• صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
    • صفحه اصلی
    • تبلیغات در سایت
    • گیلان
    • سیاهکل
    • دیلمان
    • روستاها
    • ورزشی
    • سیاسی
    • چندرسانه ای
    • مسیر گردشگری دیلمان
    • درباره ما
  • صفحه اصلی
  • تبلیغات در سایت
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • روستاها
  • ورزشی
  • سیاسی
  • چندرسانه ای
  • مسیر گردشگری دیلمان
  • درباره ما
شنبه ۲۲ مرداد ۰۱ - ساعت ۱۰:۲۱:۳۶
تاریخ انتشار خبر: ۱۷ آبان ۱۳۹۶
ساعت انتشار خبر: 11:00 ب.ظ

علم بهتر است یا ثروت

پایگاه خبری درسیاهکل (DarSiahkal.ir)

به قلم: رحمت یوسفی ذاکِلِه بَری

تفکر علم بهتر است یا ثروت سالیان سال به عنوان سر لوحه انشاء اغلب مدارس کشور ما بوده است، که البته اکثر دانش آموزان بنا به شرایط موجود و توصیف اساتید از علم و بیان عاقبت آن گزینه علم را انتخاب می کردند.

درسیاهکل/دکتر رحمت یوسفی ذاکِلِه بَری: نقدی بر تفکر علم بهتر است یا ثروت؟ جواب: ثروت

تفکر علم بهتر است یا ثروت سالیان سال به عنوان سر لوحه انشاء اغلب مدارس کشور ما بوده است، که البته اکثر دانش آموزان بنا به شرایط موجود و توصیف اساتید از علم و بیان عاقبت آن گزینه علم را انتخاب می کردند و تعداد اندکی از آنان که شاهد درد و رنج والدین خود و همچنین حاکمیت پولداران بر امورات شهر و یا روستا بودند گزینه دوم (ثروت) را انتخاب می کردند که به نظر این حقیر؛ راه دوم بهترین انتخاب بوده است.

هم اکنون اکثر خانواده ها به این نتیجه رسیده، می بایست به فکر شغل و کاسبی(ثروت) برای فرزندانشان بدون طی مراحل دانشگاهی(علم) باشند که آن هم با وضعیت فعلی اقتصادی کشور، خود نیاز به تفصیل و گزارشی دقیق تری است. عدم تکمیل ظرفیت دانشگاهها موید موضوع است.

عمده ترین آسیب های اجتماعی و خانوادگی:

ـ فاصله گرفتن مروجان دینی و اجتماعی در ایجاد تناسب دینی گفتار و عمل و واقعیات.

ـ عدم توجه کافی و وافی به خواسته های مردم(سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-اقتصادی و…).

ـ کاهش فضای نشاط و شادابی در جامعه.

ـ گسترش روز افزون برداشتهای مختلف و متضاد از عقاید دینی و اجتماعی در کشور و سایر جوامع اسلامی.

ـ ضعف بنیه اقتصادی در کشور و نداشتن امید خانواده ها به داشتن شغل مناسب برای فرزندانشان.

ـ نبود سیستم کارآمد و مسلط در شناسایی خانواده های کم و بی درآمد .

ـ عدم توجه کافی به ضرورت اشتغال جوانان به ویژه فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی.

ـ افزایش فقر در جامعه بر اساس تعریف جدید از تشکیل خانواده و ادامه زندگی مشترک و تأمین نیازهای اولیه زندگی .

ـ دو و یا چند شغل بودن مرد و زن خانواده برای تأمین هزینه های سرسام آور منزل مسکونی ، ارزاق عمومی و … و نتیجه دوری از تربیت صحیح فرزندان در استحکام خانواده.

ـ نداشتن درآمد و وقت کافی برای گفتگو و تفریح در خانواده ها.

ـ عدم توجه به وضع معیشتی آموزش دهندگان عمومی جامعه.

ـ افزایش فاصله طبقاتی.

ـ دوری گرفتن از افکار و شعائر اصیل اسلامی به علل مختلف و بیان شده در ارائه آموزشی ، تعدد و تضاد در ارائه نوع آموزش و برداشت های متعدد در این زمینه و افول ارزشهای ادبی و اخلاقی و انسانی.

ـ نداشتن برنامه بلند مدت و به روز شده فرهنگی و اجتماعی در کشور

ـ افزایش خشونت به نام دینی و اجتماعی و سرکوب عقاید و نظرات به اشکال گوناگون.

ـ افول اخلاقی دراندیشه و سخنان و میل به تجمل گرایی افراطی در صاحبان قدرت.

ـ پارتی بازی وضعف نظارتی بر زیر مجموعه ـ اقدامات و عملکرد بر محور سلیقه فردی و گروهی محدود.

ـ تبلیغات وسیع و پرحجم جهانی علیه ادیان به ویژه دین مبین اسلام

ـ گسترش برنامه های متنوع اینترنت، ماهواره و … در مقابل کم تحرکی برنامه ریزان متولی در تولید و ارائه برنامه های مشابه اسلامی و صحیح جایگزین.

– رواج دروغگویی،تملق و تخریب شخصیتی در جامعه.

-افزایش سرقت و دزدی باکاهش فرهنگ رعایت حق الناس.

-فرهنگ نا صحیح رانندگی و معاشرت های فردی و اجتماعی.

-تهیه مسکن مناسب و در خور شان برای کارکنان به رویا تبدیل گردیده است، در حالیکه بعضی از آنهابه پایان دوران خدمت و افتخار بازنشستگی نائل می شوند، شرایطی خوبی رااز جنبه مالی نداشته، زیرا باکاهش میزان دریافتی از نظر ریالی،عدم پرداخت یکجا و کامل خود حق و حقوق دوران خدمت در هنگام بازنشستگی و… در کنار مسائل سخت دیگر، زندگی به گونه ای عرصه را به کارمند تلخ می نماید که بناچار به فکر شغل دولتی و …جدید افتاده ، تا ناملایمات بوجود آمده، وضعیت خانوادگی او را دچار آسیب جدی اجتماعی ننماید.

-دارا بودن فرزند بیشتر عزت و حکمت الهی است، ولی با عنایت انتظارات روز وناتوانی در تامین هزینه های روز مره، مدرسه، دانشگاه و عدم امکان فراهم نمودن زمینه ازدواج و شغلی، حتی برای فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی، وضعیت را چنان برخانواده ها ی متوسط به پایین ،تنگ نموده که لاجرم قید فرزند بیشتر را زده و با نگرانی آینده را نگاه می نمایند.

انتهای پیام/

عضویت کانال تلگرام در سیاهکل

کلمات کلیدی :

ثروترحمت یوسفی ذاکِلِه بَریعلمعلم بهتر است یا ثروت
مطالب مرتبط

مراسم «علم دَوَدی» و «علم واچینی» در نقاط مختلف سیاهکل و دیلمان به روایت تصاویر

برنامه‌های توسعه روستایی

جنگ نرم

تحلیل اجمالی بر مسائل و مشکلات مبتلابه خانواده (جوانان و نوجوانان) و ارائه راهکار

چرا زنان نصف مردان ارث می برند

بررسی رفتارهای پرخطر افراد و راه های مقابله با آن

دیدگاه ها

۹ ديدگاه قبلا اظهار شده است

  1. بنده خدا گفت:
    2017-11-10 در 23:02

    واقعا جای تاسف است که شخص تحصیلکرده (انشاا..مدرک ایشان کیلویی دانشگاه ازاد نبوده )بین علم وثروت _ثروت را انتخاب نموده است بنده بعنوان یک کارشناس علوم تربیتی این نظر ایشان را به کلی رد میکنم انهم با دلایل ومدارک:
    ۱-درست است که در این زمان متاسفانه پول پرستی ورفاه و……..بشدت در جامعه در حال رشد می باشد ولی بازهم علم ودانش در جایگاه خود از اعتبار وارزش بسیار والایی برخوردار است تا جایی که در هر محفل ومجلس ونشستها اگر اولین سوال از مدرک تحصیلی نباشد دومی است که اگر شخص دارای تحصیلات عالی از دانشگاههای معتبر کشور باشد عزت واحترام بیشتری دارد .
    ۲-در طول سالها چه بعد از انقلاب وچه در قبل از انقلاب همایشهای فراوانی در بزرگداشت ونکوداشت افراد برپا شده است چند نفر از این شخصیتها از افراد متمول بوده اند وچند نفر از دانشمندان واساتید -ایا شده که همایشی برگزار شود واز شخصی که ثروت میلیاردی دارد تقدیر کنند ؟
    ۳- گرایش فرزندان متمولین وافراد پولدار جامعه به تحصیل علم ودانش نشان از اهمیت علم ودانش دارد وگرنه چه لزومی به تحصیل وکسب علم وشخص پولدار چرا دنبال تحصیل است وامارها نشان می دهد که خصوصا در این دهه گرایش فرزندان افراد پولدار به تحصیل بسیار بالا رفته که در کنار ثروت مدرکی کسب نموده که هم مهارتی بدست اورند که به راحتی شرکتهای پدر خودشان را اداره کنند وهم اعتباری مضاعف کسب نمایند .
    ۴-در جامعه در طول سالیان افراد پولداربا داشتن املاک بسیاری فوت نموده اند ایا نام ونشانی از انها باقی است ودر صورتی که خیلی از علما فوت نمودند که فقر وتنگدستی عامل مرگ انان بوده ولی نامشان جاودانه است نونه لویی پاستور و…
    ۵-درست است که جذب دانشجوی بی ضابطه در دانشگاه ازاد از مقطع کارشناسی وارشد ودکتری باعث شده است که فارغ التحصیلان بیکار فراوانی در جامعه داشته باشیم که درصد بسیاری از انان با پول این مدرک را کسب نموده اند ولی شما که تحصیلات عالی دارید تحقق نمایید که چند درصد از فارغ التحصیلان دانشگاههای تهران وشریف در جامعه بیکار هستند که نه با پول بلکه بر اساس استعداد وارد این دانشگاه شدند وچند درصد فارغ التحصیلان دانشگاه ازاد بیکار می باشند (هرچند ما استعدادهای فراوانی نیز در میان دانشجویان دانشگاههای ازاد داریم که به خاطر مشکلات دوری راه و…دانشگاه ازاد را انتخاب نمودند .)
    ۶-خیلی از عواملی که شما ذکر نموده اید از اسیبهای اجتماعی ربطی به ثروت وپول ندارد وبنده حقیر با سی سال سابقه در امر تعلیم وتربیت باهمه نوع افراد اعم فرزندان پولدار وفقیر ومسئول وغیر مسئول کشاورز وکارگر وبازاری و…معاشرت داشته (فرهنگی بودم )وبودند فرزندان افراد متوسطی که در بهترین دانشگاههای خارج از کشور در حال تحصیل هستند وحتی فرزندان افراد فقیر که از کمترین امکانات محروم بودند به بالاترین رتبه علمی رسیده اند وبودند افراد ی که فرزندانشان را با بهترین مدل وسیله نقلیه به م درسه رسانده ومعلم خصوصی داشتند ولی به ج
    ایگاهی نرسیده اند .
    ۷- خیلی از مواردی را که شما در زمینه اسیبهای اجتماعی و..ذکر نموده اید ناشی از فقر فرهنگی است نه اقتصادی به امارها توجه نمایید رانندگی خطرناک در کدام قشر از افراد جامعه بیشتر وجود دارد -ریختن زباله از داخل ماشین به بیرون وخیابان -وبلند نمودن صدای ضبط ماشین در کوچه وخیابان و………..امارها نشان داده است که این رفتارهای ناهنجار وپر خطر در بین فرزندان اقشار مرفه جامعه بیشتر است .
    جناب افای دکتر نظرات شخصی شما را به هر دلایلی که باشد به عنوان یک نظر جا مع در سایتی که خوانندگان فراوانی دارد عمومیت ندهید بنده حقیر هر نظری دارم برایم قابل احترام است ولی وظیفه ندارم که ذهنهای طالبان علم را مشوش نموده وافکار وایدههای افراد کوچه وبازار را ملاک قرار دهم وطالبان علم را که تشنه فراگیری می باشند مایوس نمایم .با توجه به احادیث وروایات وقران کریم که به علم اموزی ودانش تاکید فراوان دارد وپیامبر اسلام سفارش به علم اموزی انهم به دورترین نقطه جهان (کشور چین )دارد و….لازم است که این فریضه الهی با جدیت تمام توسط مردان وزنان مسلمان مورد تاکید قرار گیرد.

     
    پاسخ
  2. سیاهکل گفت:
    2017-11-11 در 18:31

    حتما ثروت

     
    پاسخ
  3. بنده خدا گفت:
    2017-11-26 در 13:08

    جمعیت زیادی دور حضرت علی(ع) حلقه زده بودند. مردی وارد مسجد شد و در فرصتی مناسب پرسید:
    – یا علی! سؤالی دارم. علم بهتر است یا ثروت؟
    علی(ع) در پاسخ گفت: علم بهتر است؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شداد.
    مرد که پاسخ سؤال خود را گرفته بود، سکوت کرد. در همین هنگام مرد دیگری وارد مسجد شد و همان‌طور که ایستاده بود بلافاصله پرسید:

    – اباالحسن! سؤالی دارم، می‌توانم بپرسم؟ امام در پاسخ آن مرد گفت: بپرس! مرد که آخر جمعیت ایستاده بود پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟
    علی فرمود: علم بهتر است؛ زیرا علم تو را حفظ می‌کند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی.
    نفر دوم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همان‌‌جا که ایستاده بود نشست.
    در همین حال سومین نفر وارد شد، او نیز همان سؤال را تکرار کرد، و امام در پاسخش فرمود: علم بهتر است؛ زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است، ولی برای ثروتمند دشمنان بسیار!

    هنوز سخن امام به پایان نرسیده بود که چهارمین نفر وارد مسجد شد. او در حالی که کنار دوستانش می‌نشست، عصای خود را جلو گذاشت و پرسید:
    – یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
    حضرت ‌علی در پاسخ به آن مرد فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم می‌شود؛ ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی بر آن افزوده می‌شود.
    نوبت پنجمین نفر بود. او که مدتی قبل وارد مسجد شده بود و کنار ستون مسجد منتظر ایستاده بود، با تمام شدن سخن امام همان سؤال را تکرار کرد. حضرت‌ علی در پاسخ به او فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل می‌دانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد می‌کنند.
    با ورود ششمین نفر سرها به عقب برگشت، مردم با تعجب او را نگاه ‌کردند. یکی از میان جمعیت گفت: حتماً این هم می‌خواهد بداند که علم بهتر است یا ثروت! کسانی که صدایش را شنیده بودند، پوزخندی زدند. مرد، آخر جمعیت کنار دوستانش نشست و با صدای بلندی شروع به سخن کرد:
    یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
    امام نگاهی به جمعیت کرد و گفت: علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، اما ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد. مرد ساکت شد.
    همهمه‌ای در میان مردم افتاد؛ چه خبر است امروز! چرا همه یک سؤال را می‌پرسند؟ نگاه متعجب مردم گاهی به حضرت‌ علی و گاهی به تازه‌واردها دوخته می‌شد.
    در همین هنگام هفتمین نفر که کمی پیش از تمام شدن سخنان حضرت ‌علی وارد مسجد شده بود و در میان جمعیت نشسته بود، پرسید:
    – یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟
    امام فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه می‌شود، اما علم هرچه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.
    در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که امام در پاسخش فرمود: علم بهتر است؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش می‌ماند، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است.
    سکوت، مجلس را فراگرفته بود، کسی چیزی نمی‌گفت. همه از پاسخ‌‌های امام شگفت‌زده شده بودند که… نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید:
    یا علی! علم بهتر است یا ثروت؟
    امام در حالی که تبسمی بر لب داشت، فرمود: علم بهتر است؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل می‌کند، اما علم موجب نورانی شدن قلب انسان می‌شود.
    نگاه‌های متعجب و سرگردان مردم به در دوخته شده بود، انگار که انتظار دهمین نفر را می‌کشیدند. در همین حال مردی که دست کودکی در دستش بود، وارد مسجد شد. او در آخر مجلس نشست و مشتی خرما در دامن کودک ریخت و به روبه‌رو چشم دوخت. مردم که فکر نمی‌کردند دیگر کسی چیزی بپرسد، سرهایشان را برگرداندند، که در این هنگام مرد پرسید:
    – یا اباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟
    نگاه‌های متعجب مردم به عقب برگشت. با شنیدن صدای علی مردم به خود آمدند:
    علم بهتر است؛ زیرا ثروتمندان تکبر دارند، تا آنجا که گاه ادعای خدایی می‌کنند، اما صاحبان علم همواره فروتن و متواضع‌اند. فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود.
    سؤال کنندگان، آرام و بی‌صدا از میان جمعیت برخاستند. هنگامی‌که آنان مسجد را ترک می‌کردند، صدای امام را شنیدند که می‌گفت: اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من می‌پرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی می‌دادم.

    منبع: کشکول بحرانی، ج۱، ص۲۷. به نقل از امام علی‌بن‌ابی‌طالب، ص۱۴۲.

     
    پاسخ
  4. yunes گفت:
    2017-11-26 در 22:58

    تو جامعه امروزی صد در صد ثروت بهتر است.

     
    پاسخ
    • ناشناس گفت:
      2017-11-27 در 17:55

      کاملا موافقم

       
      پاسخ
  5. gilan گفت:
    2017-11-26 در 23:00

    بدون شک ثروت.

     
    پاسخ
  6. رمضانی گفت:
    2017-12-14 در 21:08

    دوست عزیز زمان حضرت علی را با امروز مقایسه نکن . درجامعه امروزی صدرصد ثروت.

     
    پاسخ
  7. موسی کریمی لاخانی گفت:
    2021-06-21 در 07:08

    ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار
    بنده نیز با مطالب جناب دکتر با عنایت به وضعیت کنونی جامعه موافق هستم،
    چرا که تفاوت های فاحش این دو گروه را در جامعه مشاهده می کنم،یعنی جوان پول دار از هر لحاظ مورد احترام و ….می باشد
    و به تمام خواسته هایش البته در شرایط کنونی ( مادی) می رسد.

     
    پاسخ
  8. ناشناس گفت:
    2022-04-07 در 12:57

    موافقم

     
    پاسخ


برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

* دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از تأیید توسط پایگاه خبری درسیاهکل منتشر می‌شود.
* پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
* پیام‌های به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط منتشر نمی‌شود.
* پذیرش پیام دلیل بر هم‌نظر بودن پایگاه خبری با نظر منتشر شده نیست.

اخبار برگزیده
بازگشت رنگ‌های پر خطر

شهرستان های سیاهکل و لاهیجان نارنجی کرونایی

بیست و یکمین سالروز تاسیس باشگاه کوهنوردى مرداویج برگزار شد + تصاویر

پروژه غیرقانونی خیابان شهدا سرانجام به حالت اولیه بازگشت/ آیا میزان حیف‌ومیل انجام‌شده اعلام شده است؟! + تصاویر

تأکید امام جمعه سیاهکل بر حل مشکلات مسکن مهر/ مردم را از سرگردانی و بلاتکلیفی نجات دهید

امام جمعه سیاهکل:

کمپ ترک اعتیاد سیاهکل استانداردهای لازم را ندارد

مدیرکل صمت گیلان درسیاهکل:

کیفیت نان در سیاهکل بسیار پایین است/ حل معضل آرد و نان سیاهکل یکبار برای همیشه

رئیس سیاهکلی بانک سپه و مدیر برتر بانکی کشور بازنشست شد

فرصت ۳ ماهه دادستان سیاهکل به راهداری برای رفع نواقص محور سنگر به سیاهکل

با دستور دادستان سیاهکل؛

ممنوعیت تنظیم قرارداد «پیش فروش ساختمان» توسط مشاوران املاک سیاهکل

پس از دستور رئیس جمهور؛

همه مجوزهای صادر شده ساخت و ساز در مناطق جنگلی گیلان بازنگری می شود

  • پربازدید ترین
  • پربحث ترین
  • هفته
  • ماه
  • سال
  • مغازه چهارراه سینما سیاهکل سرانجام تخریب شد + تصاویر

  • ریاضی دان گیلانی در سیاهکل به خاک سپرده شد

  • «محمدرضا ضیائی» سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیاهکل شد

  • یک فوتی و ۳ مصدوم در تصادفی دیگر در اتوبان مرگ + تصاویر

  • «سعید بخشی دیلمی» رئیس شورای اسلامی شهر دیلمان شد + نتایج انتخابات هیئت رئیسه

  • ادامه کار «فرداد قنبری» به عنوان ریاست شورای اسلامی شهر سیاهکل + نتایج انتخابات هیئت رئیسه

  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری سیاهکل به صومعه سرا رفت

  • رئیس اداره حفاظت محیط زیست سیاهکل به املش رفت + عکس

  • افتتاح اولین هتل شهرستان سیاهکل در شهر دیلمان با سه ستاره + تصاویر

  • قتل در سیاهکل با انگیزه مالی/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت

  • کشته شدن ۴ نفر در تصادف اتوبان مرگ + تصاویر

  • ارتقای کمربند مشکی دان ۸ توسط استاد تکواندو سیاهکلی

  • «هادی نیرومند» دادستان سیاهکل شد

  • حکم شهردار سیاهکل از سوی استاندار گیلان صادر شد + تصویر حکم

  • «امین بابایی» فرماندار سیاهکل شد

  • استعفای دسته جمعی کارکنان دادگستری سیاهکل

  • هفته
  • ماه
  • سال
  • ریاضی دان گیلانی در سیاهکل به خاک سپرده شد

  • کسب تمامی مدال های سکوی نوجوانان مسابقات بندر کیاشهر توسط دوچرخه سواران سیاهکلی + فیلم و عکس

  • برگزاری مسابقه نقاشی با محوریت عفاف و حجاب در سیاهکل + تصاویر

  • یک فوتی و ۳ مصدوم در تصادفی دیگر در اتوبان مرگ + تصاویر

  • دفتر پلیس+۱۰ سیاهکل آماده ارائه گذرنامه به زائرین اربعین حسینی + مدارک مورد نیاز

  • شهرستان های سیاهکل و لاهیجان نارنجی کرونایی

  • رئیس اداره حفاظت محیط زیست سیاهکل به املش رفت + عکس

  • «محمدرضا ضیائی» سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیاهکل شد

  • «مجتبی شیخ شعربافان» شهردار دیلمان شد

  • ترافیک سیاهکل یک راه حل ساده دارد

  • افرادی که معرفی کردم نه از بستگانم بودند و نه از آشنایان و دوستان/ این ها افرادی بودند از مردم عادی و جویای کار که به هیچ آقازاده ای وصل نبودند و هیچ یاری گری نداشتند

  • شهردار سابق دیلمان شهردار واجارگاه شد

  • اضافه شدن ۲ نفر به کاندیداهای نهایی شهرداری سیاهکل + اسامی

  • ضرب الاجل دادستان سیاهکل به راهداری جهت رفع نواقص جاده های این شهرستان/ مسیر سیاهکل به دیلمان در اولویت باشد

  • نشست نمایندگان شرق گیلان و قزوین در گیلارکش/ خروج دیلمان از بن بست با پروژه جاده ابریشم + تصاویر

  • این هفت کیلومتر …

یادداشت ها
معین رمضانی

مهمترین پیامد و آسیب اجتماعی تورم و گرانی در جامعه چیست؟

سعدی عاشوری میکال

بررسی اجمالی بر نگاه منتقدان صنایع سیمان گیلان سبز دیلمان

مجید بی گناه میکال

گل های دیلمی (گل های زیبای درخت فندق)

مجید بی گناه میکال

پای درد دل رانندگان و کامیون داران کارخانه سیمان دیلمان

    • مقام معظم رهبری
    • گیلان
    • سیاسی
    • تبلیغات در سایت
    • نماز جمعه
    • سیاهکل
    • ورزشی
    • مذهبی
    • دیلمان
    • اجتماعی
    • تودیع و معارفه
    • روستاها
    • حوادث
    • معرفی کتاب
    • انتخابات
    • مناطق دیدنی
روز
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸
۲۹
۳۰
۳۱
ماه
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
سال
۱۳۹۲
۱۳۹۳
۱۳۹۴
۱۳۹۵
۱۳۹۶
۱۳۹۷
۱۳۹۸
۱۳۹۹
۱۴۰۰
۱۴۰۱
Developed By

کلیه حقوق برای پایگاه خبری درسیاهکل محفوظ است. استفاده از مطالب این پایگاه خبری با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright© www.DarSiahkal.ir 2016 - All rights reserved

↑