• صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
    • صفحه اصلی
    • تبلیغات در سایت
    • گیلان
    • سیاهکل
    • دیلمان
    • روستاها
    • ورزشی
    • سیاسی
    • چندرسانه ای
    • مسیر گردشگری دیلمان
    • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
پنج شنبه ۲۰ بهمن ۰۱ - ساعت ۱۲:۱۳:۳۳
تاریخ انتشار خبر: ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
ساعت انتشار خبر: 5:47 ق.ظ

دین و دیش

پایگاه خبری درسیاهکل (DarSiahkal.ir)

به قلم: مهدی کوچک پور

فیلم ها و سریال ها و برنامه های تفریحی و هنری کانال های ماهواره ای اخلاقیات را به مسلخ می برند و برنامه های سیاسی و خبری و تحلیلی اش افکار عوام الناس را مسخ می کنند و این هردو البته جستجو گران هدفی واحدند.

درسیاهکل/مهدی کوچک پور (عضو اجمن جامعه شناسی ایران): چند ماه قبل تر و مصادف با ایام محرم حسینی (ع) مشغول تدریس در کلاس درس بودم، کلاس درسی که در طبقه دوّم آموزشگاه قرار داشت. از پنجره کلاس نگاهی به فضای بیرون انداختم. روبرویم چند منزل مسکونی قرار داشتند که به شکلی منظم و به هم چسبیده ردیف شده بودند. بر سردروازه یکی از این ساختمانها پرچم مشکی رنگی آویز بود که از عزاداری صاحب خانه در ماتم آقای شهیدان کربلا حکایت می کرد. کمی بالاتر امّا و بر فراز سقف شیروانی همین خانه و صاحب خانه عزامندش، دیشی به چشم می خورد که امکان تماشای برنامه های آن سوی آبی را برای ساکنین محترم منزل موصوف فراهم می آورد. من و شما به خوبی می دانیم که بس آسان می توانیم موارد مشابه پرشماری از این نوع مجاورت های نامانوس را در اطراف خود، خواه کمی دور و شاید هم در همین نزدیکی!! ببینیم و می بینیم.
عنوان نوشتاری را که اینک با سطرهای آن هم قدم شده و کلمات و عباراتش را از نظر صائب خود می گذرانید دین و دیش برگزیدم از آن رو که بر آنم تا طی آن به این سوال پاسخی ای کاش در خور بدهم که، آیا دین و دینداری با دیش و دیشداری سازگار تواند بود؟
و پاسخی که گر چه در سنجه ی اقتضائات مترتب بر چنین نوشتار و یادداشتی مفصّل می نماید، امّا با توجه به ماهیت و اهمیت موضوع حتی الامکان مختصر هست و مجمل.
دین را می توان با تعبیر امروزی امواج آسمانی و پرتوهای عرشی نام نهاد که سفیران پاک نهاد الهی آن را برای تعریف، جهت بخشی و سامان دهی خدایی به فکر و فعل نوع انسان برای او آوردند و بر او عرضه کردند. دین، مرامنامه خدا گونگی انسان و دینداری، آیین پاک زیستی بشر است. دین راز و رمز نیک اندیشی و نیک رفتاری و دینداری تجلی و برون داد بهره مندی از این نعمت پرقدر آسمانی و اتصّاف به شرایط و حتمیات برآمده از آن است. دیش و دیش داری امّا، گر خود نفریبم و واقع نگر باشیم، از آن رو که ماهیت و کارکردی دین گریز و شریعت ستیز دارد با استناد به لایل زیر با دین و تدین سازگار نتواند بود:
۱- دین را اگر امواج خدایی و آسمانی بدانیم و بنامیم که کارکردی هدایت گرانه و روشنی فروز دارد، دیش در جایگاهی متضّاد با دین قرار می گیرد که واسطه دریافت امواج اغواگر و ضلالت آور ابلیسی و شیطانی است.
۲- ابلیسی خواندن کارکرد دیش و ماهواره از آن روست که در بسیاری از موارد برنامه های ماهواره ای در سطوح و زمینه های مختلف دارای محتوایی غیر اخلاقی و نا هم خوان با ارزش های دینی و مبانی اعتقادی اند. این ناهم خوانی و ضدیت هم در تباینات نگرشی سازندگان این برنامه ها با پیروان اندیشه های دینی ریشه دارد و هم از جهت دهی عامدانه و تخریبی سیاست ها و محصولات ماهواره ای توسط برنامه ریزان اردوگاه غربی بر علیه نظام اسلامی و خاستگاه ایدئولوژیکی آن سرچشمه می گیرد.
۳- اگرچه بخشی از برنامه های ماهواره ای از محتوایی مفید و قابل استفاده به طریق معقول و مشروع برخوردارند اما واقعیت این است که چنین برنامه ها و شبکه هایی کمتر مورد استقبال فراگیر قرار می گیرند. در واقع برنامه های نمایشی و هنری که غالبا محتوایی اخلاق ستیز دارند و در مرتبه بعد برنامه های خبری و سیاسی و تحلیلی که معمولا با بهره گیری از کار آمدترین روش ها و ابزارها تهیه و عرضه می شوند و مستقیم یا غیر مستقیم درگیر یک هماوردی مزورانه و مداوم با کلیت نظام اسلامی و ملت ایران می باشد، از بیشترین اقبال و استقبال در میان عموم مردم برخوردارند. ما در این مقال نه بر آنیم که به بررسی چرایی استقبال فراوان مردم ایران از برنامه های غیر اخلاقی و محتواهای ضد ارزشی دریافتی توسط دیش های ریشه سوز بپردازیم از همین رو در کندکاو چرایی این ماجرای نا میمون صرفا به ذکر یک مثال، یک سوال و یک نکته بسنده می کنیم.
مثال: ( برای درک بهتر واقعیت های موجود):
فرض کنید امروز اعلام شود که ساعت ۲ بامداد یک شبکه تلویزیونی ( ماهواره ای ) تصاویر و فیلم مربوط به شب اول عروسی فلان زوج جوان هنری یا ورزشی را که توسط دوربین های مخفی تهیه شده و شامل صحنه های خاص معاشقه و روابط زناشویی این زوج جوان می باشد پخش می کند!
سوال: شما فکر می کنید چند درصد از مردم ایران (و دنیا) برای مشاهده این تصاویر مستهجن و حریم شکن تا زمان موعود پلک برهم نمی نهند و با بی صبری آمیخته با اشتیاق به صفحه تلویزیون خیره می مانند؟!! .

آیا فکر نمی کنید که درصد شب زنده داران این شب به یاد ماندنی !! از تعداد بیدار ماندگان شب های پر قدر قدر فزونتر باشد؟! کاش اینگونه نباشد.

در مورد چرایی این واقعیت تلخ در یک عبارت می توان گفت: دلیل استقبال از چنین محتواهای نامبارکی عبارت است از هم خوانی این برنامه ها و محتوای آن ها با تمنیات شهوانی و خصایص حیوانی سرشت انسان که پاسخ گویی به آن ها اولا با احساس های خوشایندی همراه می باشد و ثانیا از رنج و مشقت تفکر و تالمات تامل و اندیشه ورزی و مصائب خویشتن داری، مستغفی و بی نیاز است.

برای بسیاری از ما چشم پوشی از خوردن سموم خوشمزه ای مانند نوشابه و پفک و چیبس و سوسیس و کالباس و …. علیرغم همه مضرات دمادم فراینده شان به دلیل احساس خوش حاصل از خوشمزگی شان امری محال می نماید! در چنین شرایطی شرط عقل و وفق خرد نتواند بود اگر کسی از چنین کسانی متوقع باشد که به حکم عقل و اخلاق تمکین کنند و از لذائذ طوفان گون و مردافکن شهوانی استغناء و بی نیازی پیشه نمایند و خوشایندیهای حیوانی بر آمده از گرایش به تماشای برنامه های مروج سکس و شهوت و کامجویی را نادیده بگیرند!! چنین توقعی با توجه به واقعیات موجود چندان معقول نمی نماید. شاید مثال بعدی به واقعیات تلخ ادعایی نگارنده، وضوح افزونتری بخشد.
بیایید این بار فرض را بر این بگذاریم که همان شبکه تلویزیونی فردا به اطلاع مردم برساند که به دلیل استقبال درصد کثیری از شهروندان از برنامه اختصاصی بامداد گذشته،گردانندگان شبکه مذکور تصمیم گرفتند دومین ویژه برنامه نمایشی تهیه شده توسط دوربین های مخفی را در شب پیش رو و در راس همان ساعت برای عموم مردم پخش نماید . این برنامه البته محتوایی متفاوت خواهد داشت و تصاویری از شب زنده داری و مناجات شبانه و حالات معنوی عارف شهیر و واصل مرحوم آیت اله العظمی بهجت (ره) را شامل می گردد. تصاویری که برای نخستین مرتبه لحظات ناب عرفانی و مکاشفه های معنوی آن مرد بزرگ را در معرض دید مردم قرار می دهد. و اینک یک سوال:
آیا درصد مردمی که برای دیدن این فیلم خاص تا دیر زمان بیدار می مانند با تعداد مربوط به برنامه شب قبل، قابل مقایسه خواهد بود؟ اگر آری و اگر نه از خود بپرسیم چرا؟

از نگاه نگارنده پاسخ روشن است یقینا تعداد بینندگان برنامه شب قبل با فاصله زیادی بیشتر خواهد بود زیرا حس لذت مشاهده صحنه های هم آغوشی یک زن و مرد جوان و همزاد پنداری مشاهده کنندگان با مشاهده شوندگان و نیز تحقق وضعیت و لذتی مشابه برای مشاهده کنندگان این صحنه ها در عالم واقع امری دم دستی، سهل الوصول و دست به نقد است اما درک لذت برآمده از یک مناجات خالصانه و امکان تجربه و تحقق عینی لذتی مشابه برای بینندگان نیازمند مقدمات و مرارت های شاید چندین و چند ساله باشد و هست. و چون چنین است بنابراین عجیب نیست اگر اکثریت مردم لذت نقد دم دستی را وا نهند تا سودایی خلسه ای شوند که فهم آن به هیچ روی با ظرفیت کم مقدار پیروان شهوت میسور ناید و مقدور نگردد. و این چندان رخداد غریبی نیست، هم چنان که کودک نو پایی اگر آب نبات دم دست را بر آب حیات دور دست مرحج دارد براو و کم خردی و خردی او خرده نمی گیریم .

از آن سو اما و با نگاهی ژرف تر این واقعیت دیرپای همیشه تاریخ بس عجیب می نماید که چرا از نوع انسان بیشترینشان حتی بزرگسالان پر ادعا و کهنسالان پر تجربه شان، فهم و درکی چونان نوپایان دل بسته آب نبات دارند و از درک لذائذ ناب آب حیات عاجزند؟ یعنی همان لذت و خلسه ای که فلسفه پیدایی و آفرینششان محسوب می گردد!! قاطبه ی ما مسافرانی را مانندیم که با هدف نیل به مقصدی والا گام در راه گذاشته ایم اما لختی بعد از حرکت دیده از مقصد بر گرفته و به راه و مهمان سرا و چاپارخانه دل داده و خیره مانده ایم . آب حیات داده ایم و آب نبات ستانده ایم و البته مشعوف و مسروریم!!
باری بگذاریم و بگذریم و ضمن آرزوی رجعت نوع انسان به اصل خود، ما نیز به موضوع اصلی این نوشتار بر می گردیم. گفتیم که به زعم ما دین و دیش ( با توجه به همه واقعیت های فعلی ) هویت و ماهیتی نا هم خوان دارند، زیرا دین تعین و تصویر و تفسیر امواج خدایی و اسمانی برای پاک زیستی انسان است، حال آن که دیش مجلا و بازتاب امواج ابلیسی است که فکر و فعل مشاهده کنندگان را به فساد اعتقادی و تباهی رفتاری و اخلاقی می کشاند.

فیلم ها و سریال ها و برنامه های تفریحی و هنری اش اخلاقیات را به مسلخ می برند و برنامه های سیاسی و خبری و تحلیلی اش افکار عوام الناس را مسخ می کنند و این هردو البته جستجو گران هدفی واحدند.

هدفی شوم بدین قرار: مردم ایران بویژه نسل جوان و نوجوانش به گونه ای دچار استحاله و خودباختگی شوند که به تمامی در مقابل نظام اسلامی قد علم کنند، نظامی که مدعی ترویج حیات دین مدار و توحیدی و منادی باز حضور شریعت در عرصه اجتماعی و سیاسی و شکل دهی زندگی فردی و جمعی وفق آموزه های دینی است.

مردم ایران باید به این باور برسند که آنچه مطلوب آنان است ( یعنی سبک فکر و فعل مادیگرای لذت محور و دین ستیز برگرفته از غرب ) با آنچه نظام اسلامی خواهان و در پی تحقق آن است ( یعنی : زندگی موحدانه اخلاق مدار و عدالت گستر و حق خواهانه و البته همراه عزت و توسعه و استقلال ) غیر قابل جمع اند، پس باید کاری کنند تا اتفاقی روی دهد. و این اتفاق شوم و کابوس وحشتناک همان است که چند روز پیش ازین منابع و مقامات صهیونیستی به وضوح به زبان آورده اند و گفته اند که:
(آمریکا و اسرائیل تصمیم گرفته اند تا برای مقابله با ایران و نظام اسلامی پروژه فروپاشی از درون را دنبال کنند). و اوج حماقت است اگر این نکته را فهم نکنیم که بخش مهمی (و چه بسا مهمترین بخش) ازمسیر تحقق این آرمان ابلیسی (فروپاشی نظام اسلامی) متوجه استحاله عقیدتی و نگرشی و استعمار و استحمار عامه مردم از طریق ماهواره و دیش و دیگر ابزارهای فرهنگی هنری می باشد .

به هوش باشیم دیش هایی که بر فراز پشت بام هایمان علم کرده ایم افکارمان را تخدیر می کنند و اندیشه هایمان را به مسلخ کج فهمی و خودگم کردگی می برند. خانه هایمان را ویران می سازند و خانواده هامان را به گنداب فساد و بی اخلاقی می کشانند. چشم اگر وا کنیم و توان دیدن اگر بر جای مانده باشدمان نشانه های این زوال و نیستی و تعفن را در خیابانها و کوچه ها و عروسی سراها و …. و حتی در خانه ها و اتاق هامان می بینیم! به این موارد توجه کنید:
نوجوانان و جوانانی که غالبا از بدیهیات آگاهی و بینش سیاسی بی بهره اند ولی از لزوم جدایی دین از سیاست می گویند. زنان و مردانی که مدعی دین و دینداری اند اما با عالمان دینی سرستیز دارند. پسران و دخترانی که با غیرت و عفت بیگانگی می کنند. کودکان و نونهالانی که بن تن و باربی قهرمانان دل و ذهن معصومشان گشته اند. چشم هایی که به ناموس مردم که اینک خیابان را با اتاق گریم و جایگاه عشوه گری و طنازی خلط کرده و لاجرم به طرز فجیعی خودآرایی می کنند، تا دور دست ها خیره می مانند. چادرهایی که از سر می افتند و چادری هایی که به جای تکریم توسط بی مایگان حقیر، تحقیر می شوند.

مانتوهایی که از بس کوتاه و تنگ گشته اند، به لباس شنا و حمام مانند شده اند. پسر کانی که به دختران شبیه ترند و دخترانی برای پسر شدن فقط موهای پشت لب و شارب را کم دارند. شلوارهایی که عامدانه و برای عفت ستیزی و لاقیدی و غیرت سوزی پاره پاره می شوند و احمقانه تن پوش بدن نمای نوجوانان و جوانان دختر و پسری می شوند که تقلید محض و مدگرایی کور گویی تفکرشان را به تعطیلات گاهی بی پایان فرستاده است تی شرت هایی از فاصله بین لبه ی پایینی آن ها!
و شلوارهای به پایین ناف و کمر رفته صاحبانشان اسافل اعضای بدن به نمایش گذاشته می شود و تو از این همه خرد گریزی و اندیشه سوزی مبهوت می مانی و گاهی برای ندیدن گندیها و گندکاری های به گنداب افتادگان شادمان، مجبور می شوی پلک ها را بر هم بفشاری و چشم ها را ببندی! و حجابی که قرار بود حجم بدن و زیبایی های جسمانی دختران و زنان (مردان و پسران)را بپوشاند، آن چنان به تنگی و ننگی و خفت گراییده که گاهی به نظر می آید صد کیلو چربی و دمبه را به زور و اجبار در داخل یک گونی پنجاه کیلویی چپانده اند و ………. از غربت نماز و روزه و صداقت، حسن خلق و امانتداری وظیفه شناسی و قانون مداری و ……. چیزی نمی گویم که گفتنش زیره بردن به کرمان را ماند!

راستی مارا چه شده است؟ راستی مارا چه می شود؟ این ها که آوردیم بخشی از واقعیات متن و حاشیه شهر و دیار کشور ما هستند. ( البته ما در این نوشتار صرفا روی مسائل منفی تمرکز کرده ایم و پر واضع است که آن چه آوردیم فقط موارد ناخوشایند را واگو می کندو معرف همه واقعیات جامعه اکنون ما نیست ) به هر روی در پیدایی و تداوم این نابسامانی ها قطعا عوامل پر شماری دخیل و موثرند و تحقیقا یکی از آن عوامل که کم اهمیت نتوانش شمرد گرایش عمومی به دیش و ماهواره و به عنوان نتیجه حتمی آن گریز از دین و دینداری است .
به امید فردا و فرداهای بهتر

انتهای پیام/

عضویت کانال تلگرام در سیاهکل

کلمات کلیدی :

دیش ماهوارهدیش.دین و دیشماهوارهمهدی کوچک پور
مطالب مرتبط

گزارشی از اولین ماهواره نظامی ایران/ اولین گام عملیاتی سپاه در حوزه فضایی با پرتاب نور

ردیه ای بر ردیه دکتر صادق زیباکلام!

کدام‌یک ایرانی‌ترند؛ کیروش یا کرباسچی؟!

تکریم منزلت بی‌خلل معلم

«حسام‌الدین» یا «حسام علیه الدین»؟!

چند کلمه با “بزرگی” که (از مردم ایران میترسد)!!!

دیدگاه ها

۳۲ ديدگاه قبلا اظهار شده است

  1. ماندگار گفت:
    2015-08-10 در 08:32

    ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات شما همکار گرامی ، ببینید زمانی که مسئولین فقط جنگ را نظامی فکر می کنند و به توصیه های رهبر معظم انقلاب توجه ندارند
    که قدرت ضربه زدن تهاجم فرهنگی بیشتر است از این بهتر نخواهد شد ایا می دانستید قوی ترین ماهوار ه دنیا برای تخریب فرهنگ ایران در حال گردش است و تجهیزات پیشرفته ماهواره به صورت رایگان در اختیار سود جویان ایران قرار می گیرد

     
    پاسخ
  2. مهدی کو چک پور گفت:
    2015-08-10 در 21:20

    با سلام و عرض ارادت به محضر همکار ارجمند.اولا از عنایتی که فرمودید ممنونم، ثانیا من بر خلاف نظر البته محترم شما فکر میکنم که گرچه نباید از وجود مشکلات بنیادی در عرصه کلان تصمیم گیری و تصمیم سازی فرهنگی غافل بشویم و این درد بزرگی است که هست!! اما هم زمان نباید از مسئولیت آحاد چامعه و خاصه قشر فرهیخته و تاثیرگذارش غفلت بکنیم.همه ما ما باید بهوش باشیم و هوشیار تا در جریان شبیخون فرهنگی مشمول واژه استحمار نشویم.ان شاءالله.یاحق.

     
    پاسخ
  3. رهگذر گفت:
    2015-08-11 در 01:05

    با سلام و خسته نباشید بنظرم یه سیم خاردار برداریم دور کشور بکشیم. عزیز برادر علم موهبت الهی است و خرافات ، شیطان پرستی است . ما در حرف اولیم و در عمل آخریم تمام شبکه های بانکی ، برق ، هواپیما ، شبکه تلویزیونی و… ما وصل به ماهواره است. شوخی بسه.

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-11 در 12:14

      با سلام و تقدیر از رهگذر عزیز و آقاحمید بزرگوار.عزیز رهگذر نمیدونم از کجای نوشته ی من چنین برداشتی که شما مطرح کردید قابل استنباطه؟!نقدی که فرمودید دقیقا مثل اینه که یکی از چاقوکشی و گرایش کسانی به این کار خطیر گله میکنه و اونوقت آن دیگری در جوابش میگه مگه نمیدونی تمام جراحیها با چاقو انجام میشه؟!!! نازنین رهگذر: لطفا دمی اندیشه کن و آنگه از این ره کن گذر . اما در جواب حمید عزیز:اولا نظرم این نبوده که بیشتر جامعه خدای ناکرده فاسد هستن،من خود در جستجوی راهم و راه نایافته ام هنوز.من را نرسد که دیگران را ره گم کرده بدانم.اما در همیشه تاریخ گرایش به زشتی ها آسانتر از پرهیز از آنها و استواری بر راه سخت تر از بیراهه روی بوده و هست.

       
      پاسخ
  4. حمید گفت:
    2015-08-11 در 09:43

    مقایسه خوبی بود.تهاجم فرهنگی نیز کاملا درست.ولی مسولیت و تقصیر کیست اختلاف تعداد بیننده دو برنامه احتمالی . انشاالله نظر شما بر این نیست که بیشتر جامعه فاسد است.درد را گفتید ولی راهکار درمان چه شد.باتشکر

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-11 در 16:41

      سلام به آقا حمید.بخشی از پاسخ شما رو در جواب به جناب رهگذر دادم.اما در مورد درمان دردی که مورد بحث ماست: فکر میکنم همین کاری که ما میکنیم حرکت در مسیر درمان باشه، به طور خلاصه برای مقابله با شبیخون فرهنگی لازمه اقدامات و مراحل زیر انجام بشه: ۱) باور این مسئله توسط آحاد مردم و مسئولین و متولیان.یعنی همه به این باور برسیم که از دشمن جزء دشمنی برناید.او این دشمنی رو گاهی در شلمچه و حلبچه و خلیج فارس و تحریم و تهدید اجرایی میکنه و گاهی هم به اقتضاء ضرورت سر از پشت بام خونه ها(دیش ها) و از اونجا هم در حریم دل و فکر ما و خانواده های ما.و ۲) سیاست گذاری و تدوین و اجرای برنامه های اندیشمندانه برای اقناع فرهنگی افراد و خانواده ها از یکسو وهمزمان توجیه منطقی مردم در این زمینه که برنامه های فرهنگی دشمن تا چه حد خطرناک و بنیان کن هستند و …………..

       
      پاسخ
  5. انتقاد گفت:
    2015-08-12 در 01:01

    چرا از دیش می ترسید؟ تکنولوژی هم خوب است هم بد ما باید فرهنگ استفاده را در چامعه اصلاح کنیم . باید اندیشه و فکر را اصلاح کنیم . نمی دانم چرا از تغییر و اصلاح می ترسیم . از این اندیشه های بسته و انتقاد نا پذیر متاسفم . اگر این قدر از دیش و امکانات جدید می ترسیم باید به خود و عملکرد خود فکر کنیم نه اینکه علم و تکندلوزی را یرکوب کنیم و جلویش را بگیریم . اگر اینطور باشد نیاید از اینترنت؛ موبایل ؛ تلویزیون ؛ تلگرام …… استفاده کنیم . یا اینکه هر چه برای ما و بنفع ما باشد خوب و بقیه بد… چرا برای رهمه چیز مردم تصمیم باید بگیریم ؟ چرا هر طور که ما قکر می کنیم درست است و هر چه غیر ما فکر می کند نادرست و با مانیست و دشمن ماست……

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-12 در 17:24

      سلام بر منتقد عزیز.برادر یا خواهر خوبم اولا انتقاد شرایطی دارد از جمله ی اصلی ترین این شرایط خیرخواهی و نیت دوستانه و اصلاحی نسبت به کسی هست که از او انتقاد میکنیم و این البته با رویه و روحیه پرخاشگری و اتهام زنی تفاوت دارد.از شما خواهش میکنم دوباره یادداشت مرا بخوانید.طرف صحبت من (دیش) بی جان به عنوان یک فنآوری نبود بزرگوار.من خواستم این نکته را ثابت کنم که براساس واقعیات فعلی و عینی(ونه تصورات ذهنی و خیالی) اولا در بیشتر موارد برنامه های ماهواره ای ماهیتی تخریبی دارند(هم تخریب اخلاق و هم تخریب اندیشه و استحمار فکر) ثانیا بیشتر استفاده کنندگان این ابزار از کارکردها و برنامه های مضر و مخرب آن استفاده میکنند.آیا شما منکر این واقعیت بدیهی هستید؟یه سوال ساده از شما: حقیقتا شما و اطرافیان و دوستان و دیگرانی که با آنها مرتبط هستید از ثمرات و ابزارهای برآمده از فنآوری مثل تلفن همراه و ایترنت و … بیشتر در مسیر درست و اخلاقی و علمی و مفید استفاده میکنید و میکنند و یا……….. لطفا با خود صادق باشیم و واقعیت ها را هر چند ناخوشآیند بپذیریم و در راه اصلاح نابسامانیهای فردی و جمعی بکوشیم.یاحق.

       
      پاسخ
  6. عادل گفت:
    2015-08-12 در 23:50

    آقای کوچک‌پور شما که از محتوای برنامه‌های ماهواره خبر ندارید که از آن ایراد می‌گیرید. به عنوان مثال بسیاری از شبکه‌ها داخلی ما که امکان مشاهده آن را با آنتن دیجیتال ندارید می‌توانید با ماهواره مشاهده کنید مانند ۳۰ شبکه استانی.
    بسیاری از برنامه‌ها جنبه علمی دارند و بسیاری جنبه خبری دارند.
    در همان خانه‌ای که خودتان مثال زدید مگر مطمئن هستید که آدم نابالغی در آن حضور داشته است؟ انسان بالغ خودش عاقل است و قدرت تشخیص خوب و بد را دارد.
    من فکر می‌کنم که شما اگر پای برنامه‌های ماهواره بنشینید فقط سراغ سریال‌ها و فیلم‌های آنچنانی بروید.
    شاید در نگاه شما ماهواره ابزار فساد باشد ولی در نگاه ما ماهواره وسیله ارتباطی و سمبل تکنولوژی و علم است.
    ماهواره فقط یک ابزار است و این ما هستیم که باید راه درست استفاده کردن از آن را یاد بگیریم. به نظرم کسانی که ظرفیت استفاده از آن را ندارند از آن دوری کنند بهتر است ولی فراموش نکنیم که ما نمی‌توانیم برای دیگران تصمیم بگیریم.
    برادر من ارشاد کن، اصلاح کن ولی جای دیگران هیچوقت تصمیم نگیر و یادت نرود که «نمی‌توان مردم را به زور به بهشت برد»

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-14 در 22:30

      سلام به (عادل) عزیز.امیدوارم برخلاف عدم دقتی که در اصل نوشتار داشتید، لطف بفرمایید پاسخ ارسالی رو با دقت و انصاف بیشتری مطالعه بفرمایید.۱)اینکه با دیش میشه از بقیه شبکه های داخلی استفاده کرد ربطی به محتوای نوشتار من نداره۲) فرمودید خانه ای که از آن مثال زدم سرپرست بالغی دارد که خودشون میدونن و میتونن که چه جوری از ماهواره استفاده کنن،در جوابتون میگم که برنامه های ماهواره ای وسیله ای کارآمد در مسیر تحقق استعمار نو و استحمار(ببخشید به معنای ….) (خودتون ایشالله معنی شو میدونید)عامه مردم هستن.کاملا بدیهی و قابل فهمه که قاطبه مردم عادی از بصیرت و آگاهی لازم برای تشخیص بهنگام و به دنبال اون اتخاذ رویه و سازوکار مناسب برای مقابله برخوردار نیستند.یک مثال و سوال: بسیاری از نوجوانان و جوانان سیگار میکشند و مشروب میخورند و …..آیا همه اینها نابالغند و یا سرپرست بالغی (به مفهومی که شما میفرمایید)بالا سرشون نیست؟بلوغ عقلانی سطوح متفاوتی داره نازنین.۳) فرمودید اگه من پای برنامه های ماهواره ای بنشینم سراغ برنامه های آنچنانی میرم.در جواب این قسمت فقط دعا میکنم که تصورتون درست نباشه۴) اما شما ماهواره رو سمبل علم و تکنولوژی میدونید، کاملا درسته.ماهواره از مصادیق فنآوری پیشرفته محسوب میشه، به نظر شما بمب های هیدروژنی و شیمایی و اتمی و تولید ادوات نامرئی جاسوسی و ….به سطح بالای فنآوری نیاز ندارن؟آِیا شما اینها رو هم صرفا به دلیل پیچیدگیشون و بدون توجه به نوع کارکردشون تایید میکنید؟۵) لطفا از خودتون بپرسید چرا سردمدارن اردوگاه سود محور سرمایه داری برای تولید و راه اندازی شبکه های ماهواره ای این همه دست و دلبازی میکنند و به بازدهی اقتصادی آنی انها فکر نمی کنند؟ لابد از نوع دوستی و کمک به احیای حقوق بشر؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       
      پاسخ
  7. مرد دیلم گفت:
    2015-08-13 در 01:59

    با سلام ، آقا جان تو به مردم جی کار داری؟تو مگه نعوذ بالله پیغمبری؟ هر کسی رو تو گور خودش میذارن!!! هر کی باید جواب گناهان خودش رو بده

     
    پاسخ
  8. آریوبرزن گفت:
    2015-08-13 در 14:58

    درود-دردهه شصت خورشیدی داشتن ویدئو وفیلم مربوط به ان جرم بود-اما همچنان برتعداد خریداران ویدئو بیشتر میشد-در داخل کشور هیچ تولید ویدئویی نبود-بناچار مردم محصولات خارجی نگاه میکردند-جوانان ان دهه چندنفرباهم جمع شده وپول توجیبی خود راروهم میذاشتن وویدئو اجاره میکردن با چند تا فیلم که معمولا دربین این فیلمها حد اقل یک یا دو فیلم پورنوگرافی هم بود سپس دنبال خانه کسی میگشتن که بتونن شب تا صبح اون فیلمها رو نگاه کنن.فقط فیلم نگاه کردن نبود-دود کردن سیگار-حشیش-خوردن مشروب و یا تریاک کشی هم در کنار ان دیده میشد و همه اینهابدور از چشم والدین نشان صورت میگرفت-اما همچنان ویدئو جرم بود-تا اینکه دولت درصدد برامد محصولات ویدئویی کشور را ارتقا ونیز محصولات خارجی را با نظارت دوبله و پخش کند و بدنبال ان ویدئو کلوپها گسترش یافت-ویدئو دیگر جرم نبود-جوان در خانه خود و با والدینش به تماشای محصولات فرهنگی مینشت والبته که از دود سیگار و حشیش و….نیز خبری نبود-اقای کوچک پورکدام حالت برای مردم بهتر بود؛بهتر نیست که دولت دائر کردن تلویزیون های خصوصی را مجاز اعلام کند که علاوه بر اینکه برای هزاران نفر اشتغال فراهم میشود اعم از صدار بردار.فیلمبردار.سناریست.خبرنگار.موزیسن و اهنگساز.مجری و شومن.گویند گی.دوبلور.تدوین.تهیه کننده.کارگردان.نودال.پخش.ترابری.و ده ها نوع شغل مرتبط با ان و مهم اینکه در بخش خصوصی رقابت ایجاد شده و شبکه های خصوصی بدنبال ایده های نو وهر چه بهتر شدن کیفی برنامه ها خواهند بود و این امر موجب ارتقا سطح کمی و کیفی تلویزیونی در کشور شده و فرایند تماشای ماهواره به خودی خود از رونق میفته-شاید در جواب بگوئید ما چندین شبکه تلویزیونی داریم-ولی در پاسخ باید گفت که برنامه های ارائه شده توسط انان همگی کلیشه ای خسته کننده-تکرار مکررات و سلیقه افرادی خاص برای مخاطبین خاص است نه همگانی.پس بناچار سلایق مختلف رو به ماهواره می اورند۰شما هرگز نمیتوانید سلیقه خود را بر دیگری تحمیل کنید در ثانی خونه ای که ماهواره دارد حتما بزرگتری دارد که بذ وخوب بودن برنامه ها را تشخیص دهد.همچنین برنامه ماهواره ای که روابط نامشروع را نشان میدهد ؛خوب بودن انرا برای مردم بیان نمیکند بلکه در ادامه؛ زشت و قبیح بودن این اعمال را گوشزد میکند به عقیده من تا زمانی تاسیس شبکه های تلویزیون خصوصی در کشور ازاد اعلام نشود تب ماهواره همچنان جاریست مثل ویدئوی دهه شصت.سپاس

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-14 در 23:24

      سلام به جناب (آریو برزن).ممنونم از توجه و عنایتی که فرمودید.در دیدگاه که طرح کردید نکاتی وجود دارد به شرح زیر:۱) در دهه ۶۰ جوانها با محدودیت قانونی تماشای ویدئو مواجه بودند…….به همین دلیل خلافهای دیگری هم انجام میشد، اما وقتی ویدئو قانونی شد اون مشکلات هم حل شدند.جواب من:اولا اعتیاد و دیگر ناهنجاریها در دهه ۹۰ قطعا هم از نظر کمی وهم از نظر کیفی خیلی اسفناکتر از دهه ۶۰ مورد اشاره شماست۲)اینکه آیا دایرکردن شبکه های خصوصی راهکار مقابله با مشکل ماهواره هست یا نه بحث مفصلی هستش که مجال دیگری طلب میکند.اجمالا اگه فیلم های گیشه محور میتونن و تونستن باعث ارتقاء فرهنگی بشن احتمالا تلوزیون خصوصی هم میتونه با ماهواره مقابله کنه.اما دوست عزیز: این که همه برنامه های تلوزیون کلیشه ای و تکراری هستن احتمالا قضاوتی غیر منصفانه باشه.بعید میدونم دلیل اقبال از برنامه های ماهواره ای سطح بالاتر کیفی و فنی اونا باشه.هم من و هم شما میدونیم که این ادعا درست نیست.البته هماهنگی برنامه های ماهواره ای با سلایق چهت داده شده وفق ارزشهای لذت محور و سکس مبنای عامه پسند غربی حرف درستیه! به مثالی که در متن آوردم دقت بفرمایید.۳) این که فرمودید شبکه ماهواره ای با نشان دادن روابط و صحنه های مستحجن میخوان به بینندگان زشتی این امور رو اثبات بکنن!!واقعا چی باید یگم در این باره؟ دوست عزیز در کشورهایی که این برنامه هارو میسازن الان ازدواج همجنس گراها رو قانونی کردن و بسیاری از کثافت کاریهای دیگه اونوقت شما!! لطفا ادندکی تفکر و تامل.

       
      پاسخ
  9. مهدی کو چک پور گفت:
    2015-08-14 در 17:48

    سلام به مرد دیلم.من بلانسبت وجود شریف شما غلط میکنم که چنین ادعای بزرگی داشته باشم.اما آقای ان شاءالله تا همیشه محترم کسی که از آموزه های پیامبر روشنی فروز حداقل آگاهی رو داشته باشه نمیگه (تو به مردم چکار داری؟!!!!) اونی که شما میگید هیچ نسبتی با شریعت برتر اسلامی نداره. همه ما در قبال هم مسئولیم دیلمی مرد عزیز.در ضمن شما هم اگه به مردم کاری نداشتید زحمت خوندن و طرح نظر برای نوشته منو که یکی از مردمم به خودتون نمیدادید.

     
    پاسخ
  10. یکشهروند گفت:
    2015-08-14 در 18:43

    مرد دیلم معلوم است که مرد دیلم نیستی واین اسم جعلی است در طول بیش از ۱۴۰۰ سال که از ظهور وطلوع دین اسلام می گذرد چهارده معصوم وچهار نواب خاص امام زمان عج وبیش از صدها دانشمند وعلمای دین ومجتهدین هدفشان ترویج دین اسلام ودعوت مردم به نیکی و دوری از پلیدی بوده است هرچند ماموریت معصومین با علما با هم فرق دارد وهدف مقایسه نیست واین که یکی از واجبات هر مسلمان که شهادتین گفته امر به معروف ونهی از منکر می باشد وکسی که این واجب را با داشتن شرایط انجام ندهد گناه نموده است بیشتر به اهمیت ان پی می بریم
    مرد دیلم نکنه از کوه قاف امده ای جملات نوشته شده خود را یکبار بخوان معنی جمله تو این است که در جامعه هرکس هر کاری نمانجام داد گناه نمود مال مردم خورد دزدی نمود و…….کسی نباید حرفی بزند و او را از انجام این عمل باز بدارد در هیچ یک از ادیان نیز ما چنین جملاتی نداریم حتی زرتشت که معتقدیم دینش اسمانی نیست مردم را به گفتار نیک پندار نیک ورفتار نیک دعوت می نمود وما در مکتبهای لائیک هم نداریم که هر شخصی در جامعه هر کاری انجام داد هیچ کس نه باید نصیحت کند ونه نهی کند وفقط پیامبر می تواند هدف علما ودانشمندان دیلمی مانند کوشیار -سلار – مهیار -…چه بوده است تو خودت را مرد دیلم می دانی?
    اگر در جامعه هرکس کار خودش را بکند ودیگران کاری به کارش نداشته باشند که در جامعه هرج ومرج پیش می ایدودر آن موقع هم خودت هم ضرر خواهی نمود .
    چرا واهمه داری از اینکه دوستمان که در زمینه جامعه شناسی از اساتید می باشد با دلایل ومدارک اثرات مخرب ماهواره را بیان نموده اینچنین بر اشفته ای. خیال نمودی همین فردا تمام ماهواره ها از خانه های مردم جمع اوری خواهد شد .

    اگر دلایل ومدارکی داری که نشان دهنده اثرات مخرب ماهواره نیست وماهواره تاثیری بر دین واخلاق وسبک زندگی و…مردم جامعه ما ندارد بنویس تاماهم نسبت به مزایای ماهواره اگاه شده وفردا ما هم یک ماهواره بر پشت بام خانه مان نصب کنیم……………………………..؟

     
    پاسخ
  11. دو شهروند گفت:
    2015-08-16 در 01:13

    مگر ماهواره درباره ترویج و استعمال مواد مخدرو بسیاری ازموضوعات دیگرهم برنامه هایی دارد که اینچنین رواج آن در جامعه رو به افزایش است؟! آقایان بسیار متاسفم که اینقدر سطحی به موضوعات نگاه می کنید. جناب آقای کوچک پور ،غیرت فقط در موردابتذال نیست .ریا و تزویر ، عوامفریبی ،دزدی و… نیز در یک جامعه می تواند زندگی اجتماعی افرادرا به سوی انحطاط سوق دهد . نمی دانم که آیا برنامه های ماهواره باعث شده که در کشورما………………..؟

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-23 در 17:10

      به (دو!!!شهروند) عزیز سلام میکنم.شما در انتقاد از من نوشته اید که (مگر ماهواره در مورد استعمال مواد مخدر و …برنامه ای دارد که….)و نهیتا مرا به سطحی نگری محکوم فرموده اید.اما پاسخ شما: من متنی را قلمی کردم که موضوع آن مشخص است و قابل بررسی منطقی.ممنونتان میشوم اگر بفرمایید که در کجای نوشته من همه مشکلات به ماهواره نسبت داده شده و یا گادعا شده که مشکل جامعه امروز ما فقط ماهواره و ابتذال برخاسته ار آن است؟ دوست عزیز انتقاد قواعدی دارد.من دائره المعارف مشکلات کشور را ننوشتم که شما برآشفته میگویید مگر مشکلات دیگری در این کشور وجود ندارد.البته که مشکلات فراوانی مردم و مسئولین را آزار میدهد.من در این نوشتار به طرح اجمالی یکی از آنها پرداختم.شما هم که مدعی نگرش عمیق و نگاه بلند هستید از مشکلات دیگر بنویسید.ضمن آنکه اگر بقیه یادداشتهای مرا لااقل در همین سامانه مطالعه کرده باشید احتمالا متوجه میشدید که قضاوت شما چندان هم منصفانه و منطقی نیست.قطعا مشکلاتی مانند فساد و اختلاس و قانون گریزی و دروغ و اتهام زنی و… مشکلاتی چندبعدی و ذو ابعادند که باید در جای خود مورد توجه قرار گیرند.گر مرد رهی بسم لله.

       
      پاسخ
  12. انتقاد گفت:
    2015-08-16 در 11:39

    با سلام . اگه شما می خواهی امر به معروف و نهی از منکر انجام دهید کار بسیار نیکویی است. ای کاش نسبت به همه مسایل مردم و جامعه حساس باشید نه به چیزهای که شما خوششتان می آید.مشکلاتی که که مدتها در جامعه بیداد می کند . مثل اختلاسها؛ بی کاری ، رشوه ، بی عدالتی ، زمین خواری ، دزدی ،، دروغ گویی ، فقر ، فساد، فحشا آیا در همسایگی شما نمی بیند، آیا در شهر نمی بینید، آیا در کشور نمی بینید. چرا سکوت می کنید، چرا امر به معروف نمی کنید، چرا نهی از منکر نمی کنید. این افکار شما موجب پیدایش داعش و داعشها شده که از بمب های اتمی و شیمیایی و….. بدتر است ، چرا به مردم ………. شما چون مشکلات اقتصادی ندارید شکمتان سیر از در بایهای که خوششتان می آید امر به مغروف می کنید مشکل مردم و جامعه خیلی بیشتر از اینها است . بیاید روراست باشید . ……….

     
    پاسخ
  13. یکشهروند گفت:
    2015-08-16 در 23:46

    در جواب افرادی که کامنت گذاشته اند باید گفت کسی نیست که از برنامه های ماهواره خبر نداشته باشد وبه یقین همسایه اش ویا فامیل نزدیکش دارند.
    ثابت شده است که بیش از ۸۰ درصد از مردم برای دیدن فیلمها وعکسهای …دنبال ماهواره می روند ودر یک نظر سنجی که از کاربران اینتر نت انجام شده بود در ایران مشاهده گردید که فقط زیر ۱۵ در صد از مردم از اینتر نت استفاده بهینه نظیر خبر ومطالب علمی و…استفاده کرده وبقیه بخاطر مسائل حاشیه ای نظیر دانلود عکسها وفیلمهای هنر پیشگان انطرف اب و…می باشد
    متاسفانه مردم ما استفاده درست از اینترنت وماهواره و…را یاد نگرفته اند ویا نمی خواهند یاد بگیرند با توجه به تاکید معصومین وعلمای دین بر رعایت بهداشت ونظافت هر روزه شاهد ریختن اشغال در معابر وبیرون منازل هستیم .همین تلفن همراه وفضای مجازی روزی نیست که در صفحات مجلات وروزنامه ها ودر سایتها وخبرگزاریها از کلاهبرداری اینتر نتی خبری نباشد حتی از زندانها با تلفن همراه حسابهای مردم را خالی می کنند ایا در کشورهای دیگر هم مثل ما استفاده می کنند که جواب منفی است
    دوستی که نوشته اند مردم را با زور نمی توان به بهشت برد این جمله اشتباهی است از هرکسی باشد واین جمله دنباله هم دارد ما نباید راه جهنم را برای مردممان هموار کنیمو وظیفه آحاد جامعه است تا می توانند مردم را از زفتن به جهنم باز دارند که فلسفه دعوت پیامبران وائمه باز داشتن مردم از جهنم بوده است
    همه ما مسئول احاد جامعه هستیم جامعه مثل کشتی است که ما وظیفه نداریم جایی که نشسته ایم سوراخ کنیم واگر سوراخ شد همه غرق خواهیم شد .
    اگر امروز فرزند همسایه مان معتاد شد ویا به انحراف کشیده شد فردا نوبت فرزند ماست نمی توانیم ادعا کنیم که خودمان وخانواده مان حاشیه امنی داریم .
    در جواب اریوبرزن که عصر حاضر را انفجار اطلاعات وارتباطات میگویند و کشورهای پیشرفته در جهان هستند که دهها برابر وشاید صدها برابر از نظر فن اوری وارتباطات از کشور ما جلوتر هستند ولی یکپارچگی وتجانس خانوادگی را حفظ نموده اند هنوز با همه پیشرفتها در کشور ژاپن مادر بزرگها وپدر بزرگها با نوه ها در یک خانه زندگی می کنند هنوز مردم کره به اعتقادات وفرهنگ قدیمی وفادارند مردم هند هنوز لباس ساری را فراموش نکرده اند ولی مردم کشور ما چگونه اند در کوچه وخیابانها هر روزه شاهد هستیم که گسترش ماهواره باعث شده است جوان لباسهای پاره پوره را به عنوان مدل انتخاب کند موهای انچنانی ونصف بطرف بالا ونصف بطرف پایین هر روزه مانتوهای دختران ما در حال کوتاه شدن است -شلوارهای فاق کوتاه که نیمی از اندام پسران ما برهنه است وارایش پسران جامعه ما که بایستی مردان رزم روزگار باشند شبیه دختران در اورده اند و………..که همه اگر درست نباشد بیش از ۸۰ درصد اثرات ماهواره می باشد
    در مورد دهه شصت که در مورد ویدئو نوشته اند شاید خیلی از این دوستان ان دهه را ندیده اند وفقط شنیده اند ولی ما به عینه دیدیم حتی زمان قبل از انقلاب را که در همین شهر دانش اموز بودیم .هر کدام از وسایل ارتباط جمعی کار کرد واثرات مخصوص به خود را دارد اثرات ماهواره با اینتر نت و ویدئو و…خیلی باهم تفاوت دارد شما مثال زده اید که در گذشته بخاطر اینکه ویدئو جرم بود مخفیانه گرفته وباهم نشسته ومشروب می خوردند و….برنامه نگاه می کردند .ایا فقط در شب نشینی با ویدئو این خلافها وجود داشت در خیلی از شب نشینیها این منکرات بود وفقط اثر ویدئو نگاه کردن نبود
    فکر می کنید با حضور ماهواره شب نشینیها کم شده است امار ازدواجهای سفید در کشور بالاست از ازدواجهای موقتی وصوری چه میدانی .امار خانه های مجردی در کشور روبه فزونی است این سبک زندگی مجردی وازدواج سفید و….را چه کسی برای جوانمان اموزش داد این سبک لباس پوشیدن و…..راچه کسی باعث شد .
    در گذشته اگر دنبال ویدئو می رفتند دور از چشم پدر ومادر بود وحداقل شرم وحیایی داشته وپدر می توانست در لفافه خودش را به بی خبری زده وجوانش را نصیحت کند ولی حالا چطور ؟
    فرزندی که در اوج بلوغ جنسی می باشد و در حضور پدر و مادر و برادر و خواهر به فیلمهای ماهواره ای نگاه میکند که دختر وپسر همدیگر را در اغوش کشیده و…ویا تبلیغ اجناس لباس زیر زنانه را می کند ویا در تبلیغاتش همه بی حیایی وترویج فساد و….است ایا این پدر ومادر می توانند فرزند را نصیحت کنند در صورتی که تابوی حرمتها در خانواده شکسته واحترام از بین رفته ولاقیدی رواج پیدا کرده و..
    شما نوشته اید که با اموزش روابط نامشروع بدیهایش گفته می شود واز ان طرف اعتقاد داریم که هر چه در موردش بد گفته شود مردم به ان کشش پیدا می کنند که تناقض نوشته های شما ودوستان است .
    باتوجه با اینکه سن بلوغ در جامعه کاهش پیدا نموده واز طرفی سن ازدواج بالا رفته وبه بیش از ده سال رسیده واین وقفه طولانی طبق نوشته جامعه شناسان اثرات مخربی بر فکر وذهن نوجوان دارد به خصوص که در این سن فیلمهای مستهجن و…را مشاهده کند
    این مطلب را که نوشته ای فیلمهای شبکه ها تکراری شده تا حدودی موافقم وشما نوشته ای که خانه بزرگتر دارد در جامعه ای که در اوردن لقمه نان بیشتر وچشم وهم چشمی باعث شده اکثر زنان ومردان جامعه در بیرون از خانه کار کننند وخانه ققط تبدیل به خوابگاه شود و پدر حوصله شنیدن درد دل فرزندان را ندارد و مرد و زن اکثرا در بیرون از منزل هستند و تاسفبار تر از اینکه فرزندان بیشتر از پدر ومادر از رمز و راز کار کردن با ماهواره را بلدند و پدر و مادر کمتر از کانالهای ماهواره ای خبر دارند این خطرات بیشتر نمایان می شود و در نبود پدر و مادر هر کانالی را که دوست داشته باشند انتخاب می کنند. و این یعنی گذاشتن کبریت و بنزین در کنار هم که هیچ عاقلی سفارش نمی کند و نمی تواند ادعا کند که خطرناک نیست.

     
    پاسخ
  14. خادم الحسین گفت:
    2015-08-17 در 21:23

    جناب کوچک پور شما مگه جای قاضی نشسته ای که حکم صادر میکنی شما اصلا معنای ماهواره را نمی دونی می دونی توی همین برنامه ماهواره ای شبکه قران دارد که ۲۴ساعته درحال پخش میباشد وهمچنین شبکه های اموزنده دیگر با یک دستگاه سی دی هم می شود برنامه های تخریبی نگاه کرد که۱۰۰درصد درخانه شما هست ایا من می توانم بگم که شما با دستگاه سی دی فیلم سکس نگاه مکنی که به مردم میگی ماهواره محتوای غیر اخلاقی دارد وشبکه های مبتذل دارد ایا شبکه قران مبتذل میباشد بستگی به نوع استفاده دارد هرکه شعور دارد می تواند درست استفاده کند شما این نصیحت را به مسولین بالا بکنین که خون مردم را در شیشه می مکند

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-23 در 13:18

      سلام به دوست عزیز نادیده ای که نام زیبای(خادم الحسین)(ع) رو برای خودشون انتخاب کردن.منو متهم به قضاوت کردید و بعد بلافاصله حکم صادر کردید که (من اصلا معنای ماهواره رو نمیدونم چیه)و استدلال کردید که چون ماهواره شبکه ۲۴ ساعته قرآن داره پس چیز خوبیه!!!!جناب خادم الحسین اگه امام حسین(ع) هم مثل شما و اون هفتاد هزار نفر سپاه یزید از نعمت بصیرت بی بهره بود قطعا امام آزاد اندیشان نمیشد.دوست عزیز: حتما واژه استعار رو فراوون شنیدید ولی کاش یه بار در باره معنی این کلمه فکر میکردید.حتما میدونید که کج فهمی مردم خون به دل امام علی(ع) کرد.چیزی در مورد قرآن برسر نیزه کردن سپاه معاویه و حماقت تا الآن دنباله دار خواج شنیده اید؟امام حسن(ع) مظلوم را کج فهمی امتی مظلوم کرد که مسلمان بودن و مدعی تدین. امام حسین(ع) را کسانی به شهادت رسوندن که متوجه مکر و حیله گری دشمنان نشدن. امام خمینی بزرگ را احمق هایی که لباس روحانیت بر تن داشتند ملحد و …خواندند.خادم الحرمین عربستان هم علنا برای عیاشی به سواحل فرانسه اردوکشی میکند. داعش بی هویت پرچم رسول الله(ص) در دست دارد و ….. شما و دیگرانی مانند مرد دیلم هم بدون اینکه از بدیهیات سیاستهای مزورانه دشمنان دین و آیین و میهن مطلع باشید وبدون استنباط درست از محتوای یادداشت (دین و دیش) آشفته شده از فضائل ماهواره حرف میزنید.دوست خوشنام، انتخاب نام (خادم الحسین)با سطح اندیشه و بینش شما جور در نمیاد.

       
      پاسخ
  15. مرد دیلم گفت:
    2015-08-18 در 00:39

    با سلام خدمت شهروند و آقای کوجک پور ، مطمنا پس شما خودتون دارید که آثار مخرب آن را می دانید، بله من مرد دیلم هستم همان مردان دیلمی که در صداقت و یک رویی زبان زد بودند، نه مثل شما پشت نقاب، زمانی میتوانی امر به معروف و نهی از منکر کنی که خودت نداشته باشی! اگه نداری ماهواره از کجا میدونی برنامه هاش مخربه؟؟؟

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-23 در 13:26

      با سلام به (مرد دیلم).اسمتون از رسمتون خیلی بزرگتر به نظر میاد. با نوع استدلالی که شما آوردید میشه این نتایج رو ردیف کرد:(ضمن عذر خواهی از مصادق نام برده شده زیر)) ۱)همه کسانی که میگن دزدی بده، خودشون دزدن!۲) همه متخصصین درمان اعتیاد خودشون معتادند!!۳) همه روانشناسان و پزشکان خودشون مریض و محتاج در مانند !!! و ………متاسفم و دیگر هیچ.

       
      پاسخ
  16. عادل گفت:
    2015-08-18 در 13:15

    جناب یکشهروند
    خدا در قرآن می‌فرماید «لا اکراه فی الدین قد تبیّن الرّشد من الغیّ…؛ در قبول دین، اکراهی نیست، زیرا راه درست از راه انحرافی، روشن شده است…».
    خدا به ما اجازه نداده کسی را به زور به بهشت ببریم یا به زور از رفتن به جهنم بازداریم. راه سعادت و سقوط هر دو مشخص است. وظیفه ما شناساندن این راه‌ها به مردم است.
    همانطور که اکثر دوستان تأیید کردند، ماهواره هم می‌تواند ابزار پیشرفت باشد و هم ابزار فساد. وظیفه ماست که جنبه‌های منفی آن را به جامعه بیاموزیم. در قیامت هم از همه ما سوال می‌شود که آیا وظیفه خود را به درستی انجام دادی؟
    در این مقاله ماهواره را به طور کلی ابزار فساد می‌داند و هر کس را که ماهواره داشته باشد فاسد می‌شناسد.
    در قیامت از همین دوستان هم سوال می‌شود که چگونه بدون آگاهی از نحوه استفاده و بدون شناخت افراد به قضاوت آنها می‌پردازید؟
    امروز به ماهواره گیر می‌دهید و اگر ماهواره نباشد به اینترنت گیر می‌دهید و اگر اینترنت هم نباشد به فیلم‌ها گیر می‌دهید و اگر همه اینها هم نباشد به چیزهای دیگری گیر خواهید داد.
    در دنیای امروز با این حجم بسیار بالای ارتباطات و انتقال اطلاعات، نمی‌توان جلوی ابزارها گرفت پس بهتر است برنامه‌ریزی را بر روی محتوا و ماهیت برنامه‌ها قرار دهیم نه اینکه هر روز به ابزارها گیر دهیم.
    امروزه پیشرفته ترین ماهواره‌های جهان برای استفاده انسان در جو زمین می‌گردند. این اختیار انسان است که چگونه از این ابزار استفاده کند؛ برای رفتن در چاه یا برای گام برداشتن در مسیر توسعه؟
    مشکل آموزش‌های که در سال‌های اخیر به آن پرداخته می‌شود این است که اکثر کسانی که به آموزش می‌پردازند، با اصول آموزش آشنا نیستند و صلاحیت آموزش دادن را ندارند. دوم اینکه با فرضیه‌ای غلط به آموزش می‌پردازند، در حالی که طرفداران ماهواره با چند کلمه و چند جمله عقلانی به راحتی جامعه را به سوی خود می‌کشند. سوم اینکه نوع نگاه در اینگونه آموزش‌ها بیشتر از اینکه متوجه تعلیمات و افراد باشد، از روی تنفر از ماهواره است.

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-23 در 17:33

      آقا عادل سلام.به شما و همه دوستانی که بدون منطق مدعی شدند که من در مورد دیگران حکم صادر میکنم ویا قصد دارم به زور کسی را به بهشت ببرم و یا از جهنم نجات بدهم ،باید عرض کنم که اولا من اگر بتوانم خودم را در دایره عنایات حضرت دوست حفظ کنم کاری کرده ام کارستان و ثانیا نه سامانه(در سیاهکل) تابلوی اعلانات نیروی انتظامی محسوب میشود و نه نوشتار من بخشنامه صادره از فلان ارگان نظامی و انتظامی.من هم نه مامور گشت ارشادم و نه … و اصولا به برخوردهای قهری در مسائل فرهنگی از بیخ و بن اعتقادی ندارم.و درست به همین دلیل بوده که در این مقوله فرهنگی طرف صحبتم را عامه مردم انتخاب کردم و سعیم برآن بوده با روشی معقول و منطقی در مورد عواقب سوء یک سطحی نگری بنیان برافکن در عرصه اعتقادی و تربیتی به هموطنانم که سخت دوستشان میدارم هشدار بدهم.بنابراین اگر عزیزی در رد دیدگاه مطرح شده حرف حسابی دارد: این گوی و این میدان.این که آیه ای قرآن اعظم را نقل کردید که در پذیرش دین اکراه و اجباری نیست حرف دل و درد دل من نیز دقیقا همین است برادر. پذیرش دین روشنی و صفای دل میخواهد و قدرت اندیشه ورزی. واینجا هم میدانی است برای تلاقی اندیشه ها و تکامل افکار.اگر دین را محققانه می پذیرفتیم یقینا نگارش نوشتاری با عنوان (دین ودیش) و این همه توضیح واضحات ضرورتی نداشت، ولی ………..

       
      پاسخ
  17. مهدی کو چک پور گفت:
    2015-08-23 در 17:40

    سلام.از همه دوستانی که در نقد (و یا احتمالا تایید) یادداشت (دین و دیش) اعلام نظر فرموده و می فرماینداولا تشکر میکنم و ثانیا از همه شون خواهش میکنم از کلی گویی و طرح شعاری مطالب امتناع فرموده و اگر انتقادی مطرح میفرمایند منطبق با محتویات نوشتار باشد.

     
    پاسخ
  18. یکشهروند گفت:
    2015-08-27 در 00:49

    در جواب بانام مستعار انتقاد که نوشته اید کاشکی نسبت به همه مسائل جامعه حساس باشید .شما چه می دانید که افراد انتقاد کننده از ماهواره چقدر نسبت به مشکلات ومعضلات جامعه حساس هستند .چقدر از انها شناخت دارید .شما از کجا می دانید که در مورد فساد ورشوه واختلاس و…انتقاد نکرده ایم ومطلب ننوشته ایم ودر محافل ومجالس در مورد این مشکلات صحبت نکرده ایم ویا امر به معروف ونهی از منکر نکرده ایم .شما اگر اطلاعی نداری وشناختی نداری نباید کسی را متهم کنی.
    در جواب مرد دیلم
    انواع واقسام برنامه های ماهواره ای در مورد سبک زندگی -سیاسی-مذهبی -فیلمهای سینمایی-…در فضاهای مجازی واینترنت ومطبوعات و…مورد نقد وبررسی قرار میگیرد .خیلی از برنامه های ماهواره ای را در اینترنت هم می توان مورد مشاهده قرار داد وبنده حقیر چندان بی اطلاع از برنامه های ماهواره ای نیستم ودر بین اشنایان وفامیل افرادی هستند که ماهواره دارندومن اثرات مخرب ماهواره را بر اعتقادات دینی وباورهای مذهبی -سبک زندگی خانواده هایی که ماهواره دارند را به وضوح مشاهده کرده ام .خودم ماهواره ندارم ودوست ندارم که خانواده ام مثل این خانواده ها باشند .
    اثرات تخریبی ماهواره هم بر سبک زندگی وفرهنگی خانواده تاثیر گذاشته وهم بر باورهای مذهبی واعتقادات وسیاسی .شبکه های ماهواره ای هدفشان تخریب بنیانهای خانواده وهجوم به باورها ی مذهبی ومقدس وساختار شکنانه است وایجاد شبهه در تفکرات اعتقادی وسیاسی ومذهبی افراد به خصوص افراد نا اگاه است .
    ۱۳ شبکه ماهواره ای فقط در مورد مرجعیت واعتقادات مذهبی در حال فعالیت هستند که از انگلیس ودیگر کشورها وخانواده ایت ا…شیرازی برای مردم پخش می کنند واستفاده از روحانیون در باری که اعتقادات مذهبی جامعه را به مسخره می گیرن واز اسلام چهره ای داعشی ارائه می کنند واسلام خود را رحمانی می دانند
    مهمترین عامل فتنه ۸۸ ودامن زدن ان همین شبکه های ماهواره ای بودند که مردم را تشویق به خرابکاری واتش سوزی و…می کردند واز کشورها ی خارجی بخصوص انگلیس وامریکا واسرائیل بودند که لحظه به لحظه این گزارشها را به مردم در ان ایام می دادند
    بنده که اثرات مخرب مواد مخدر مثل تریاک و..اطلاع کافی دارم چرا باید مصرف کنم که دقایقی خوش باشم وعمری مفلوک وبدبخت
    چون خودم اطلاع کافی از اثرات ماهواره دارم دوست ندارم داشته باشم در ثانی فتوای مقام معظم رهبری برایم حجت است که فرمودنداستفاده از ماهواره به فرض نداشتن منکر که معتقدیم دارد مسئله قانونی ان باید رعایت شود یعنی قانون کشور اسلامی ما ایران داشتن ماهواره بدون مجوز نهادهای مسئول صلاح نیست وخلاف است .
    .
    در جواب با نام مستعار عادل که ایه ۲۵۶ سوره بقره که ایت الکرسی هم است استناد نموده باید یاد اور شده که این نتیجه گیری از این ایه شبیه خوارج در زمان حضرت علی ع می باشد که با جنجال از ایه قرانی نتایج سو گرفته وحضرت علی ع را وادار به پذیرش حکمیت نمودندو………..
    ما حق نداریم ایات قرآن را بر میل ونظر خودمان تفسیر کنیم .ایات قران هم ترجمه دارند وهم تفسیر وتفسیر ایات بر عهده مفسران قرآن می باشد که باید از ان استفاده کنیم تفسیر ناخواسته ایات قرانی به میل خودمان چه عمدی وچه سهوی هردو حال مردود وشخص مستوجب عذاب الهی می شود طبق گفته قرآن کریم واحادیث معصومین (ع)
    تفسیر این ایه این نیست که دین اسلام را قبول نمودی هرکاری را به میل خودت می توانی انجام دهی ودر ترک واجبات ومستحبات ازاد هستی.با توجه به تفاسیرمتعدد قرآن این ایه در اوایل ظهور اسلام نازل شده ودر شان نزول این ایه روایات متعددی وجود دارد ولی نتایج یکسان است
    عده ای معتقدند این ایه در مورد شخصی از یاران پیامبر نازل شده که خودش مسلمان بوده وفرزندانش را اجبار میکرد مسلمان شوند و انان قبول نمی کردند و رسول اکرم (ص) ان شخص را از اجبار فرزندان به قبول دین اسلام نهی نمودند.
    عده ای می گویند پیامبر (ص) می خواست یهودیان ومسیحیان مسلمان شده ودر کشور عربستان زندگی کنند که ایه نازل شد که انها می توانند به شرط دادن جزیه در این کشور زندگی کرده ونباید به اجبار انان را مسلمان نمود وقبول دین اسلام باید قلبی باشد .
    ودر این دین منظور دین اسلام است ودرست است که در پذیرش دین اسلام اجبار واکراهی وجود ندارد ولی کسی که دین اسلام را قبول نمود بایستی به احکام ان عمل کند وحرام خدا را حرام وحلال خدا را حلال بشمارد کسی نمی توتند ادعا کند که مسلمان است ولی ازاد است که هرکاری دلش خواست می تواند انجام دهد
    کسی که دین اسلام را قبول داشته باشد باید به اصول دین باور ویقین داشته باشد وبا توجه به رساله مجتهدین فروع دین که همان واجبات را انجام دهد ودر مسائل مستحبی ومکروهات از کتابهای معتبر فقهی که از علمای اسلام به جا مانده نظیر اصول کافی و…استفاده نماید .
    چطور پیامبر اکرم در مسئله نماز جمعه که امر مستحبی است فرمودند ترک ان در سه جمعه متوالی موجب نفاق است وبه مسلمانان توصیه نموده است کسی همسایه مسجد باشد وسه روز در نماز جماعت شرکت نکند در موقع فوت در تشییع جنازه اوحاضر نشوید ودر همه مسائل اعتقادی ومذهبی واجتماعی سفارشات مکرر در انجام امر واجب وترک محرمات وعمل به مستحبات نموده ولی فرد مسلمان که به رسول اکرم وتوحید اعتقاد دارد ازاد است هرکاری را انجام دهد وهیچ کسی نه متعرض اوشود ونه نصیحت کند ونه امر به معروف نماید .
    برادر عزیز این طرز تفکر ناخواسته برداشت کج فهمی از دین واسلام است که عده ای از مسلمانان متاسفانه در روزمره این مطالب را بیان می کنند به ما چه – هرکس را در قبر خودش می گذارند -هرکس مسئول کار خویش است و…. واگر همه این طرز تفکر را داشته باشند جامعه به هرج و مرج کشیده خواهد شد .
    هدف از بعثت پیامبران وائمه وعلما ومجتهدین دعوت مردم به کارهای نیک وپرهیز از کارهای ناپسند می باشد .هر چند دایره اختیارات معصومین با علما فرق دارد.

     
    پاسخ
    • مهدی کو چک پور گفت:
      2015-08-29 در 10:11

      با سلام. به رسم ادب از همراهی همدلانه ،محققانه و مسئولانه جناب (یک شهروند)عزیز و نیز از تمام موافقان و منتقدان گرامی صمیمانه ممنونم.امیدوارم این تلاقی اندیشه ورزی میان موافقان و مخالفان موضوع مطرح شده( نتایج بر آمده از گرایش به برنامه های ماهواره ای) ثمرات و آثار مفیدی را در پی داشته باشد.

       
      پاسخ
    • بنده خدا گفت:
      2018-01-18 در 14:10

      با سلام دوست عزیز
      اگر به بلاد کفر تشریف نبردید حداقل از کسانی که رفتند بپرسید یا اینکه به فیلم ها و مستندهایی که از رسانه میلی پخش میشه به دقت و به بگراند کلیپ ها توجه کنید
      تا ببینید که در بلاد کفر در عین حالیکه کسی در مسائل شخصی هیچکس دخالت نمیکنه (چه مذهبی- چه سیاسی و چه اجتماعی) مملکتشون هم هرج و کرج نداره و در یک اجتماع به هم پیوسته با هر بینش دینی یا غیر دینی در کنار هم زندگی میکنند و قانون کشورشون مدافع آزادی اطلاعاته چه به نفع دولت مردان و سیاسیون، چه بر ضد آنها
      پس اینگونه با سفسطه و خود را به خواب زدن استدلالی نکنیم که تنها خودمان قبولشان داریم و برای هیچکس پذیرفته نیست
      و دلیل این ادعا تمام دیش های پشت بام ها و نهان شده در خانه هاست
      که افرادی که از دید خود آن را بد میدانند جمعش نکنند
      پس از خواب بیدار شویم و اینها را ببینیم و در ذهن خود توهم مقبولیت مردمی نداشته باشیم و بگذاریم جامعه آنچه را میخواهد انجام دهد
      همان گونه که تمام کسانی که از دین قبولشان دارید یا اینکه لااقل فکر میکنید قبولشان دارید عمل میکنند

       
      پاسخ
  19. رهگذر گفت:
    2015-09-02 در 23:36

    آقای کوچک‌پور شما با ….. و با صراحت درباره دیگران نظر میدی و نگاهت به ماهواره با دید منفی است. سعی کن با بی طرفی به قضایا نگاه کنی و غیبگویی نکنی. در ضمن داشتن ماهواره با نصب پرچم عزا درب منزل تناقضی ندارد و این ریشه در نگاه منفی شما دارد.

     
    پاسخ
  20. مهدی کو چک پور گفت:
    2015-09-13 در 22:02

    سلام به جناب (رهگذر).ممنونم که ادب ورزی کردید و به جای کلمه ی احتمالا توهین آمیزتون ………….گذاشتید.دوست عزیز من در مورد هیچ شخصی داوری نکردم، کاری که انجام دادم بررسی روندی ناصواب از خودباختگی فرهنگی و اعتقادی یک جامعه مسلمان و برخورد منفعلانه و اندیشیده نشده عموم مردم ما در برابر یک جریان هوشمندانه و بنیان کن دشمن می باشد. عزیز رهگذر (مقیم) برای درک چرایی نازیبایی گرایش به ماهواره و ناسازگاری آن با مبانی دینی و بصیرت برخاسته از ایمان راستین از خودتون بپرسید:۱) آیا تا کنون از ضرب االمثل (با پنبه سر بریدن) چیزی شنیدید؟۲)آیا قبول دارید که برنامه های ماهواره ای حتی برنامه های خوبش با هدف اثرگذاری روی اندیشه و نگرش مردم ایران نسبت به دین و میهن و جمهوری اسلامی و….طراحی و پخش میشوند؟۳) آیا توقع کار خیر ازدشمنی که لحظه ای از کینه نسبت به ایران مستقل و دین مدار و مردمش کوتاه نیامده ساده لوحی نیست؟۴) آیا نتایج وحشتناک برآمده از برنامه های ماهواره ای را در جامعه نمی بینید؟۵)آیا میتوانید برای (جنگ نرم) یک مثال بنویسید و………………………..

     
    پاسخ
  21. بنده خدا گفت:
    2018-01-18 در 11:23

    سلام
    فکر میکنم اگر بخواهیم درِ ورود اطلاعات به کشور را ببندیم باید ارتباط اینترنت را قطع کنیم و بشویم کره !
    اما اینکه دیش و ماهواره بد است بله اما اینترنت بدتر است و در دسترس تر و امکان دسترسی به تمامی اطلاعات ماهواره و چه بسا فراتر از آن فراهم است و از کودکان ۶، ۷ ساله ما دسترسی به آن را میدانند و ما خود را به خواب زده ایم که ماهواره بد است!!!
    به نظر بنده حتی اگرهم بد است انتخاب را به هر فرد یا خانواده بدهیم تا هرکس با پیغمبر درونی خود که همانا عقلش است راه بهشت یا جنهم را در پیش گیرد!!!
    تا اینگونه اختیار خدادادی را به اجبار تبدیل نکنیم !!!
    خداوند در آفرینش انسانها به هر چیزی آگاهتر است 🙏
    پس به انسان بودن خود باور داشته باشیم

     
    پاسخ


برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

* دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از تأیید توسط پایگاه خبری درسیاهکل منتشر می‌شود.
* پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
* پیام‌های به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط منتشر نمی‌شود.
* پذیرش پیام دلیل بر هم‌نظر بودن پایگاه خبری با نظر منتشر شده نیست.

اخبار برگزیده

اتوبان سنگر به سیاهکل بسیار خطرناک و مرگ بار است/ صدور دستور جداسازی مسیرها، کاهش سرعت، روشنایی اتوبان و نصب دوربین توسط رئیس کل دادگستری گیلان

یک سیاهکلی رئیس اداره اوقاف شهرستان‌های رشت و خمام شد + سوابق

فتاح در بازدید از کارخانه سیمان دیلمان:

کارخانه سیمان دیلمان سود ده شد/ اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای راه های ارتباطی کارخانه سیمان دیلمان/ مساعدت ۱۰ میلیارد تومانی به کمیته امداد و بهزیستی شهرستان سیاهکل + عکس

نماینده لاهیجان و سیاهکل:

تا پایان سال ۱۴۰۲ شاهد اتمام پروژه کمربندی خیام سیاهکل خواهیم بود/ در صورت راه اندازی اکوپارک در سیاهکل برای ۳ هزار نفر شغل ایجاد می شود

از سوی مدیرکل صمت گیلان؛

روسای ادارات صمت سیاهکل و لنگرود منصوب شدند/ دستور تشکیل نمایندگی اتاق اصناف در دیلمان + عکس

«پویا طالبی» رئیس اتاق اصناف سیاهکل شد

با حکم استاندار گیلان؛

«جعفر صفری اولم» معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری سیاهکل شد

رئیس پلیس راه گیلان خبر داد:

تصادف مرگبار در جاده سنگر به سیاهکل/ ۴ سرنشین پژو جان باختند

یک سیاهکلی سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سیاهکل شد

«فریده» پدر را در آغوش گرفت/ انتقال مزار شهید «محمد شمسی» پس از سه سال پیگیری

  • پربازدید ترین
  • پربحث ترین
  • هفته
  • ماه
  • سال
  • گلایه فرماندار سیاهکل از روند بازنگری طرح های هادی اجرا شده و در دست اقدام و واگذاری‌ برخی معادن شن و ماسه به افراد غیر بومی و خصوصی درسیاهکل و دیلمان

  • دستورات جدید رئیس پلیس کشور به فرماندهان انتظامی در سراسر کشور

  • افتتاح نمایشگاه خوشنویسی «مشق فجر» در نگار خانه اثر سیاهکل + عکس

  • خدمات شهرداری دیلمان فراتر از حوزه شهری است/ عدم همکاری برخی از مدیران در خصوص کمک به درآمدزایی و منابع پایدار با بهره گیری از ظرفیت گردشگری

  • تصادف مرگبار ۲ پراید در سیاهکل

  • روایت رئیس پلیس راه گیلان از تصادف مرگبار جاده سیاهکل به سنگر

  • حفاران غیرمجاز آثار باستانی در سیاهکل دستگیر شدند

  • افتتاح نمایشگاه نقاشی و هنرهای دستی بانوان سیاهکل در نگارخانه اثر + تصاویر

  • «شجاع صمدی» به عنوان سرپرست هیات کاراته سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • «کیمیا کریمی» به عنوان مسئول امور بانوان هیات فوتبال سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • هسته پژوهشی و علمی آل بویه در دانشگاه گیلان ایجاد می شود

  • گشایش نخستین خانه محیط‌زیست درسیاهکل + تصاویر

  • قتل در سیاهکل با انگیزه مالی/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت

  • «امین بابایی» فرماندار سیاهکل شد

  • بخشدار بومی دیلمان منصوب شد + سوابق

  • یک سیاهکلی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان شد + حکم

  • اجازه تغییر جنسیت یک تراجنسیتی در سیاهکل صادر شد + تصویر حکم

  • یک فوتی و ۳ مصدوم در تصادفی دیگر در اتوبان مرگ + تصاویر

  • پروژه غیرقانونی خیابان شهدا سرانجام به حالت اولیه بازگشت/ آیا میزان حیف‌ومیل انجام‌شده اعلام شده است؟! + تصاویر

  • آتش گرفتن ۶ مغازه در منطقه توریستی اسپیلی + فیلم و عکس

  • هفته
  • ماه
  • سال
  • گلایه فرماندار سیاهکل از روند بازنگری طرح های هادی اجرا شده و در دست اقدام و واگذاری‌ برخی معادن شن و ماسه به افراد غیر بومی و خصوصی درسیاهکل و دیلمان

  • خدمات شهرداری دیلمان فراتر از حوزه شهری است/ عدم همکاری برخی از مدیران در خصوص کمک به درآمدزایی و منابع پایدار با بهره گیری از ظرفیت گردشگری

  • دستورات جدید رئیس پلیس کشور به فرماندهان انتظامی در سراسر کشور

  • افتتاح نمایشگاه خوشنویسی «مشق فجر» در نگار خانه اثر سیاهکل + عکس

  • «شجاع صمدی» به عنوان سرپرست هیات کاراته سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • افتتاح نمایشگاه نقاشی و هنرهای دستی بانوان سیاهکل در نگارخانه اثر + تصاویر

  • تصادف مرگبار ۲ پراید در سیاهکل

  • «کیمیا کریمی» به عنوان مسئول امور بانوان هیات فوتبال سیاهکل منصوب شد + سوابق و حکم

  • مجازات ۳۴ میلیارد ریالی برای گرانفروشی آب معدنی در سیاهکل

  • روایت رئیس پلیس راه گیلان از تصادف مرگبار جاده سیاهکل به سنگر

  • تولد بیش از ۱۴ هزار نوزاد در گیلان/ سیاهکل بیشترین آمار تولد را به نام خود ثبت کرد

  • حفاران غیرمجاز آثار باستانی در سیاهکل دستگیر شدند

  • بررسی اجمالی بر نگاه منتقدان صنایع سیمان گیلان سبز دیلمان

  • پای درد دل رانندگان و کامیون داران کارخانه سیمان دیلمان

  • بخشدار بومی دیلمان منصوب شد + سوابق

  • مجموعه شعر «مرداد» به قلم شاعر سیاهکلی منتشر شد

  • یک سیاهکلی سرپرست مدیریت بیمه‌های‌ درمان بیمه ملت شد

  • یک سیاهکلی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان شد + حکم

  • فرصت ۳ ماهه دادستان سیاهکل به راهداری برای رفع نواقص محور سنگر به سیاهکل

  • رئیس سیاهکلی بانک سپه و مدیر برتر بانکی کشور بازنشست شد

یادداشت ها
معین رمضانی

مهمترین پیامد و آسیب اجتماعی تورم و گرانی در جامعه چیست؟

سعدی عاشوری میکال

بررسی اجمالی بر نگاه منتقدان صنایع سیمان گیلان سبز دیلمان

مجید بی گناه میکال

گل های دیلمی (گل های زیبای درخت فندق)

مجید بی گناه میکال

پای درد دل رانندگان و کامیون داران کارخانه سیمان دیلمان

    • مقام معظم رهبری
    • گیلان
    • سیاسی
    • تبلیغات در سایت
    • نماز جمعه
    • سیاهکل
    • ورزشی
    • مذهبی
    • دیلمان
    • اجتماعی
    • تودیع و معارفه
    • روستاها
    • حوادث
    • معرفی کتاب
    • انتخابات
    • مناطق دیدنی
روز
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
Developed By

کلیه حقوق برای پایگاه خبری درسیاهکل محفوظ است. استفاده از مطالب این پایگاه خبری با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright© www.DarSiahkal.ir 2016 - All rights reserved

↑