق به سید و مولای ما امام زمان است حفظ شود.
و غیور تابعینی هستند که در همهی احوال پیرو مقتدایشان، بزرگ مردی از سلاله معصومین، رهبر عظیم الشان انقلاب(روحی فدا) می باشند که جان در کف نهاده و آزاد و کوشا گوش جان به فرمان آن مولای عشق نهاده اند.
برادر عزیز من از هیچ کس دفاع نمیکنم .هر دولتی در ایران اسلامی افتخار خدمتگزاری دارد باید شاکر نعمت عظیم ولایت باشد و بداند که رهبری بیش از ۷۰ میلیون سرباز فدایی و جان بر کف در داخل ایران و میلیونها هوادار و جان بر کف در میان همه مردم آزادهی جهان دارد و باید در چارچوب رهنمودهای آن امام عزیز خدمتگزار ملت باشد و گرنه هیچ مشروعیتی نخواهد داشت. و السلام علکیم و رحمه االه و برکاته
آقای آفتابکار،این همه از آقا مایه گذاشتی .لطف کن آخرین دیدار دولت مقتدر دکتر احمدی نژاد رو با آقا سرچ کن.ببین آقا چی فرمودن.اگه دکتر جرمی مرتکب شده کو سندش.این که میاد تو تلویزیون تهمتی رو به کسی نسبت میده طرف مقابل چرا شکایت نمی کنه؟حتما یه چیزایی صحت داره دیگه.از دیگاه قران به کسی که ستم شده می تونه بیاد آبروی ظالم رو ببره واین اشکالی نداره.در ضمن خونسردی تو حفظ کن.دکتر با توپ پُر میاد.
سیاهکلی غیور :
من جواب شما رو می دم :
گفتی کو سندش . دهها سند هست ولی آقا در دادگاه حاضر نشد .
کسی که می گوید اگر رحیمی ثابت شود که حتی یک ریال هم اختلاس کرده من به تلو زیون آمده و ضمن عذر خواهی اعلام می کنم که شایستگی این سمت رو ندارم .
بعد انتظار داری بیاد دادگاه .
در رسانهها تعداد شکات پرونده احمدینژاد ۹ نفر اعلام شده است. به گزارش فارس این شکات افراد حقیقی و حقوقی مختلفی هستند. از جمله کمیسیوناصل ۹۰ در سال ۸۹ و در دوره مجلس هشتم بر اساس مواد ۲۳۳ و ۲۳۶ آییننامه داخلی مجلس سه تخلف دولت در زمینه «عدم تشکیل به موقع وزارت ورزش و جوانان و معرفی وزیر مربوطه در اجرای فرآیند ادغام وزارتخانهها»، «عدم ارائه اساسنامه شرکت ملّی نفت» و «عدم تخصیص بودجه ارزی مترو» را به قوه قضاییه ارجاع داد. مجلس همچنین در شکواییه خود، بررسی «اهمال قوه مجریه در ارائه گزارش عملکرد سالانه اجرای قانون برنامه چهارم توسعه و فاصله گرفتن از هدف سند چشم انداز»، «تخلفات مکرر و عدیده در اجرای قانون بودجه بر اساس گزارشات دیوان محاسبات کشور (از جمله گزارش تفریغ بودجه، گزارش مربوط به اجرای اصل ۴۴ و گزارش واگذاری سهام و پرداخت سود سهام عدالت)» و «استنکاف از ابلاغ برخی قوانین مصوب مجلس و عدم ارسال برخی مصوبات دولت به رئیس مجلس برای تطبیق آنها با قانون» را خواستار شده بود. البته شکایت کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از احمدی نژاد منحصر به سه گزارش تخلف دولت نماند و در آخرین روزهای دولت دهم، رئیس این کمیسیون از طرح شکواییه جدیدی در خصوص حواشی سفر رئیس جمهور سابق به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل خبر داد.
شکایت فاضل لاریجانی هم عکسالعمل قابل پیش بینی او در قبال اقدام احمدی نژاد در جلسه استیضاح شیخالاسلامی بود. همچنین در این رابطه دادستان نیز به عنوان مدعی العموم از رئیس جمهور سابق و مرتضوی شکایت کرد که این پرونده در دادسرای ویژه کارکنان دولت مفتوح و در دست بررسی است و حتی در این خصوص از زنجانی و مرتضوی تحقیقات مقدماتی به عمل آمده است. اولین شاکی خصوصی رئیس جمهور سابق فردی بهنام «یعقوب خلیل نژاد» است که نام وی در احضاریه ارسالی به پاستور، در کنار نام رئیس مجلس قرار دارد.شکایت خلیل نژاد البته هیچ ارتباط و تشابهی با موضوع شکایت مجلسیها ندارد و ظاهراً او به دلیل بهکار بردن برخی الفاظ و تعابیر توسط احمدی نژاد در یک سخنرانی عمومی شکایت کرده است.
شاکی دیگر احمدی نژاد یک شهروند تهرانی به نام «خسرو شاهین» است که خود را از جانبازان دفاع مقدس معرفی کرده و از رئیس جمهور سابق به دلیل بالا بودن تلفات جادهای در کشور به دستگاه قضایی شکایت کرده است.او که تصریح کرده شخصاً از حوادث جادهای خسارتی ندیده اما در عین حال از اینکه میزان تلفات جادهای کشور بسیار بیشتر از کشتههایی است که جنگ تحمیلی ۸ ساله بر جای گذاشته، عارض شده است. دیگر شاکی رئیس جمهور سابق شخصی به نام «قبّه» است که البته از دلیل شکایت وی اطلاعی کسب نشد اما بر اساس اطلاعات واصله، او نیز از شهروندان عادی است.
بر اساس این گزارش دادگاه کیفری نه تنها صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد، بلکه این دادگاه برخلاف آنچه که ادعا شده باید دادگاه رئیس جمهور سابق را علنی برگزار کند. زیرا تحقیقات مقدماتی دلیل مناسبی برای غیرعلنی برگزار شدن دادگاه امروز نخواهد بود. به جرات میتوان گفت این دادگاه آزمونی خطیر برای دستگاه قضاست که شعار برابر دانستن همه افراد درپیشگاه عدالتخانه را به اثبات برساند
انصاف داشته باشید ساماندهی بنزین بحت یارانه ها مشکل مسکن مبارزه بامستکبران جهانی جند سال برزمین بود جند دولت قبلی …. جریان رحیمی مال قبل از معاون اولی است آقای احمدیزاد گفتند یارانه را روحانی دارد کم میکند اگر مسکن مهر نبود این دوسال چی می خواست افتتاح بشه نان ۱۲۰ ت احمدی .. دریکسال ۱۰۰۰ ت شد آفرین احمدی نزاد..اآآآآ
مرگ بر مشایی
مرگ بر کروبی
مرگ بر موسوی
مرگ بر خاتمی
مرگ بر ه …
خوشبختانه افرادی که برعلیه رئیس جمهور قبلی کامنت میگذارند افرادی هستند که تحلیل درست وحسابی ندارند وبه جای جوابگویی فقط بلدند مطالب کذب ودروغ وگفته های این وان را از سایتهای مختلف جمع اوری نموده ودر سایت بگذارند دولت احمدی نزاد در چهار سال اول ریاست جمهوری کارهای خیلی بزرگی در کشور انجام داد که حتی کوته فکران ومعاندین با ایشان نتوانستند حرفی بزنند وهمواره مقام معظم رهبری بارها این موفقیتها را بیان نمودند هم در عرصه داخلی وخارجی ودر دوره دوم بعد از انتخابات همه شمشیر را به طرف رئیس جمهور گرفتند وحتی حاضر نشدن این مقام را به اوتبریک بگویند از نمایندگان مجلس گرفته تا رئیس تشخیص مصلحت نظام وحتی عدهای از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و..به جای اینکه به او کمک کنند ودستش را بگیرند پایش را گرفتند تا اورا به زیر بکشند وشما ها روزنامه ها ورسانه ها در دوره دوم ریاست جمهوری را ملاحظه کنید وفقط مقام معظم رهبری از ایشان حمایت نمود ودر مواقع ضروری نصیحتش نمود .
در انتخابات اقای روحانی همه مسئولین از رئیس مجلس تا تشخیص مصلحت نظاموحتی رئیس جمهور قبلی پیام تبریک داده وامادگی خود را برای کمک به روحانی اعلام نمودن ودر این یک سال ونیم که دولت روحانی سروکار امده هر کسی که انتقاد نموده یا بیسواد است ویا مغرض -سبد کالا با ان افتضاح که داد نوبخت معاون اول را در اورد – قیمت خودرو که در واکنش به صحبتهای روحانی در مورد کاهش قیمت اقای نعمت زاده گفتند اقای روحانی متوجه نبودند-حواله دادن منتقدان به جهنم جهت گرم شدن – تکخوانی خوانندگان زن وپخش البوم -دیدار رئیس مجلس المان در ایران با عوامل فتنه -برداشت از صندوق ارزی -انتخاب زنگنه بعنوان وزیر نفت با ذاشتن پرونده کرسنت -عدم حذف یارانه پردرامدها که سال قبل می بایست اجرا شود -گذاشتن عوامل فتنه در راس پستهای کلیدی وعدم توجه به نصایح رهبر انقلاب -سیاهنماییبرعلیه رئیس جمهور قبلی که رهبر انقلاب واکنش نشان دادند -دادن مجوز واردات به یک شرکت خاص ورانتخواری که بارها اقای توکلی در مجلس فریاد براوردند وایشان از منتقدان جدی رئیس جمهور قبل بودند -حذف وجابجایی دانشمندان هسته ای به پستهای پایین -….ودر پایان چهار ساله اقای روحانی کم کم مشخص می شود که چه کسی اختلاس نموده وچه کسی از فرمان رهبری تمرد کرده و… درسته که احمدی نزاد اشتباه داشته وما طرفداران ایشان در شهرستان خودمان در جلساتی که داشتیم این مسایل جریان مشایی -قهر یازده روزه و…را مورد انتقاد قرار داده وانعکاس دادیم وبه منتقدان بیسواد ومغرض و…خطاب نکردیم اقای خاتمی در دوره ریاست جمهوری بیش از یک میلیار دوام چهار درصد برای اشتغالزاییدر سیاهکل اختصاص داد که نه تنها در سیاهکل بلکه در همه کشور بر باد رفت وافراد بازاری همسر خود را به بهانه ایجاد شغل صوری معرفی نموده و وام گرفتند ونه تنها شغلی ایجاد نشد بلکه این پول حیف ومیل شد واستاندار اعلام نمود که ما با این پول بیش از چهارصد نفر را شاغل کرده ایم ایا اقای احمدی نزاد نمی توانست جار بزند واین اشتباه وتخلف خاتمی را عنوان نماید ویا در جریان کنفرانس برلین کشور تا استانه براندازی پیش رفت وحوادث کوی دانشگاه و….اقایان حامی دولت از خدا بتر سید اگر انتقاد از گذشته دارید وماهم داریم عنوان کنیم ولی سیاه نمایی نکنیم مثل جهانگیری معاون رئیس جمهور نگوییم که فساد در دولت گذشته از زمان پهلوی بیشتر بود خدا وقیامت را در نظر بگیریم.
باز هم تکرار میکنم حداقل انصاف اقای مطهری را داشته باشیم که ایشان گفتند احمدی نزاد تخلف بسیار داشت ولی در زمان ایشان پیشرفتهای خوبی در زمینه عمرا ن وابادانی -پل سازی وراهسازیداشتیم وکارهای خوبی صورت گرفته .
ننگبر غارتگر بیت المال
دکتر احمدی نژاد در کلام رهبر انقلاب
دولتمکتبی، وفادار و هوادار ارزشهای اسلامی
دشمن طبق نقشههای خود در نظر دارد کشور را از نظر اقتصادی عقب نگه دارد. برای این که دولت را که دولتی مکتبی و وفادار و هوادار ارزشهای اسلامی است، ناکارآمد و نالایق و بیکفایت جلوه بدهند.
مانعتراشی دشمن
همانگونه که در آغاز سال اعلام شد، دشمن برای ناکارآمد جلوه دادن دولت مکتبی و حامی ارزشهای اسلامی در پیشرفت اقتصادی کشور مانعتراشی میکند؛ که بسیج دانشجویی میتواند با کمک به افزایش کارآمدی دولت این نقشه را خنثی کند.
به شدت در حال خدمت
باید با دولت همراهی کرد و نباید دولت اصولگرای معتقد به مبانی انقلاب و به شدت در حال تحرک و خدمت به مردم، تضعیف شود. دیدار رئیس و نمایندگان مجلس
ارزشهای امام و انقلاب، سخناوّل و حرفرایج
امروز در دولت جدید به رغم همهی کارشکنیها، این ارزشهای امام و انقلاب سخن اول و حرف رایج شده و دولت صریحاً آن را بیان میکند و علت دشمنیها چه کسانی که در داخل و چه در خارج هستند همین است که رئیس جمهور به طور صریح به این ارزشها اظهار عشق و علاقه میکند. در داخل نیز برخی نگاه میکنند آنجایی که این ارزشها پاس داشته میشود کجا است، تا به آن حمله کنند و هر خط و حرکتی که علیه ارزشها باشد این افراد آن را دوست دارند.
زنده شدن ارزشها با همت مردم و روی کار اوردن دولت نهم
شرایط کنونی کشور به لحاظ اینکه شعارهای اساسی انقلاب اسلامی محور برنامه ریزیها و سیاستهای دولت قرار گرفته شرایطی استثنایی است و با انتخاب ملت ایران، دولتی بر سرکار آمده که گفتمان مفاهیم انقلاب، گفتمان غالب و رایج آن است.
در سالهای گذشته برخی افراد و حتی برخی مخلصان انقلاب، تصور می کردند شعارهای اصلی انقلاب اسلامی همچون سربلندی اسلام، عدالت، مبارزه با استکبار، و تلاش برای رفع محرومیت، دیگر جایگاهی ندارند و دوران آنها به پایان رسیده است و حتی برخی به این شعارها گستاخی و جسارت نیز کردند اما به همت مردم و روی کار آمدن دولت نهم، این شعارها و ارزشها بار دیگر احیا شده است.
مدیری شایسته و دانشمند
ملّت با اکثریتی قاطع شخصی انقلابی و دانشمند و مدیری شایسته و کارآزموده و دارای سوابق مجاهدت صادقانه در صحنههای گوناگون را به سمت ریاست جمهوری برگزیده است.
پایبند به اسلام و آرمانهای انقلاب
سخن صریح و قاطع و صادقانه ایشان در تعهّد به خدمتگذاری و رفع محرومیّت و مبارزه با فساد و لحن افتخارآمیز ایشان در پایبندی به اسلام و آرمانهای انقلاب که با منشمردمی و سادهزیستی همراه بود، دلها و آرای مردم را متوجّه ایشان (آقایاحمدینژاد) کرد.
عدالت، توجّه به حقوق آحاد مردم
بعضی میخواهند با عنوان تندروی، عدالت را متهم و محکوم کنند. عدالت، تندروی نیست، حقگرایی است؛ توجه به حقوق آحاد مردم است. جلوگیری از ویژهخواری است. جلوگیری از تجاوز و تعدّی به حقوق مظلومان است. در یک کشور کسان زیادی پیدا میشوند که اگر دستگاه مسئول قانونی به مدد آنها نشتابد، در امواج درگیریهای گوناگون لگدمال میشوند. وظیفه دولت عدالت محور، توجّه ویژه به قشر محرومان است. عدالت را نباید تندروی و مخالفت با شیوههای علمی دانست. با استفاده از شیوههای عالمانه و با تدبیر میتوان عدالت را در جامعه مستقر کرد.
خوشبختانه مردم به دولت عدالت رای داده اند
وقتی که ایشان تبلیغات انتخاباتی میکردند، به افراد خانواده خود میگفتم اگر آقای احمدینژاد رأی هم نیاورد، این خدمت بزرگ را به انقلاب کرد که شعار عدالت محوری را مطرح کرد، نگذاشت به فراموشی سپردن این شعار بشود یک سنّت. این شعار مطرح شد و ذهنها را به خودش متوجه کرد. خوشبختانه مردم هم فهمیدند، خواستند، دوست داشتند و رأی دادند.
خدمت خستگی ناپذیر
دولت جدید شاخصهاش عبارت است از: تصمیم قاطع بر خدمت خستگی ناپذیر به مردم، به میدان آوردن همه توان خود و پررنگ کردن هدفهای بلند انقلاب. اینها مشخصههای این دولت است. این دولت با تکیه بر شعارهای انقلاب و شعارهای امام بزرگوار، بر آن است که همه توان خود را به میدان بیاورد؛ با همهی وجود کار کند؛ گرههای زندگی مردم را باز کند؛ زیرساختهای کشور را هرچه زودتر و هرچه بهتر و جامعتر به وضعیّت مطلوب برای پیشرفتهای آینده بسازد و در عرصه بینالمللی بر استقلال ملی و عزّت ملت ایران تکیّه کند. میبینیم و حس میکنیم که این دولت بنا دارد عزّت و استقلال ملّی را آنچنان که در شأن ملّت ایران است، حفظ کند.
سیاهکلی غیور شما کسی هستی که سالی ۱٫یا ۲ بار حجت الاسلام شجونی رو دعوت می کنین به مراسمتون پس قبولش دارین به سخنانش خوب توجه کن .
حجتالاسلام جعفر شجونی به «پایگاه خبری تحلیلی سلام نو» گفت: الان دیگر احمدی نژاد مرده است و دیگر پی کارش رفته است. بحث روی این مسائل دیگر فایده ای ندارد. در عالم وجود این مسائل امکان دارند اما اینکه صحیح است یا خیر را نمی دانم.
شجونی ادامه داد: جاروجنجال راه انداختهاند و افکار مردم را مشغول یک مسائلی کرده اند. ما نباید راجع به این مسائل بحث کنیم. باید این سوالات را از آقای جوادی آملی پرسید.
از احمدینژاد حمایت نخواهم کرد
وی در پاسخ به این سوال که اگر احمدینژاد مجددا کاندیدای ریاست جمهوری شود، آیا از وی حمایت خواهد کرد یا خیر، گفت: به خاطر مشایی نه. البته اگر مشایی هم نباشد باز هم نه. قحطی آدم نیست. ممکن است فردی بیاید که بهتر از احمدی نژاد باشد.
وی در خصوص تغییر نظر حمایتی بخشی از جریان اصولگرا در خصوص احمدینژاد گفت: برخی از رفتارها باعث شد که شک و تردید پیدا کنیم. انسان قابل تغییر است. ممکن است انسان روزی یقین پیدا کند اما بعد مسائلی را ببیند و اذعان کند که در انتخابش اشتباه کرده است.
این فعال اصولگرا توضیح داد: الان برخی می گویند که احمدی نژاد خیلی کار کرده و بی خوابی کشیده است. اما اینکه وزیر خارجه در سفر خارجی باشد و همانجا عزلش کنند از کارهای بد آقای احمدینژاد بود. بیرون کردن خانم دستجردی به آن شکل هم درست نبود. رئیس جمهور می تواند کسانی را عوض کند اما راهش این نیست. این کارهای احمدی نژاد خیلی بیخود بود.
خودم را مقصر نمیدانم
جعفر شجونی در پاسخ به این سوال که آیا به خاطر حمایت خود از احمدینژاد، خود را در مشکلاتی که برای کشور پیش امده مقصر میدانید یا خیر، گفت: نه. انسان این است. انسان قابل تغییر است. من در بینش تغییر نکرده ام. احمدی نژاد تغییر کرد
خدمت دوستان عزیز؛
حضرت آقا بنا به سنت همیشگیشان و بنا به فرموده خود حضرتشان:” همواره از تمام دولتها حمایت کردهام”. از دولت نهم و دهم هم حمایت کردند که نشان دهنده تأکید ایشان به حفظ وحدت و نوعی بزرگواری و گذشت عالمانه در برابر رفتارهای نادرست بعضیها بوده و هست ایشان به عنوان رهبر و پدر مهربان ملت عاقلانه و خردمندانه امور مملکتی را مدیریت نمودند و از بحران فتنه به سلامت عبور دادند و الحق و الانصاف که در عصر حاضر مصداق کلمهی”سفینتهالنجاه” در برابر طوفانها هستند و اجازه ندادند زیادهخواهیهای برخی از دولتمردان (چه درگذشته و چه حال و چه آینده) به مملکت و نظام آسیبی بزند، حمایتهای ایشان به نفع ملت و نظام و نوعی آموزش به آحاد مردم و دولتمردان در جهت قانون پذیری بود؛ اما در برابر این بزرگواریها دولت چه کرد؟؟
– در حکم حکومتی حضرت آقا در برکناری مشایی در نامهای که از اخبار سراسری هم پخش شد رئیس جمهور وقت استناد به اختیارات قانونی شخص رئیس جمهور(خود شخص رئیس دولت) نمود نه حکم مقام معظم رهبری.
– یازده روز خانه نشینی در مقابل دستور رهبر فرزانه انقلاب پاسخ قانع کنندهای به لطف و حمایتهای حضرت آقا بود؟؟
– اگر نبود حمایتهای حضرت آقا رئیس دولتی که با بی توجهی هر چه تمام در انتصابهایش ، به دلیل استیضاحها، استعفاها، برکناریها….بارها در آستانه انحلال و عدم مشروعیت قرار گرفت آیا تا پایان دوره خودش دوام میافت؟؟ و اگر نبود دلسوزیهای پدرانه رهبری و سکوتهای معنادار دوستداران نظام خیلی زودتر از مرداد ۹۲ از صحنه سیاست کنار می رفت را با کدام رفتار قدرشناسانه توجیه می کنید؟؟
– جلسه استیضاح وزیر کار را به خاطر دارید که شخص موردنظر شما با وجود نعمت ولایت گفته بود “مملکت به بن بست رسیده است” و چه شیوا دکتر علی لاریجانی محکم و کوبنده پاسخ دادند وگفتند ” مملکتی که ولایت فقیه دارد هرگز به بن بست نمی رسد”.
– سخن روشنگرانه و حکیمانه امام امت را مگر نشنیدید که فرمودند:” ملاک ، حال افراد است”،فرد مذکور شما چقدر با وعدههای انتخاباتیاش فاصله گرفت؟؟ فقط گویا یارانه شما به موقع در جیب مبارکتان نشسته و موجبات خشنودی شما فراهم شد و گرنه چقدر زاویه با آرمانهای انقلاب داشت.!!!
– شخص مورد نظر شما به جای تلاش جهت بهبود فضای سیاسی در شرایط بحرانی
بین المللی در سفر به مقر سازمان ملل و به جای دیدن عرصهای جهت تبادل فرهنگی و اقتصادی صرفاً به دیدن “هاله نور” بسنده کرد!!!!
– اینکه چرا اشخاص متهم در مناظره تلوزیونی شکایت نکردند؛ اولاً ادعا کننده باید ادعای خویش را اثبات نماید مگر می شود بدون محاکمه انسانی را متهم نمود؟؟ ایشان که رئیس دولت بودند چرا از طریق قانونی اقدام نکردند؟؟و در ثانی حالا که نزدیکان این آقا یکی پس از دیگری محکوم می شوند مگر ایشان قبول دارد یا به طور کلی دست از حمایت نورچشمیهایش برداشته است؟؟ ثالثاً مگر شما بیانات ۱۴ خرداد و خطبه های ۲۹ خرداد رهبری را نشنیدید که در خصوص موارد مطروحه توسط شخص مذکور چه فرمودند؟؟
– برکناری وزیر امور خارجه در حین مذاکره دیپلماسی و قطع برنامه دیدار حضوری کدام بخش از الفبای سیاسی ایشان بود؟؟؟ در کدام سبک سیاسی این بی احترامی به شخصیت نماینده تام الاختیارش می شود؟؟(که این توهین به آحاد ملتی است که او را رئیس جمهورش خوانده اند).
– چرا افشاگریهای نزدیکان خود دولت سابق در مورد ایشان را نمی شنوید؟؟ اظهارات آقایان کاظمی وزیر رفاه، دانش جعفری وزیر اقتصاد، متکی وزیر امور خارجه، باقری لنکرانی و مرضیه وحید دستجردی وزرای بهداشت و….آیا همهی این افراد دروغگو و کینه توز هستند؟؟؟
– گویا شما اظهارات دلسوزان نظام را هم در خصوص ایشان ندیده گرفته اید:
مثلاً در خصوص فتنه؛ محمدحسین صفارهرندی مشاور فرمانده کل سپاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:” شما از احمدینژاد و اطرافیان ایشان موضعی درباره فتنه نمیشنوید البته عکس آن وجود داشت که نشریهای را منتشر کردند که خود آن محرکی برای جریان فتنه بود و نه در همراهی با جریانی که میخواست آتش فتنه را خاموش کند.” اظهارات آیت الله اعلم الهدی، شجونی و….و سایر مراجع و دلسوزان نظام را حتماً ندیدهاید؟؟؟
– در ضمن فرمایش شما که “دکتر با توپ پر میاد” نشان دهنده ذهنیت شماست!!! بله حتماً با توپ پر میاد، البته با توپ پر میاد؛ تا باقی ماندههای این اقتصاد و فرهنگ را دوباره تخریب کند. با توپ پر میاد تا دوباره همه چیز کند. با توپ پر میاد تا خیلی چیزها را به بازی بگیرد با توپ پر میاد تا دلار را چندین برابر، مسکن را ده برابر، گرانی را چند برابر، خودرو را سه برابر، فضای ادب رسانه ای را به زیر صفر و …….همه چیز را با خاک یکسان کند.(البته اگر شورای نگهبان و دستگاههای امنیتی کشور وجود نداشته باشند و همه شئونات نظام از یاد رفته باشد، آن وقت اجازه می دهند دکتر بیاید، با توپ پر هم بیاید)”.
(جانم فدای رهبر)
ایکاش مردم ایران به جای احساسات لحظه ای منطقی و عاقلانه فکر می کردند. حرفهای فدایی ولایت شبیه فیلمهای هندی است. “فدایی ولایت” همان پیشوند ولایی که برای اسمت گذاشته ای میدانی چقد رییس جمهور سابق جلویش قد علم کرد؟؟
ایکاش عاقلانه و منطقی فکر کنید. در فیلم انتخاباتی دوره اول ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد میگفت:”آخه صنعت خودرو هم چیزی شد که نتونیم خودرو بسازیم ما باید هواپیما و سفینه بسازیم….”نتیجه چی شد؟؟ خودرو که بماند جاده های ایران پر از خودروهای چینی شد و حتی در خطوط هوایی هم پس رفت کردیم؟؟ایکاش به جای دل خوش بودن با یارانه ای که او متبرکش خواند به فکر آینده این سرزمین می وبودید.
با تإیید نظرات آفتابکار یاد این شعر شاملو افتادم که:
ا چشم ها
با چشم ها
ز حیرت این صبح نا به جای
خشکیده بر دریچه ی خورشید چارطاق
بر تارک سپیده ی این روز پا به زای،
دستان بسته ام را
آزاد کردم از
زنجیره های خواب.
فریاد برکشیدم:
-«اینک
چراغ معجزه
مردم!
تشخیص نیم شب را از فجر
در چشم های کوردلی تان
سوئی به جای اگر
مانده ست آنقدر،
تا
از
کیسه تان نرفته، تماشا کنید خوب
در آسمان شب
پرواز آفتاب را!
با گوش های ناشنوائی تان
این طرفه بشنوید:
در نیم پرده ی شب
آواز آفتاب را!»
«دیدیم!
(گفتند خلق نیمی)
آری پرواز روشنش را !»
نیمی به شادی از دل
فریاد بر کشیدند:
«با گوش جان شنیدیم
آواز روشنش را!»
باری
من با دهان حیرت گفتم:
«ای یاوه
یاوه
یاوه،
خلائق!
مستید و منگ؟
یا به تظاهر
تزویر می کنید؟
از شب هنوز مانده دو دانگی
ور تائبید و پاک و مسلمان،
نماز را
از چاوشان نیامده بانگی !»
●
هر گاو گند چاله دهانی
آتشفشان روشن خشمی شد:
«این گول بین، که روشنی آفتاب را
از ما دلیل می طلبد»
توفان خنده ها…
– «خورشید را گذاشته،
می خواهد
با اتکا به ساعت شماطه دار خویش
بیچاره خلق را متقاعد کند
که شب
از نیمه نیز بر نگذشته ست.»
توفان خنده ها…
●
من
درد در رگانم
حسرت در استخوانم
چیزی نظیر آتش در جانم
پیچید.
سرتاسر وجود مرا
گوئی
چیزی به هم فشرد
تا قطره ئی به تفتگی خورشید
جوشید از دو چشمم.
از تلخی تمامی دریاها
در اشک ناتوانی خود ساغری زدم.
آنان به آفتاب شیفته بودند
زیرا که آفتاب
تنهاترین حقیقت شان بود،
احساس واقعیت شان بود.
با نور و گرمیش
مفهوم بی ریای رفاقت بود
با تابناکش
مفهوم بی فریب صداقت بود.
( ای کاش می توانستند
از آفتاب یاد بگیرند
که بی دریغ باشند
در دردها و شادی هاشان
حتی
با نان خشکشان. –
و کاردهای شان را
جز از برای قسمت کردن
بیرون نیاورند.)
●
افسوس!
آفتاب
مفهوم بی دریغ عدالت بود و
آنان به عدل شیفته بودند و
اکنون
با آفتابگونه ئی
آنان را
این گونه
دل
فریفته بودند!
●
ای کاش می توانستم
خون رگان خود را
من
قطره
قطره
قطره
بگریم
تا باورم کنند.
ای کاش می توانستم
– یک لحظه می توانستم ای کاش –
بر شانه های خود بنشانم
این خلق بی شمار را
گرد حباب خاک بگردانم
تا با دو چشم خویش ببینند که خورشیدشان کجاست
و باورم کنند.
ای کاش
می توانستم!
با تقدیم احترام به همه مردم فهیم ایران زمین. به معدود افرادی که همچنان بر انتخاب غلط خود اصرار دارند و حمایت کورکورانه از دولت سابق را می کنند میگویم: خلایق هر چه لایق. آدمهایی که خود را به خواب زده اند. افرادی که اسیر رفتارهای هیجانی مردی شده بودند که دورانش سیاه ترین دوران بعد از انقلاب بود.مردمی که چشم به یارانه ای دارند که تبدیل به ظهر مار شده است . ملتی که این همه پس رفت را ندیده. باشید تا همچنان که مانده ایم بمانیم. ایکاش اندکی فقط اندکی از غرض ورزی دست بردارید و سایه های شوم بدبختی دولت گذشته که میراث این دولت و بقیه دولتها خواهد شد را ببینید. متإسفم………
احمدی نژاد پس از روی کارآمدن هم در سفرهای استانی با تصویب مصوباتی که پشتوانه مالی و اجرایی آنها پیش بینی نشده بود بر حجم این وعده ها افزود. مصوباتی که پس از مدتی گلایه نمایندگان حوزه های مختلف از عملی نشدن آنها را به همراه داشت. یکی از وعده های مهمی که احمدی نژاد در طول این سالها بسیار بر روی آن تاکید داشته وعده ریشه کن کردن بیکاری و ایجاد سالیانه ۲٫۵ میلیون شغل است. ریشه کن شدن بیکاری تا پایان دولت دهم، یکی از حرفهایی است که اجرایی شدن آن با توجه به میزان اشتغال زایی صورت گرفته در این مدت، با اما و اگرهای بسیار همراه است. وقتی در سال ۸۹ دولت اعلام کرد که بیش از یک میلیون و ششصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرده، انتقاد بسیاری از نمایندگان مجلس بلند شد که چگونه امکان دارد چنین اقدامی صورت گرفته باشد، آن هم در حالی که بررسی دیگر شاخصهای اقتصادی چنین امری را تایید نمیکند . در حالی که مسئولین سابق مرکز آمار ایران از دخالت مسئولان ارشد دولتی در عدم اعلام نرخ واقعی بیکاری خبر میدهند، نمایندگان مجلس نیز در طول این مدت بارها از دولت خواسته اند برای راستی آزمایی این آمار، حداقل دولت به نمایندگان مجلس میزان اشتغالزایی در هر حوزه انتخابیه را اعلام کند که این امر هم اتفاق نیفتاد تا شک و تردید نسبت به این آمار بیشتر شودا توجه به اینکه آمارهای دولت برای اشتغال زایی طی ۲ سال گذشته همواره با واکنشهای جدی روبرو بوده و بعید به نظر می رسد که محقق شده باشد بنابراین طبیعی است که در فرصت کوتاه باقی مانده نیز نباید منتظر اتفاق خارق العاده ای بود. اما یکی دیگراز این وعده های عملی نشده رییس جمهور واگذاری هزار متر باغ ویلا به هر خانوار ایرانی بود. احمدی نژاد در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۰ اعلام کرد به هرخانوار ایرانی یک قطعه زمین ۱۰۰۰ متری به-صورت رایگان تعلق می گیرد تا خانواده ها در آن باغ میوه و بنای مسکونی برای خودشان احداث کنند. وی گفته بود: إن شاءالله این طرح تا پایان سال آماده و در ۱۰ الی ۱۵ منطقه به طور آزمایشی اجرا می شود. اما از زمان اعلام این طرح تاکنون دیگر سخنی از اجرای آن به میان نیامده است. احمدی نژاد همچنین در آبان ماه ۱۳۸۵ از توزیع سهامی با نام سهام عدالت در میان مردم خبر داد و اظهار کرد «در سالهای گذشته همه ملّت عادلانه از ثروت کشور بهره مند نبودند و به دلایل گوناگون بین طبقات مختلف جامعه فاصله ایجاد شده بود». وی به همین دلیل وعده داد با ایجاد سهام عدالت، بازنشستگان و افراد تحت تکفّلشان، هرکدام یک برگه یک میلیون تومانی سهام عدالت دریافت خواهندکرد اما این طرح نیز پس از مدتی به محاق رفت.
از اختصاص یک میلیون تومان به نوزادان در قالب طرح صندوق آتیه فرزندان نیز می توان به عنوان یکی دیگر از وعده های احمدی نژاد نام برد، طرحی که به علت کمبود اعتبارات نیمه تمام ماند. ۳ برابر شدن یارانه ها، ارزانی پس از هدفمندی، افشای اسامی مفسدان اقتصادی، حل کامل مشکل مسکن و صدها طرح دیگر نیز از جمله وعده های عملی نشده دولت به حساب می آیند. ر طول دو دوره تشکیل دولت احمدی نژاد یکی از مهمترین مسائل چالش زای نمایندگان با مجلس ، وزرایی بوده که وی به مجلس معرفی کرده بود ، بطوری که در سال ۱۳۸۴ چهار نفر به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی شدند تا بالاخره بعد از چهار ماه وزارت نفت وزیر خود را شناخت! پس از آن هم بارها و بارها عزل و نصبهای کابینه مورد اعتراض نمایندگان قرار گرفته و ماجرای استیضاح کردان و بهبهانی هم نقاط اوج رویارویی دولت و مجلس در این زمینه بوده است . از همه اینها که بگذریم ، حالا باید گفت کابینه که جای خود را دارد ، این روزها احمدی نژاد با صدور بخشنامه ای اعلام کرده که دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران ممنوع است! **نظرات و خصوصیات فردی:
_ من وارد محدوده ممنوعه قدرت شدهام.
_ مشکلات کشور را ریشهیابی کردم.
_ برخی دانشجویانی که چند سال پیش فارغالتحصیل شده و ازدواج کردهاند، با من ارتباط بسیار صمیمی دارند.
_ بیشترین حجم فضاهای تفریحی را در تهران درست کرده ایم.
_ من منافع ملت را فدای گروهها و باندها و احزاب نمیکنم.
_ من از کسانی که از ما انتقاد میکنند تشکر میکنم و به آنان هدیه میدهم.
_ مردم به من دسترسی دارند و راحت میتوانند حرفشان را بزنند و دارند میزنند و بعضی از مردم شکایت ادارات دیگر را سر من داد میزنند.
_ نقطه اصلی هدف را شناسایی کردم.
_ در فوق لیسانس بچهها ترم سوم درسها را با من میگیرند و خیلی راحت در کلاس با من بحث میکنند.
_ دنبال تاسیس بانک شهرداری بودم که به ما مجوز ندادند.
_ من به شدت موافق بازار بورس هستم.
_ بحث من اشتغال و مسکن جوانان است.
_ آرزوی من رفاه برای همه است.
_ اظهارنظر حق همه است و نخبه و غیرنخبه ندارد.
_ من مهندس هستم و با ریشهها برخورد میکنم.
_ تا زمانی که ازدواج، مسکن و نیازهای مردم را برطرف نکنیم ،نمیتوان با ناهنجاریهای اجتماعی برخورد کرد. چون اینها سایه عدالت است.
_ بنده فرزند ملت و خادم جمهور و خادم ملت هستم.
_ باید با رای مردم بتوانم کارهای شدنی را در دولت انجام دهم
_ اجرای عدالت سخت است.
_ در شهرداری توانستم فضایی ایجاد شود که بازار مسکن رشد طبیعی داشته باشد و ساخت و ساز آرام انجام شود.
_ یک کشور را یک نفر نمیتواند اداره کند، بلکه باید مدیران اداره نمایند.
_ میخواهم بین مردم و دولت اعتماد و یکپارچگی ایجاد کنم.
_ دولت حامی، بسترساز و هادی است.
_ باید رابطه مردم با دولت را از مهر و محبت پر کنیم. کاری که ما در شهرداری انجام دادهایم رابطه بسیار قهرآلود را تبدیل به فضای عاطفی و دوستانه بین مردم با شهرداری کردیم و با مردم رفیق و صمیمی شدیم.
_ من معتقدم ستاد دولت اگر درست شود، کشور اصلاح میشود.
_ تمام زور و زبان، فکر و منطق من «مردم» هستند.
_ هرگاه خواستید وارد عرصهای بشوید، تکلیفی بروید.
_ امروز وظیفه من است برای ترویج یک فکر در اینده خود را آماده کنم .
_ دولت اسلامی نباید وابسته به هیچ جناح، گروه و افراد توانمند باشد.
_ دولت اسلامی وام دار خط ولایت است.
_ نباید دولت را بگیریم و صرفا کارها را بین خود تقسیم کنیم.
_ من نوکر مردم هستم و میخواهم در عمل در راستای انقلاب و نظام حرکت کنم.
_ مدیر اصولگرا دنبال تسخیر دلها است.
_ تشکیل دولت اسلامی به اندازه انقلاب ارزش دارد که میتواند منشا و تحول بزرگی در کشور و در دنیا شود.
_ وقتی روی اصول پافشاری کنیم همه چیز عوض میشود.
_ خدا یک فکرهایی به ذهن من انداخت که سالها اگر فکر میکردم به آن نمیرسیدیم.
_ پافشاری در اصول تحول درست میکند، توکل به خدا و اخلاص لازم است.
_ هرجایی که لازم باشد و ضرورت پیدا کند، با قطار میروم.
_ آزادی روح انقلاب است.
_ زن و مرد مکمل هستند.
_ حوصله، محبت و روح لطیف در وجود زنان است.
_ در فرهنگ اسلامی زنان خیلی محترمتر از مردان هستند.
_ رسانه ابزار است و باید فکر، اندیشه و نوآوری پشت این ابزار قرار بگیرد و کشور پیشرفت کند.
آنچه باید شود؟
_ باید اصلاحاتی در شیوه اداره کشور انجام شود.
_ مدیران نباید یک قشر ممتاز و منتگذار مردم باشد، بلکه باید در وسط مردم، نوکر آنها و در خدمت مردم باشد.
_ مدیر باید همه حرفها را بشنود، امکان دسترسی به آن باشد و عدالت محور باشد.
_ سطح رفاه را باید به حداکثر برسانیم.
_ مردم باید امکان دخالت در امور سیاسی و دخالت در مسایل سیاسی، اقتصادی را داشته باشند.
یعنی اقتصاد را ملت اداره کند، سیاست را ملت اداره کند و فرهنگ را ملت رشد بدهد.
_ باید به مردم فرصت بدهیم و سر مدیری که بیتالمال را تلف میکند، داد بزنیم.
_ ما باید بتوانیم فضایی ایجاد کنیم که آزادی در بالاترین حد ایجاد شود.
_ ما میخواهیم جلوی رانتها را بگیریم.
_ دانشگاه باید بسیار پرنشاط و امیدآفرین باشد. چون همه سرمایه های ملت ما از این جا رد می شود. باید از مسیر دانشگاه آدمهای خلاق، نوآور، مبتکر، شجاع، تصمیم گیر و آزادمنش بگذرند که این مستلزم آن است که معلم، استاد ما دلهره و دغدغه معیشت نداشته باشد تا بتوانند خلاقیتهای خود را بروز دهند.
_ یکی از کارهای من این است که وزارت خارجه مدافع حقوق همه ایرانیان خارج از کشور شود. هر کس که ایرانی است در هر جای دنیا، دولت خادم اوست.
_ دولت باید در ارایه خدمات به قیافه، قد، مذهب، لباس و سلیقه طرف نگاه نکند و حقوق اجتماعی همه را یکسان توجه کند و حق ندارد بین افراد، درجه یک و دو تعیین کند و هر کس که در راس دولت قرار میگیرد خادم کل ملت است.
_ نباید مدیران برای خود میدان فرعی درست کنند.
_ عرصه مسئولیت سه بخش باید شود ١ _ کارهایی که مردان انجام میدهند ٢ _ کارهایی که زنان میتوانند انجام دهند ٣_ عرصه مشترک که بر اساس شایستهسالاری است.
_ باید بانکها اصلاح شود و با کمترین هزینه بیشترین خدمات را بدهند.
_ بودجهها باید بر اساس عدم محرومیت توزیع شود.
_ تمرکز گرایی را از تهران خارج میکنیم تا تهران خلوت شود.
_ دولت باید حداکثر رفاه را برای همه بخواهد.
_ مطبوعات باید یاد بگیرند از آزادی خوب استفاده کنند و مسئولین هم باید سعه صدر بیشتری داشته باشند.
_ باید برای نخبگان فرصت بالندگی ایجاد کنیم آن کسی که نخبه است و میتواند تولید فکر کند و نوآوری و ابتکار داشته باشد، باید فرصت در اختیار آن قرار گیرد که نخبگی خود را در خدمت ملت قرار بدهد و باید به آن کمک کرد.
_ باید با ویژه خواریها برخورد شود، گرچه خیلی سخت است، اما شدنی است.
_ همانطور که در شهرداری دست باندها را قطع کردیم، باید در کلیه ادارات این کار انجام دهیم.
_ دولت را باید از حالت محافظهکاری در آورد.
_ تحولات در سیستم اداری ارث پدری افراد نیست و باید ادارات را از دست افراد بیرون آورد.
اقایان محترم تامیتوانید مطالب مختلف از سایتهای حامی دولت را بدون فکر واندیشه وتحلیل در سایت بنویسید احمدی نزاد در قلب مردم جای دارد درست است که مشکلاتی داشته ولی هرگز به فکر براندازی نظام نبوده ومردم ایران بخصوص افشار متوسط جامعه هرگز زحمات ایشان را فراموش نمی کنند هرچند شما یکی دونفر با نام های متفاوت مطالب کذب ورونویسی شده را در سایت بگذارید گرانی کمر مردم را خم نموده ولی دولت می گوید تورم ۱۴ درصد است ووعده مشکلات در صد روزه به ببیش از پانصد روز رسیده افراد حامی دولت و وزرا هرکس جدای از پست خودشان مسئولیتهایی مانند هیئت مدیره شرکتهای مختلف را داشته که حقوقی بیشاز دهها میلیون می گیرند وعده کار به جوانان داده شده بود ولی باز نشستگانی که چند سال هم در خانه بودند دوباره به سر کار برگشته انددولتی که وزیر خارجه اش فردا اعاز مذاکره با کشورهای غربی استاعلام می کند که خزانه کشور خالی استوبهانه به دست دشمن می دهد وماه بعد هم سبد کالا به مردم می دهد با ان سروصدا وافتضاح که صدای معاون اقای نوبخت را در می اورد وخوراک رسانه های خارجی می شود و….
مهدی مهدوی آزاد، کارشناس شبکه امریکایی صدای آمریکا و روزنامهنگار فراری ساکن آلمان، در میزگرد آزاد این شبکه ماهوارهای که هفته گذشته و با موضوع بازگشت احمدینژاد برگزار شد، شرکت کرد و در مورد دلارهایی که ادعا میشود در زمان دولت احمدینژاد گم شده و تأثیری که میتوان از این طریق بر مردم برای جلوگیری ازبازگشت احمدینژاد گذاشت، صحبت کرد. مطالب مهمی که گفته شد و جای تأمل فراوان دارد!
این سخنان از آنجا حائز اهمیت است که میبینیم پس از آن روزنامههای اصلاحطلب داخل، با دریافت پیام او که گویا در قالب یک فرمان حمله به احمدینژاد، برای اصلاحطلبان صادر شد، به شدت فعال شدهاند.
مهدوی آزاد که گویا از بازگشت احمدینژاد خیلی نگران است، در این میزگرد میگوید فعالان اجتماعی، رسانهای و روزنامهنگارانی که با احمدینژاد نیستند، باید به حرکت دربیایند، باید فعال شوند. باطل السحر مسیر احمدینژاد، با اطلاع رسانی به مردم و آگاه کردن آنها اتفاق میافتد. باید با مردم حرف زد. ما باید کاری کنیم تا در کشور تبادل نظر اتفاق بیافتد و به او هجمه شود.
او در ادامه میگوید مجموع شرایطی که در آن اطلاع رسانی پیش میآید جلوی ورود احمدینژاد را میگیرد. باید گفت دوره تلخ احمدی نژاد گذشته است. احمدینژاد در جامعه کاست اجتماعی جدیدی ایجاد کرده، احمدینژاد طبقه متوسط و دهکهای پایین جامعه را بالا آورده و الان آنها مطالبهگر هستند. وی بخشی از نیروهای سیاسی فرصت طلب و تندروها را نیز به درون کابینه خود آورده است.
این روزنامه نگار فراری و کارشناس شبکه امریکایی با بیان اتهام ۱۲۰ میلیارد دلاری ادامه میدهد که ۱۲۰ میلیارد دلاری اتهامی بزرگ است که یک همچین دولتی ۱۲۰ میلیارد پول در دولتش گم شده است. احمدی نژاد هم بخاطر کاست جدید که در جامعه ایجاد کرده و هم بخاطر بخشی از جامعه که به امام زمان اعتقاد دارند برای خودش قدرتی ایجاد کرده است. باید بگوییم احمدینژاد این ۱۲۰ میلیارد دلار پول را برای بازگشت به قدرت بکار خواهد بست.
این فرمان انتخاباتی برای جلوگیری از بازگشت احمدینژاد در صورتی از سوی شبکه صدای امریکا صادر شد که پیش از این معاون اول رئیس جمهور و همچنین سخنگوی دولت راستگویان، اتهامات جدیدی را در قالب یک پروژه فساد مالی به دولت سابق بدون هیچ سندو مدرکی مطرح کردند.
این خط تخریبی از سوی وزیر کشور فعلی در گذشته و در زمان حضور در رأس دیوان محاسبات مسبوق به سابقه است. عبدالرضا رحمانی فضلی پیش از انتخابات سال ۸۸ نیز دولت احمدینژاد را با همین عنوان متهم کرد . وی در آن زمان بعنوان رئیس دیوان محاسبات مدعی شد یک میلیارد دلار از پولهای دولت گم شده است و پس از انتخابات اعلام کرد که پولها پیدا شد!
هماهنگی دولتیها با تلویزیون دولتی امریکا، برای جلوگیری از بازگشت آن مرد، در خواب سنگین اصولگرایان، به مراحل جالب و قابل توجهی رسیده است. اولین لبیک به فرمان کارشناس VOA توسط روزنامه شرق داده شد. این روزنامه تیتر اصلی دو روز گذشته خود را به این موضوع اختصاص داد. شرق در شماره دیروز با تیتر رانت زنجانی در ستادهای انتخاباتی احمدی نژاد نوشت:
هشدارهای اخیر وزیر کشور درباره ورود پولهای کثیف به عرصه سیاست و کسب قدرت، وقتی در کنار سخنان هفتههای گذشته دومقام ارشد دولتی درباره مفقودشدن صدهامیلیارددلار در دولت قبل قرار بگیرد، نگرانیها را از آنچه میتواند در انتخابات آتی به وقوع بپیوندند، افزایش میدهد. وقتی سخنگوی دولت درباره سرنوشت نامعلوم ٧٠٠میلیارددلار، از لفظ «خوردن و قورتدادن» استفاده کند و معاوناول رییسجمهور نیز از خروج بدونبازگشت ٢٢میلیارددلار پول از کشور سخن بگوید و این خبرها با اعلام مکانیزم توزیع پول توسط رحیمی در آستانه انتخابات مجلسهشتم همزمان شود، شاید نگرانیها قابل درکتر باشد و شاید بههمیندلیل است که بررسی سیاستهای کلی انتخابات در مجمعتشخیصمصلحتنظام سرعت گرفته و روی منشأ حمایتهای مالی از کاندیداها، حساسیت ایجاد شده است. کار به جایی رسیده که در مجلس هم زمزمههای تصویب قانون برای نظارتبر پولهای انتخاباتی به گوش میرسد، اما همچنان نگرانیها ادامه دارد و مهمترین کانون نگرانی نیز دفتری است در خیابان ولنجک؛ جایی که رییس دولت دهم و یارانش در آنجا گرد هم میآیند، برنامهریزی میکنند و همچنان در نگاه بسیاری از منتقدانشان بهعنوان مسوولان دولتی که در دورهاش این میزان پول مفقود شده، فعالیتهایشان با بیم و ظن، رصد میشود. یکی از این منتقدان هم عوض حیدرپور، عضو اصولگرای کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی مجلس است.
اما این اولین پاسخ این روزنامه به فرمان حمله کارشناس صدای آمریکا نبود، این روزنامه در مطلب روز قبلش هم که با تیتر تزریق پول کثیف به انتخابات کار شد، این خط خبری را پیگیری کرده بود. شرق با آوردن سخنان وزیر کشور در این خصوص در ادامه با سعید لیلاز و شکوری راد مصاحبه کرده و مینویسد:
سعید لیلاز، فعال سیاسی اصلاحطلب اما معتقد است مشکل پولهای کثیف در انتخابات فراتر از پول مواد مخدر است. او میگوید: «به ایندلیل که هرگز در تاریخ کشور به اندازه هشتسال گذشته این حجم از پول در اقتصاد وجود نداشته و ازطرفی نظارت کافی نیز نبوده است، شاهد بروز فسادهای گسترده هستیم که خود عاملی مهم برای ورود پولهای کثیف به سیاست و بهطور عینی به انتخابات است.» لیلاز دلیل دیگر ورود چنین پولهایی را به عرصه انتخابات تلاش افراد برای ماندن در قدرت و حفظ آن میداند. این فعال سیاسی، نبود سازوکار درست در نظارت بر عملکرد نامزدهای انتخاباتی را از مهمترین دلایل بروز چنین فسادهایی میداند.
علی شکوریراد، فعال سیاسی اما مشکل اصلی را در «اجرا» و «نظارت» بر اجرای صحیح انتخابات ارزیابی میکند.
او افزود: «مشکل اصلی این است که قانون درست اجرا نمیشود و احزاب نقش موثری در انتخابات ندارند»، شکوریراد راهکار مبارزه با این موضوع را نظارت «مطبوعات آزاد» و «احزاب قدرتمند» میداند و عنوان میکند: «من میترسم طرح چنین مباحثی چون ورود پول حاصل از قاچاق مواد مخدر به انتخابات، موجب شود تا دخالت برخی دستگاهها در انتخابات بیشتر شود.»
این فعال اصلاحطلب میگوید: «زمانی که عدم شفافیت مالی در سطوح مختلف در کشور وجود دارد در انتخابات هم این موضوع نمود پیدا میکند.» شکوریراد تاکید میکند که باید دستگاههای ناظر قوی عمل کنند.
لبیک روزنامههای اصلاح طلب به فرمان حمله مهدی مهدویآزاد، فعال فتنه ۸۸ آنجایی جالبتر میشود که با جستجوی نام مهدی مهدوی آزاد در دانشنامه مثلاً آزاد ویکیپدیا، متوجه می شویم لینک زندگی نامه او به صورت خودجوش حذف شده و این لینک با پیام حذف این دائر المعارف اینترنتی روبرو میشود. اما با کمی جستجوی بیشتر در در صفحهای که به لیست ادعایی این سایت از دستگیرشدگان وقایع سال ۸۸ اختصاص یافته، او را مدیر سابق سایت آفتاب نیوز متعلق به حسن روحانی معرفی میکند.
این حمله جدید رسانهای به جریان عدالتطلبی احمدینژاد، که در پیوند اصلاحطلبان داخلی با فتنهگران خارجی نمایان شده، نیازمند هوشیاری و عکس العمل مناسب یاران انقلاب است. فتنهگران که پیش از انتخابات ۸۸ و پس از آنکه نتوانستند با تمسک به ادعاهای دروغین گم شدن پول دولت نهم، احمدینژاد را از چشم مردم بیندازند بعد از انتخابات دیدیم که چه فتنههایی به پا کردند.
این گروه معلوم نیست برای انتخابات سال ۹۶ چه نقشههای شومی کشیدهاند.
فقط دکتر احمدی نژاد <۳ دوست داریم دکتر جات خالیه..
اینقدر خودتان را اذیت نکنید مثل انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری مردم سیاهکل بالاترین رای را تقدیم احمدی نژاد خواهند کرد من هم مثل گذشته از الان سینه سپر کرده ام و آمادگی خود را اعلام می نمایم.